Kuzum testin markası ne ?Bugün regl olmam gerekirdi ama eşimle öylesine test yaptık . Kullan at bardağın içindeki idrara testi daldırdım acaba çok ıslandığı için olmuş olabilir mi bu ikinci çizgi ? Bu arada hemen ikinci çizgi belirdi fakat çok silik bir çizgi ve biraz fazla ıslatmış olabilirim 3 senedir istiyoruz bir bebek aşırı heyecanlandık resmen başında bekledik daha dam koyulaşsın diye
Benim de aynı böyle oldu
Eve geçince atarım canım hastaneden geldik beta 5.3 çıktı üç gün sonra tekrar test yapılması gerekliymişKuzum testin markası ne ?
Beta 5.3 çıktı malrsef belli değilmiş şuanBenim de aynı böyle oldu
Artımed değil mi inşallah doğrudur
Erken gebelik testi mi bu
Ay inşallahGebelik var gibi duruyor
Adetinize kaç gün kala yaptınız testiAy inşallah
Benim de böyle çıktıAy inşallah
Var gibi ama bilemiyorum .benim beta çetrefilliBenim de böyle çıktı
Yani ilk bi doktorla görüşmeden olmazsa daha iyi olur riske girmemek en hayırlısıEmin olmasan ilişkiye girmemek lazım değil mi
0-5 hamile değil demekmişBeta 5.3
İnşallah öyledir ama çok Emin olamadım ben üç gün sonra tekrar test yapılsın dediler buraya yazdım sonra soluğu hemen test yaparken aldım0-5 hamile değil demekmiş
Sizin yükselmeye başlamış bence hamilesiniz
Dua edin bol bolİnşallah öyledir ama çok Emin olamadım ben üç gün sonra tekrar test yapılsın dediler buraya yazdım sonra soluğu hemen test yaparken aldımumarım vardır ama korkuyorum tutmazsa vs diye
Hadi inşallah yükselirde hamişsindirEve geçince atarım canım hastaneden geldik beta 5.3 çıktı üç gün sonra tekrar test yapılması gerekliymiş
Maşallah sizinde gebelik var gibi duruyorBenim de böyle çıktı
İnşallah , çok istiyorum . Sürekli aklımda . Farklı şeylerle meşgul olmaya çalışıyorumMaşallah sizinde gebelik var gibi duruyor