Tüp Bebek Merkezleri ACİL! umut tüp bebekmi yoksa şişli memorial mi?

canim sayi bilmiyorum ama senin icin eger rakamlara cok takiliyorsan tekrar soyle esimin testlerini filan bulur bakarim. Ilk denememi disaridan bir dr.la anadolu yakasi florance night. De yapmistik 9 yumurta toplandi dr.um bende hersey iyi oldugu icin olacak gozuyle bakiyordu anladigim kadariyla. Ama 3. Gune ancak 2 tane gelebildi ikisini de transfer ettiler olmadi.
2. Denemede sisli memorile gitti 21 yumurta toplandi yine benimtarafimdan hersey iyiydi yine ama 5. Gune ikisi 1. Kalite ikisi 2. Kalite 4 yumurtam kaldi. 2. Denemede ohss riskinden dolayi 1 tane transfer ettiler yine olmadi. 3.sunde dondurulmuslarla bir tane 1. Bir tane de 2. Kalite transfer edildi elhamdulillah ikisi de tuttu. digerlerinin tutmama sebebini sordugumda bana iste esinin sperm klaitesi iyi olmadigi icin embriyolar belli bir yere kadar destekle cogaliyor sonra kalitesi isin icine giriyor sperm kalitesi onemli filan demislerdi ama bence benle ilgili amh degerleri ohss durumu filan banle ilgili seylerden tutmadi gibime geliyor. Yoksaki dondurulmuslarda ayniydi sonucta. Sayi konusunda da merak etme bir tane bulmalari bile yeterli. Yeterki guzel takip edecek biyere git

[/QUOTE]

canım öncelikle Allah sabır versin bizlere ve isteyen herkese nasip etsin diyeceğim ama olmuyor işte,artık psikolojim bozuldu,seninde Allah yardımcın olsun,umarım bu tedavin olumlu sonuçlanır.

ben maalesef istanbuldan antalyaya döndüm canım,bir daha başka dr için gitmek istemiyorum şimdilik,erbil hoca konusundada kararsızım zaten,en zor dönemimdeyim şuan.

canım öncelikle Allah sabır versin bizlere ve isteyen herkese nasip etsin diyeceğim ama olmuyor işte,artık psikolojim bozuldu,seninde Allah yardımcın olsun,umarım bu tedavin olumlu sonuçlanır.

ben maalesef istanbuldan antalyaya döndüm canım,bir daha başka dr için gitmek istemiyorum şimdilik,erbil hoca konusundada kararsızım zaten,en zor dönemimdeyim şuan.[/QUOTE]
Canım Allah yardımcın olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun. Karamsar olma zor zaman zor dönem ama Allah ol derse olur unutma arkadaşım

bende senin gbi arastranlardanim peki memoriala ucret odedinmi gorusme icin

bende senin gbi arastranlardanim peki memoriala ucret odedinmi gorusme icin
hayır canım memorial görüşme için gittiğinde muayenede ücret almıyor,üstelik detaylı muayene ettiler beni ama ne bileyim tam son anda oradaki ayşe hanımla vedamız tuhaf oldu oyüzden sanırım memoriali eledim ben,birde beklerken yanımdaki kızın üstüste 2 düşüğü olduktan sonra kan puhtılaşmasına bakmışlar,yani diğer ikisinde bakmamışlar,böyle önemli bir ayrıntı atlanırmı,direk güvenimi zedeledi.

bi olumsuzluk etkilememeli bence ama gordugumuzle degerlendiriyoruz malesef.hayirli yollar dogru kararlar veririz insallah

Ooo yazmayalı uzun zaman olmuş, bugün yumurta toplamı işlemim oldu bile,sonuç olarak bahçeci Fulya tüp bebek merkezine karar verdik,Doktorum erbil yağmur du. 16 yumurta toplandı, gerisi Allaha kalmış.

bi olumsuzluk etkilememeli bence ama gordugumuzle degerlendiriyoruz malesef.hayirli yollar dogru kararlar veririz insallah
Sağol canım, geldik işte buralara, 12 gündür buralardayiz, umarım hayırlı doğru bir karardır.
Ben sizi bilmiyorum,sizin durumunuz nedir,hangi asamadasiniz acaba?

