Acil Yardııım

1905_96_gs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2018
24
17
38
Merhaba kızlar,

Size ilk defa yazıyorum nasıl yapıcam napıcam bilemediğim için artık size danışmak istedim inanın yorumlarınızı gördükçe belki diyorum bir ümit..

Kızlar 96 doğumluyum 22 yaşındayım.. Tam 112 kiloyum ama doğduğumdan beri hep kiloluydum ne diyetler ne doktorlar neler neler.. Artık bıktım inanın çabalamaktan bıktım annem abim babam hep başıma kalkıyor erkek arkadaşım bile yok 3-4 yıldır.. Hep başkalarına özeniyorum, sevgilileri var istediklerini her an alabiliyolar maddi durumum olduğu halde düşünsenize bu ne ağır bi durum. Arkadaşlarım evlendi çocukları oluyo çoğunun ben hayatıma daha birisini bile alamıyorum gelen de kaçıyo resimlerde çok belli olmuyor çünkü 1.68 boyundayım ama tabi gerçekte buluşunca adam hemen kaçıyor. Artık çok çaresizim annemin laf sokmaları arkadaşlarımın sen tombişte tatlısın demeleri hepsi yalan.. Nolur bana yardım edin aranızda bu yaşadığımı yaşayan belkide vardır oturarak çalışıyorum, spor yapıcak vaktim kalmıyor. Sabah 7 de uyanıyorum akşam 7 de evdeyim bi yol gösterin yürüyecek alanımda yok çok tehlikeli bi yerde oturuyorum.. Yorumlarınıza ihtiyacım var

Ben geçen ay diyete girdim. Diyetisyene gidiyorum..tahlillerimi yaptırdım. 12 Mart'ta gitmişim ilk. Bugün tartildim 5 kusur kilo vermişim. Ama inat ettim. Mesela sadece iki kere tatlı yedim. O da sütlü ve o öğün sadece bı kepçe çorba içtim öyle yani. Tahlil yaptırdınız mi hiç? İnsülin tiroid vs yoksa diyetisyene başlayın. Tek yolu inanmak.

Canan karatay diyetiyle annem kilo verdi. Spor yapmadi. 70 kilodan 57 kiloya dustu. Ama evde kendi kendine spor yapmaya hareket etmeyi deneyebilirsin faydasini gercekten gorursun.

Ben geçen ay diyete girdim. Diyetisyene gidiyorum..tahlillerimi yaptırdım. 12 Mart'ta gitmişim ilk. Bugün tartildim 5 kusur kilo vermişim. Ama inat ettim. Mesela sadece iki kere tatlı yedim. O da sütlü ve o öğün sadece bı kepçe çorba içtim öyle yani. Tahlil yaptırdınız mi hiç? İnsülin tiroid vs yoksa diyetisyene başlayın. Tek yolu inanmak.
Evet canım tüm testleri yaptırdım polikistik over sendromu var ama tiroid insülin hiçbişey yok dedi doktor çok geç regli oluyorum bazen 6 7 ay doktor kilo verirsen herşey düzelicek diyip başından savdı

Canan karatay diyetiyle annem kilo verdi. Spor yapmadi. 70 kilodan 57 kiloya dustu. Ama evde kendi kendine spor yapmaya hareket etmeyi deneyebilirsin faydasini gercekten gorursun.
Gerçekten mi , bende baktım diyet içeriği de çok hafif gözüküyo inşallah bakalım artık çok kötü durumdayım inanın çok zor topluma çıkamıyorum odamdan bile çıkmıyorum işten geldiğimde

Yogun calisiyorsun anladim ama spor icin haftada 3 gün ayirman gerek.
Eve geldigin 2 gün spor yapsan + izin günün elbette vardir o zaman da calissan 3 gün spor yapmis olursun.
Ayrica verebilecegim tavsiyeler asla caya seker atma , hic ekmek yeme , abur cubur agzina alma inan bana verirsin.
Ayni boydayiz 65 kiloyken 3 senedir 55ten yukarisini görmedim.

