- 17 Ağustos 2017
- 245
- 326
- 53
- 28
- Konu Sahibi troyofhelenn
-
neresi tuhaf onu anlamadım? endişe içerisinde yazdım. nereden bakabilirim?Evet girebilirler ama yazdıklarınız bana bir tuhaf geldi. Böyle bir şüphen varsa ayarlar bölümünden görebilirsin nerden girildiğini.
dengem enggelip engellemediğini öğrenince sarsılmayacak kadar sağlam. o mu uğraşıyor diye merak ettim o yüzden mesaj attım ki engellemiş zaten iletilmiyor mesajımEski sevgilinin engelkeyip engellenedini neden takip ediyorsunuz ben oraya takildim. Eski iste adi ustunde. Takip edip dengenizi bozmaya cok mu meraklisiniz?
hayır hiç whatsapp web kullanmadımTelefonun kendi kendine sessize almasını bilemeyeceğim ama eğer bilgisayardan whatsappa girdiyseniz ve oturumu açık bıraktıysanız whatsappınıza ve kişilerinize erişebilirler
Ayarlar bölümüne girip watsap web yazan yeri tıkla oradan görebilirsin.neresi tuhaf onu anlamadım? endişe içerisinde yazdım. nereden bakabilirim?
bilmiyordum bunu teşekkür ederim. benle uğraşıyorsa bi insan mantıken engellemiştir diye düşündüm.Whatsapp numarasını değiştirdiğinde engelli numaralar silinebiliyor. mesajı niye attin anlamadım.
bilgisayarınızdaki kodu okutun diyor kamera çıkıyor sadeceAyarlar bölümüne girip watsap web yazan yeri tıkla oradan görebilirsin.
Diywlim ki engelkemis. Bu neyi degistirecek ki? Engellemese ne olacak ki? Eski mesajlarin dursa ne olacak durmasa ne olacak? Bitmis. Sen anilarla yasayip uzatmalari oynayacaksin o kadar. Erkekler bitirirse kafada bitirir, eskiye de donmezler. Seni ariyor mu mutsuz mu dite mi merak ediyorsun? Emin ol hic biri oturup aglamiyor ayrilinca.dengem enggelip engellemediğini öğrenince sarsılmayacak kadar sağlam. o mu uğraşıyor diye merak ettim o yüzden mesaj attım ki engellemiş zaten iletilmiyor mesajım
Tamam o zaman sorun yok yani watsap weble izlenmiyorsunuz.bilgisayarınızdaki kodu okutun diyor kamera çıkıyor sadece
her şeyi çok yanlış anlamışsınızDiywlim ki engelkemis. Bu neyi degistirecek ki? Engellemese ne olacak ki? Eski mesajlarin dursa ne olacak durmasa ne olacak? Bitmis. Sen anilarla yasayip uzatmalari oynayacaksin o kadar. Erkekler bitirirse kafada bitirir, eskiye de donmezler. Seni ariyor mu mutsuz mu dite mi merak ediyorsun? Emin ol hic biri oturup aglamiyor ayrilinca.
Ben sadece senin bu girdaptan kurtulman icin yardim etmeye calistim. Ama anladigim kadariyla sen onu takip etmek istiyorsun. Sen bilirsin. Whatapp ile ilgili sordugun sorunun cevabini bilmiyorum. Whatapp a mail atip aorabilirsin.
teşekkür ederim beni doğru anladığınız için derdim asla eskiler değil tamamen yaşadığım olay yoksa o şahısla da ilgilenmiyorum. ne olabilir peki bu demk mi geldi acaba ben mi işkilleniyorum boş yereYıllar önce lisedeyken internet kafeye gitmiştim.
O zamanlar blog yazıyordum. Ben yazıyorum, yazı siliniyor, ben yazıyorum ,yazının rengi değişiyor falan... Çok ilginç şeyler oldu.
En son benim yazdığım bir cümleden sonra satır atlayıp bana bir cevap yazıldı ki internet kafecinin yaptığını anladım.
Hemen herşeyi kapatıp çıktım
O yüzden seni anlayabiliyorum, insan anlamlandıramiyor ve endişeleniyor...
Bence WhatsApp web falan değildir, o başka birşey.
Sesin kısılması falan direkt telefonla ilgili... Herşeyini bilgisayara kopyalayıp format at için rahat edecekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?