Selam cnm bize pgt uygulanacagi icin memorial dusunuyoruz bzm tedavi icin labovatuar iyi olmali ve tavsiye edilen en iyi hastanede o. Hakkmzda hyrlisi olsn insaallah. Sende zor zamanlar gecirmissin Peki sonucc ne zmn merakla bklicm

Selam cnm bize pgt uygulanacagi icin memorial dusunuyoruz bzm tedavi icin labovatuar iyi olmali ve tavsiye edilen en iyi hastanede o. Hakkmzda hyrlisi olsn insaallah. Sende zor zamanlar gecirmissin Peki sonucc ne zmn merakla bklicm
merhaba arkadaşım,bize de pgt uygulanacak ama biz bahçeciyi tercih ettik,hakkımızda hayırlı neyse o olsun ama dilerim anne olmak hayırlıdır.benim dün yumurta toplama işlemimdi,bugün antalyaya geri döndük,toplam 16 yumurtam toplanmıştı ama bugün aradılar 11 kalmış,sanırım eleye eleye geriye birşey kalmayacak.işte doktorlardan haber bekliyoruz lafın kısası.ben yumurtalarımın kalitesine de güvenmiyorum açıkçası,çünkü 12 gün boyunca hep otelde kaldık ve dışarıdan beslendim,haliyle pek sağlıklı beslenemedim,birde hava ssoğuktu falan,offf herşeyi kafaya takıyorum.

bu arada sen tedaviye ne zaman başlayacaksın?

Hakkinda hayirlisi olsun insaallah. Bnimde ilk.tup bebek dnemesi olacagi icin hicbir tecrubem yokk 11 yumurtada iyi eksileyecegini dusunme dua et insaallah hepsi saglikli cikacaktir bizlerde dua edecez senin icin. Bnm tedavim tam olarak gun blli degil bu aylarda yapacaz buyuk ihtimal genetik sorununuz var ve ben bu yuzdn 3 bbegimi katbettim. Tup bebek icn umitliyim bu sefer saglikli bir bebegmm olack insaallah

ayy inşaallah canım inşaallah.seni çok iyi anlayabiliyorum;varlığını bilirken biranda kaybetmek yok olmasıAllah kimseye yaşatmasın diyeceğim ama yaşatıyor işte.ben artık birazda boş verdim,sanki hiç olmayacak gibiymiş geliyor,sürekli tutuyor düşüyor falan,üstelikte sorunda gözükmüyor ama olmuyor işte.amaannn neyse ya hep olumsuz şeylerden bahsetmeyelim,verende Allah alanda Allah,hakkımızda hayırlısı.dilerim en kısa zamanda ikimizde anne oluruz canım.

Bosvrme canim surekli dua et. Duanda israrci oll Allahh nasip edecekk insaallahh umidinii hic bir zman yitirmeee. Dedigin gibii en kisaa zamanda birbirimize o guzell mujdeyii verecezz insaallahh. Bizlerde elbet bir gun ANNE olacazz.

Bosvrme canim surekli dua et. Duanda israrci oll Allahh nasip edecekk insaallahh umidinii hic bir zman yitirmeee. Dedigin gibii en kisaa zamanda birbirimize o guzell mujdeyii verecezz insaallahh. Bizlerde elbet bir gun ANNE olacazz.
inşaallah canım inşaallah.sen beklemedeydin var mı gelişme,tüp bebeğe karar verdiniz mi yada reglini mi bekliyorsun?

Arkadaşlar bugün kese gördük emin olmadan paylaşmak istemedim allahımın izniyle herşey yolunda gitti. Allahım burdaki tüm arkadaşlarıma bu duyguyu yaşatsın inşallah allahım herkese nasip etsin. Dualarım hep sizle arkadaşlarım.

ayy çok sevindim,Allah tamamına erdirsin inşaallah.inşaallah birer birer hepimiz burada hamilelil haberlerimizi verip,sonra anne olup çocuklarımız hakkında muhabbet ederiz.