Ama cayi sekersiz icerim.
Cok yemek yerim ama ekmek tüketmem.
Gunde 1 fincan türk kahvesi icerim.
Ise gidis gelis dolmusa binmem yarim saat mutlaka yürümüş oluyorum.
Spor yapamiyorsan bile eve giderken dolmusa binme yolu uzat biraz umarim zayiflarsin.

Akşam eve geldikten sonra bence 1 saatini spora ayırabilirsinn eğer gerçekten istersen ;) dışarda yürümene ya da bi spor salonuna bile ihtiyacın yok evde yapabileceğin bi saatlik spor sana yardımcı olacaktır. en basitinden ' leslie walk at home ' videolarıyla başlayabilirsin meselaa ;)

Gerçekten mi , bende baktım diyet içeriği de çok hafif gözüküyo inşallah bakalım artık çok kötü durumdayım inanın çok zor topluma çıkamıyorum odamdan bile çıkmıyorum işten geldiğimde
Sekeri tuzu ve her turlu un iceren seyi cikardi hayatindan. Ekmegi cok azaltti.
Hemdee kilo verdikten sonra sekerine tuzuna geri dondu. Ara sira o hamur islerinden de yedi. Kilo almadi:dondurma:

TLC de "ağır yaşamlar" diye bir program var. Onu izle. Millet 200-300 kilo veriyor ben 50 kilo mu veremicem diye motivasyon olur belki.
Yaşın çok küçük. İstersen yaparsın. Spor yapamıyorsan yeme içmene dikkat et
psikolojik olarak hazır olmayan bir bireyim her izlediğimde hüngür hüngür ağlamaya başladığım için annem artık o kanalı açtırmıyor çünkü o kadar kötü şeyler yaşayanlar var ki gelecekte bende öyle olacağım diye psikolojik olarak kendimi mahvettim

Akşam eve geldikten sonra bence 1 saatini spora ayırabilirsinn eğer gerçekten istersen :KK66: dışarda yürümene ya da bi spor salonuna bile ihtiyacın yok evde yapabileceğin bi saatlik spor sana yardımcı olacaktır. en basitinden ' leslie walk at home ' videolarıyla başlayabilirsin meselaa :KK66:
Servisle dönüyorum eve çağrı merkezi çalışanıyım inan öyle zor ki eve geldiğimde kendimi zor atıyorum odamdan çıkamıyorum bile yoksa evde bende çok spor yapmak isterim

Yogun calisiyorsun anladim ama spor icin haftada 3 gün ayirman gerek.
Eve geldigin 2 gün spor yapsan + izin günün elbette vardir o zaman da calissan 3 gün spor yapmis olursun.
Ayrica verebilecegim tavsiyeler asla caya seker atma , hic ekmek yeme , abur cubur agzina alma inan bana verirsin.
Ayni boydayiz 65 kiloyken 3 senedir 55ten yukarisini görmedim.

Ama cayi sekersiz icerim.
Cok yemek yerim ama ekmek tüketmem.
Gunde 1 fincan türk kahvesi icerim.
Ise gidis gelis dolmusa binmem yarim saat mutlaka yürümüş oluyorum.
Spor yapamiyorsan bile eve giderken dolmusa binme yolu uzat biraz umarim zayiflarsin.
Servisle dönüyoruz şirketten çok uzal bi yerde iş yerim o yüzden yürüyerek dönemiyorum ne yazık ki oturduğum yerde hiç güvenilir bir bölge değil anlayacağınız hiç şansım yok hiçbir konuda

