• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım bekliyorum hangisini almalıyım.

sevgi_kartal

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
1.569
26
158
kızlar bugün cotonbox da bornoz aile setlerini 144 tll ye gördüm bornozumda yok hangisini almalıyım en azından günlük kullanım için alıyım birtane sizce hangisi.

995.jpg

998.jpg

1000.jpg

hımmmm karasız kaldım ya 3 noyu alırsam günlük kullanıcam .

çeyize alıp evimde günlük kullanmayı düşünüyorum.birde fiyat olarak uygunmu

Arkadaşlar birşey merak ettim. Bornoz alacağım çeyizime ama günlük kullanacağım derken neyi kastettiğinizi anlayamadım. Yani özel gün bornozu da mı oluyor ki günlük diye ayırdınız.

Yani demek istiyorumki ceyizime alacağım günlük kullanacım özel gün diye birley yok olurda bir misafir gelir felan yada 2 tane alıcam birtanesi dursun kenarda olurda alamam felan demek istedim tabi bu şekilde açıklama yapmadan.

3 numara diyorum
çünkü, renkli ürünler tek tek yıkaman gerkli ne kadar boyası akmaz deseler bile akıyor,
bende siyah-kırmızı çok istedim kısmet olmadı.

3 numara diyorum
çünkü, renkli ürünler tek tek yıkaman gerkli ne kadar boyası akmaz deseler bile akıyor,
bende siyah-kırmızı çok istedim kısmet olmadı.

ah ah bende çok seviyorum yatak odası örtüleri nevresim takımları ve havlularda siyah kırmızıyı valla 1 ve 2 numara güzel ama renkliler akmayacağının garantisi var ise bence 1 şahsen 3 numara fiyatına göre çok basit görünüyor burdan a.s

3. numara çok hoş... diğerleri dandik duruyo bence. Hijyenin önemli olduğu mekanlarda beyaz her zaman insanın içini açar :)

Back
X