Son düzenleme:
tup bebek sansiniz var diyen doktor simdi ise hic umit vermiyorrr cokk kotuyummm
sizin şuan ki ruh halinizi anlayabiliyorum niye ne oldu,doktorunuz kimdi ve size tam olarak ne dediler,lütfen yazın beraber paylaşalım konuşalım.
benim de maalesef size kötü bir haberim var,benim 4 embriyom seçilmişti ve daha önce düşüklerim olduğu için cgh(ayrıntılı kromozom analizi)için amerikaya gönderilmişti ve bugün sonuç geldi,dördüde sorunlu çıktı,yani 4 embriyonun da kromozumu bozuk çıktı.tabii bunu bize hemşire söyledi,ben doktor veya emriyologla görüşmek istedim ve saat 19:00 doğru necati hoca aradı.
işte 4 kramazom da sorunluymuş,birisinin 18.ve 21.kromozomu boukmuş,birisinin 3 kromozom u mu oluşmuş neymiş yani 2 den fazlaymış,birisinin yine birisinin 1.ve 5.birşeyinde bozukluk varmış anlattı yani transfer iptal.peki dedim yine denesek ve yine embriyo oluştu diyelim dedim yine göndersek dedim yine aynı sonucu mu alırız yoksa farklılık gösterebilir mi dedim,gidip gelmeden bilemeyiz yine aynı şey olursa belki o zaman ümidinizi kesin diyebilirim dedi.

ne diyeceğimi ne düşüneceğimi artık bilmiyorum,hep bir umut vardı içimde ama artık o umut bile kalmadı.

seni en iyi bn anlayablirimmm cok zorr cokk. Doktorumz bursadn genetik doktoru bebegn hastaligini arastiriyor ve bize belki tup bebel sansiniz olablir dedi cok umutlandik gecenlerde esime umit vermemisti bi olcak bi olmayacak diyorlar sinirlerim bozulduu. Bide sagliklli cikarmi cikmazmi stresi baslayack tupp bebekle olurmu olmazmi aklim.cok karisikk Allah yrdmcimiz olsn. Senin icinde cok uzuldm insaallah birdhaki tedavnde hayirli snclanirr

siz doktora ne vermiştiniz,bir önceki düşükten parça alıp patalojiye mi gitmişti yoksabaşka birşey mi ben tam anlayamadım,siz henüz tüp bebek denemeden nasıl doktor bir olacak bir olamayacak diyor yani neye dayanarak?ben 5 senedir bu işlerle uğraşıyorum,yok rahim filmiydi,ameliyattı,aşılama,3 tüp bebek 1 dondurulmuş,abartısız belki 100 kere gittiğim çeşit çeşit gittiğim doktorlar,elde var koca bir sıfır.biraz da doktorlar bu işin ticarete vurmuşlar,bir nevi umut tacirliği,erbil yağmur bana neler neler demişti,kesin olacak gözüyle bakıyordu,kendinden emin falan onu suçlamıyorum ama neredeyse dün laboratuvar da ki doktor sizin çocuğunuz olmaz gibi konuştu yada ben öyle anladım bilemiyorum.

ben dünden beri ne uyuduğumu biliyorum,ne yediğimi içtiğimi,bütün annelik haklarım alınmış gibi,bir yanım eksik gibi...sonra o kadar hasta ve engelli insanları düşünüp mutlu olmaya çalışıyorum,buraya girip kafa dağıtmaya gülmeye çalışıyorum ama çok moralim bozuk.acaba benden mi diye kendimi suçlayıp duruyorum,eşim için üzülüyorum,dünyaya ondan ve kendimden bir parça bırakmak istiyordum,ona benzeyen kızım yada bana benzeyen oğlum olsun istiyordum.ve şunu anladım Allah ol derse gerçekten oluyor ve istemezse asla olmuyor,inan bana araştırmadığımız yaptırmadığımız birşey kalmadı ve her seferinde yeni bir yıkımla karşılaşıyoruz ve bu yıkım benim neredeyse 1 sene mi çalıyor,çok hassasım kolay toparlanamıyorum.
sen umudunu kaybetme,daha tüp bebek bile denememişsin,varsa kaderinde emin ol olacaktır,sana bol şans diliyorum,yapman gereken tek şey iyi bir tüp bebek merkezi seçmen olacaktır.
sonuçtan ötürü değil ama bahçeciyi ve erbil hocayı tavsiye etmem;5 dk soru soramadım,telefonla asla ulaşamadım,hep kendinden emin konuştu ve çoğu şeyi sorgulamadım bile sonuç negatif geldi ve dünden beri aramadı bile.

lütfen buraya gelip yazmaya devam edin konuşalım,paylaşalım çok sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…