Acil Yardim ACIBADEM hastanesi iStanbul

BeyzaNur-

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
3.477
8.340
Selam Kizlar
Ben Almanyada Yasiyorum Ve Tup Bebek Tedavisi Goruyoruz Eylulun 15 de esim Ameliyat Olacak:aMa okadar bunaldikki anlatamam 2 aydir randevuyu yeni aldik ameliyat icin herneyse konuya geleyim
esim bu sabah uyandiginda Burdaki tedaviyi iptal edecegini soyledi :çok üzgünüm: Biktim diyo 2 aydir oyaliyolar dedi.
ve internetten ISTANBUL ACIBADEM hastanesine e-mail cekti .bir kac dakikadan sonra hastaneden birisi aradi
Esim Konustu 15 gun tedavinin surdugunu soylediler kalicak yerimizin oldugunu soylediler ve fiat olarak da 2670 euro istediler istediginiz zaman arayip randevu alip gelebilirsiniz dediler,

Esimin bu fiat acayip hosuna gitti cunku burdaki tedavimizde verecegimiz fiat 7 bin euro idi yakalsik 14-15 milyardi

Esim simdi napcagini bilmiyor kizlar yardim edin bana Burdaki tedaviyi iptal edip turkiyeye acibademe gelelimmi sizce .eger gelirsek ekimde hemen gelicez Aci badem nasil bir hastane tup bebek yaptiranlar varmi basari orani nasil acaba
yardim edin lutfenn :çok üzgünüm:

kizlar yardim edin lutfen cok onemli bizim icinn
esim yoksa tedaviyi iptal edicekkk ve acibademe gelicekk ne olur yardim edin

Canım bende tüp bebek tedavisi görüyorum.Kadıköy Acıbadem Hastanesinde.Doktorum Doç.Dr. L.Cem Demirel.Ben memmunum doktorumdan Hastane personeli de çok ilgili.Bi sorum olduğunda bile telefonla arayarak yeterli bilgiyi alabiliyorum. Eşinin problemini bilmiyorum.O konuda sana yardımcı olamayacağım ama tüp bebek için Acıbademi öneririm canım.

sagolun allah razi olsun icim rahatladi valla insallah hayirlisi olur

kızlar ramazandan sonra nasip olursa bende acıbadem hastanesine gidicem kesinlikle çok araştırdım eşimde varikosel ameliyatını orada oldu . ikinci bir alternatif bende hiç düşünmedim ve en iyi merkeze karar veröişsiniz cnm Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah kızlar

gecmis olsun canim sizlerede
insallah hayirlisi olur hepimiz icin
dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim
insallah en yakin zamanda bizlerde meleklerimize kavusuruz:CüvCüv:

merhaba canim insallah hayirli sonuclarla karsilasirsiniz
evet bugun bizi aradilar acibademden inan sok oldum ya valla okadar yere e-mail cekmistik hicbir yer tenezzul etmedi ama acibadem hemen aradi bizi allah razi olsun hepsinden
benim esimdeki problem meni kanallarindaki tikaniklik canim tikaniklik acilip canli sperm alinip bana transfer edilcek
cok buyuk bir problem degil dediler acibademden
yardimlarinizdan dolayi cok tesekkur ederim

kizlar bu arada Sizler Ne Kadar Para veriyorsunuz acibademe ? bizden 2670 euro istediler

kizlar bu arada Sizler Ne Kadar Para veriyorsunuz acibademe ? bizden 2670 euro istediler
canım ben tüp bebek için değil ama normal zamanlarda acıbadem hastanesine gidiyorum şu an gebeliğimi de orada habibe seyisoğlu takib ediyor ayrıca amniyosentez vs de orada yapıldı hiç bir problem yaşamadım çok memnunum inşallah sana da hayırlı gelir bebişine kavuşursun

acıbadem hastanesi dr.cem demirel konusunda uzman ve oldukça deneyimli. ayrıca çok pozitif birisi. ben de 2.denememde hamile olduğumu 2 gün önce öğrendim.

Canım tekrar geçmiş olsun.Demiştim sana çok ilgileniyorlar diye bak inandın dimi? Eminim ki sende gittiğinde o sıcaklığı hissedeceksin.Gerçekten doktorları hemşireleri çalışanları ile tam profesyonel bir merkez.Doktorum Cem bey'de çok iyi.Her türlü soruna,sıkıntına cevap veriyor.Herşey güzel umarım sonuçlarımızda güzel olur canım.İnşallah hepimiz kucağımıza bebişlerimizi almak nasip olur.

Fahrettin kerim gökay cd. 49

altunizade 34662 istanbul/türkiye

kizlar sizin dediginiz hastane bu adresmi doktor cem bey bu hastanedemi
sanirim istanbulda bikactane acibadem hastanesi varmis
benim yaptircagim hastanenin adresi yazdigim

www.acibadem.com.tr

canım evet istanbulda birden fazla var acıbadem şubeleri.
farklı semtlerde.
incelmeni tavsiye ederim siteyi.
doktorları da görürüsün.özgeçmişlerini incelersin.
internetten araştırırsın.

Biz de 13 aydır uğraşıyoruz fakat olmadı bebek hala.
benim muayne ok,
eşimin sperm analizinde sanırım morfoloji de problem var.
Doktorum Habibe Seyisoğlu.
Sonuçları daha Görüşemedik.
Hakkımız da hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…