• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım , diane 35 tedavi sonrası ?

slm arkadaslar bu dıane 35 i ben 16 yasındayken kullandım adet duzensızlıgınden doktora gıttım ve bu hapı verdı bana 3 ay kullan gel dedı bana 7 gun kesıp sonra yenı kutuya basla felan demedı ben 2.5 ay kesıntısız kulandım ve 8 kılo aldım 47 kılodan dusunun 55 e cıktım ve karnım acayıp sıstı hamıleyım zannedıyodum bu arada o zaman evlıydım patronumun karısı ılac felan kullanıyosan kes belkı hamılesındır dedı cunku ben ılacı kullandıgım surece hıc adet olmadım 2.5 ay boyunca ılacı kesdım ertesı gun doktora gıdecektım ertesı kun acayıp sekılde sancım oldu artı ıkı parmak buyuklugunde parca parca sankı et gıbı kanamam oldu öluyorum sandım yataktan cıkamadım bu boyle 15 gun surdu arada doktora gıttım doktorum nasıl 3 ay kulanırsın dedı dedım bana kesıceksın felan demedı doktor al bunu 3 ay kullan dedı sadece dedım bırdaha alma ılacı dedı almadım o kılolarda yadıgar kaldı bana bu ılacın aldırdıgı kılo kesınlıkle gıtmıyo

Slm kızlar ben adet düzensizliğim nedeniyle doktora gittim ve eskiden olan kistimin olmadığını söyledi ve hormon tahili yaptırdı ve troid hormonum yüksek çıkınca dahiliyeye gtmen lazım dedi ve dahiliyeye gittim guatr çıktı aynı zmanda dinane 35 kullanıyorum düzenlesin diye ama berbat bir ilaç hayatımı altüst etti ama tedavimi yarım bırakmak istemediğim için kulnmak zorundayım şiddetli başağrısı ve sürekli uyku hali yapıyor bana uyuşuk oldum iyce elim kolum kalkmıyor ayrıca göğüslerm şişti ve çok acıyor :( ruhsal durumumda hiç ii değil ne yapcam bilmyruumm herkese acil şifalar diliyorum ........

ayrıca kilo almayada başladım aşırı uyku yaptığı için elim kolum kalkmıyor ki yediklerimi eritiyim inanırmısınız akşam 9 dan önce yatıyorum sabah işe gidene kadar :( peki bu ilaç bittikten kaç gün snra adet görebilirim yardımcı olurmusunuz kızlar???

Back