• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil yardım alyans beğendim sizce nasıl

nazife_fth

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
690
246
133
kızlar geçenlerde gezerken alyansa bakayım dedim bi kaç tane beğendim ama gözüm daldı tabiki bitanesi çok hoşuma gtti sizce nasıl yarın almaya gitcez

$desenli_pirlantaalyans3672-300x300.jpg

kızlar geçenlerde gezerken alyansa bakayım dedim bi kaç tane beğendim ama gözüm daldı tabiki bitanesi çok hoşuma gtti sizce nasıl yarın almaya gitcez

Eki Görüntüle 772229

sen beğendikten sonra kimseyi takma. Bazen bazı şeyler için fikir alırsın ,bişeyi çok beğenmişsindir ama biri olumsuz konuşur içinde ukte kalır.çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz.demek istediğim sen beğen nişanlın beğensin gerisi yalan.haaa bu arada alyansın çok güzel ben beğendim...:)))))

sen beğendikten sonra kimseyi takma. Bazen bazı şeyler için fikir alırsın ,bişeyi çok beğenmişsindir ama biri olumsuz konuşur içinde ukte kalır.çünkü zevkler ve renkler tartışılmaz.demek istediğim sen beğen nişanlın beğensin gerisi yalan.haaa bu arada alyansın çok güzel ben beğendim...:)))))

söylediklerinde çok haklısın ama o kadar çok model var ki seçmesi çok zor oluyo. asıl beğendiğim model el işlemesiydi 3 renkti çok pahalıydı onu aldıramam ama bunu da beğendim. çok krarsız kaldığım için ihtiyaç duydum. yorumun için teşekkürler

söylediklerinde çok haklısın ama o kadar çok model var ki seçmesi çok zor oluyo. Asıl beğendiğim model el işlemesiydi 3 renkti çok pahalıydı onu aldıramam ama bunu da beğendim. çok krarsız kaldığım için ihtiyaç duydum. Yorumun için teşekkürler

alyasın gerçekten güzel.bu arada ben ekimde 3 yıllık evli olacağım.gelinlik ve kına kıyafetlerim için provaya gidiyordum dönüşte eşimin bi akrabası beni gördü.aaaaa nereye falan provadan eve gidiyorum dedim.lütfen banada göster dedi......bende geri dönüp gelinlik ve kına kıyafetimi gösterdim.demez mi bana aaaaaaa keşke başka yerlere baksaydın bu muuuuuuu? Falan dedi.hala düşününce sinir oluyom ondan yani.düğünde giydim herkez çok beğendi o bile fakat onu dinleseydim iptal edecektim.

zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben pek beğenmedim ikisi de erkeksi duruyo :50:

Back