• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil yardım.... 21aylık kızım hiç yemek yemek istemiyor

Kumralad

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
4
0
6
34
İzmir
Merhaba .. Kızım 21 aylık ve bir kaç gündür hiç birşey yediremiyorum . Sadece sevdiği abur çukurları yiyor. Ve ayran la gece süt. Normaldede çok yemezsiniz ama bu aralar sevdiği yemekleri bile yemek istemiyor. Kahvaltı yapmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Diştenmi diyorum ama işine geleni yiyor. Lütfen fikirlerinizi yazın..

canım allah yardımcın olsun demekten başka bişey diyemicem aynı sorun bende de var doktorumuzu arıyorum dediği tek şey zorlama... geçici olurmuş bi ara yermiş bi ara yemezmiş ...
bu arada iyi seninki ayran içiyomuş süt içiyomuş ne güzel :nazar:benimki onlarıda içmiyoo...

dışarda yedirmeye çalış az yedir sık yedir he bu arada iştah şurubu da vitaminde verebilirsin.. birde çocuklarda kansızlık olması da iştahsızlık yapıyomuş hiç yemediği değişik bişi yap..
mesela makarnayı severler ama çok haşla çünkü çiğnemeden yutuyolar makarnayı eliyle yesin köfte kızart küçücük parçalarla arada vermeye çalış suyla oynamayı seviyosa lavoba başına dik suyla oynatarak falan yedirr işin zor seni çok ii anlıyorumm umarım yardımcı olabilmişimdirr:40:

Merhaba .. Kızım 21 aylık ve bir kaç gündür hiç birşey yediremiyorum . Sadece sevdiği abur çukurları yiyor. Ve ayran la gece süt. Normaldede çok yemezsiniz ama bu aralar sevdiği yemekleri bile yemek istemiyor. Kahvaltı yapmıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Diştenmi diyorum ama işine geleni yiyor. Lütfen fikirlerinizi yazın..

canım allah yardımcın olsun
benim kızımda 20 aylık daha 10 kilo yeni olduk çıtıpıtı minyon
benim kızım birazda zorlayınca hemen kusuyor zorlada yediremiyorum :50:
eger iştahsızlıgı dönemselse bizim gibi sürekli degilse dişten ola bilir çok zorlama sıkıntısı gecerse tekrar yemeye başlar :34:

Back