Sekeri tuzu ve her turlu un iceren seyi cikardi hayatindan. Ekmegi cok azaltti.
Hemdee kilo verdikten sonra sekerine tuzuna geri dondu. Ara sira o hamur islerinden de yedi. Kilo almadi:dondurma:
İnanın tek hayalim çocuk sahibi olabilmek sağlıklı bir birey olmak topluma rahat çıkmak zayıf olduğumu hissedebilmek umarım yaparım artık bi güç istiyorum ve başlamak karar vermek istiyorum

Servisle dönüyorum eve çağrı merkezi çalışanıyım inan öyle zor ki eve geldiğimde kendimi zor atıyorum odamdan çıkamıyorum bile yoksa evde bende çok spor yapmak isterim
Bende çağrı merkezinde çalıştım onun psikolojisini çok iyi bilirim canım ama bence kendini biraz zorlaa spor yapmak hem beden sağlığına hem ruh sağlığına çok iyi gelecek. dediğim videoya bi göz at en azından öyle deli gibi efor sarfedeceğin bişey değil.

Merhaba kızlar,

Size ilk defa yazıyorum nasıl yapıcam napıcam bilemediğim için artık size danışmak istedim inanın yorumlarınızı gördükçe belki diyorum bir ümit..

Kızlar 96 doğumluyum 22 yaşındayım.. Tam 112 kiloyum ama doğduğumdan beri hep kiloluydum ne diyetler ne doktorlar neler neler.. Artık bıktım inanın çabalamaktan bıktım annem abim babam hep başıma kalkıyor erkek arkadaşım bile yok 3-4 yıldır.. Hep başkalarına özeniyorum, sevgilileri var istediklerini her an alabiliyolar maddi durumum olduğu halde düşünsenize bu ne ağır bi durum. Arkadaşlarım evlendi çocukları oluyo çoğunun ben hayatıma daha birisini bile alamıyorum gelen de kaçıyo resimlerde çok belli olmuyor çünkü 1.68 boyundayım ama tabi gerçekte buluşunca adam hemen kaçıyor. Artık çok çaresizim annemin laf sokmaları arkadaşlarımın sen tombişte tatlısın demeleri hepsi yalan.. Nolur bana yardım edin aranızda bu yaşadığımı yaşayan belkide vardır oturarak çalışıyorum, spor yapıcak vaktim kalmıyor. Sabah 7 de uyanıyorum akşam 7 de evdeyim bi yol gösterin yürüyecek alanımda yok çok tehlikeli bi yerde oturuyorum.. Yorumlarınıza ihtiyacım var
Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin sana bir önerim olacak uygulayıp uygulamamak sana kalmış oruç tutarsan sürekli bu sorunundan arinirsin hem manevi hem fiziki olarak inan sana çok yararı olacak

Tlc’deki ağır yaşamları öyle çok izliyorum ki boy-kilo oranınızı ilk okuduğumda kilolu bile gelmediniz gözüme :KK53: İnsanlar çok büyük kilolar veriyor siz de yaparsınız ne eksiğiniz var sanki?

Eğer vakit bulabilirseniz diyetisyene gidin. Spora vakit bulamasanız bile diyetisyenin söylediklerini uygulamak vücudunuza iyi gelir kilo verirsiniz.

İnsan içine neden çıkamıyorsunuz? Kilolu olmak dışarı çıkmaktan utanmanıza sebep olacak bir şey değil ki. Kendinize güvenin lütfen. Kilo alınır verilir insanlık hali sonuçta. Bundan utanmamak lazım aslında.

madem maddi sıkıntınız yok yürüyüş yapmak icin guvenli bir alaniniz yok o zaman yurume bandi alin eve ? ayrica ben ekmeğimi kensim yapıyorum sekerim sinirda seker hastalari icin cavdar unu en sagliklisiymis ve armut en rahat yiyebilecegimiz meyve. is yerine kendim yemegimi goturuyorum porsiyonlarımı zamanla kuculttum öğün arasinda yoğurt ve kuruyemis dönüşümlü yiyorum bol su icmek en onemlisi ben burda takiliyorum . tavsiye ederim size de

Back