Italiangirl Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2022 85 41 31 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Italiangirl #21 mevsimmevsim .!.: Adetim 20 gün geçmişti benim öyle test yaptım Genişletmek için tıkla... Ben acaba erken mi yaptım? Test yanıltıyor olabilir mi? Adetime 1-2 gün var.
mevsimmevsim .!.: Adetim 20 gün geçmişti benim öyle test yaptım Genişletmek için tıkla... Ben acaba erken mi yaptım? Test yanıltıyor olabilir mi? Adetime 1-2 gün var.
Italiangirl Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2022 85 41 31 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Italiangirl #22 Belisimm .!.: Bunu görmek bana da nasip olur mu tebrik ederim Genişletmek için tıkla... Hiç umutsuzluk yaşamayın. Çünkü ben bunu çok yaşadım. Ama boşuna stres yapıyoruz. İnşallah size de nasip olur Çok teşekkür ederim.
Belisimm .!.: Bunu görmek bana da nasip olur mu tebrik ederim Genişletmek için tıkla... Hiç umutsuzluk yaşamayın. Çünkü ben bunu çok yaşadım. Ama boşuna stres yapıyoruz. İnşallah size de nasip olur Çok teşekkür ederim.
L A L İçim de gittikçe büyüyen bir "AŞK" var🤰🏼 Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 8.267 6.287 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Italiangirl #23 Italiangirl .!.: Hiç umutsuzluk yaşamayın. Çünkü ben bunu çok yaşadım. Ama boşuna stres yapıyoruz. İnşallah size de nasip olur Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çok rahattım bu ay elimden gelen herşeyi yaptım gerisi Allaha kaldı benim içinde dua eder misiniz hamilelerin duası kabul olurmuş
Italiangirl .!.: Hiç umutsuzluk yaşamayın. Çünkü ben bunu çok yaşadım. Ama boşuna stres yapıyoruz. İnşallah size de nasip olur Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çok rahattım bu ay elimden gelen herşeyi yaptım gerisi Allaha kaldı benim içinde dua eder misiniz hamilelerin duası kabul olurmuş
Italiangirl Üye Kayıtlı Üye 17 Aralık 2022 85 41 31 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Italiangirl #24 Belisimm .!.: Çok rahattım bu ay elimden gelen herşeyi yaptım gerisi Allaha kaldı benim içinde dua eder misiniz hamilelerin duası kabul olurmuş Genişletmek için tıkla... Yaradan size sağlıklı bir gebelik nasip etsin Can-ı gönülden diliyorum haber verin bana da eğer hamile kalırsanız.
Belisimm .!.: Çok rahattım bu ay elimden gelen herşeyi yaptım gerisi Allaha kaldı benim içinde dua eder misiniz hamilelerin duası kabul olurmuş Genişletmek için tıkla... Yaradan size sağlıklı bir gebelik nasip etsin Can-ı gönülden diliyorum haber verin bana da eğer hamile kalırsanız.
L A L İçim de gittikçe büyüyen bir "AŞK" var🤰🏼 Kayıtlı Üye 9 Mart 2022 8.267 6.287 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Italiangirl #25 Italiangirl .!.: Yaradan size sağlıklı bir gebelik nasip etsin Can-ı gönülden diliyorum haber verin bana da eğer hamile kalırsanız. Genişletmek için tıkla... Aminnn allah razı olsun veririm mutlaka
Italiangirl .!.: Yaradan size sağlıklı bir gebelik nasip etsin Can-ı gönülden diliyorum haber verin bana da eğer hamile kalırsanız. Genişletmek için tıkla... Aminnn allah razı olsun veririm mutlaka
mevsimmevsim Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2023 289 144 30 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Italiangirl #26 Italiangirl .!.: Ben acaba erken mi yaptım? Test yanıltıyor olabilir mi? Adetime 1-2 gün var. Genişletmek için tıkla... Adetin geçsin bekle birazdaha
Italiangirl .!.: Ben acaba erken mi yaptım? Test yanıltıyor olabilir mi? Adetime 1-2 gün var. Genişletmek için tıkla... Adetin geçsin bekle birazdaha
mevsimmevsim Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2023 289 144 30 21 Ocak 2023 Konu Sahibi Italiangirl #27 Sevgi1313 .!.: Benim idrar testlerim negatif çıktı. Dün kan verdim hâlâ e nabızda görünmüyor. 10 günlük gecikmem var ve adet zamanımda 3 damla kan gördüm. Psikolojik mi yoksa hamile olabilir miyim Genişletmek için tıkla... 10 günlük gecikmen varsa çıkardı testlerde bayağı gecikmiş bence inşallah ALLAH sanada nasip eder
Sevgi1313 .!.: Benim idrar testlerim negatif çıktı. Dün kan verdim hâlâ e nabızda görünmüyor. 10 günlük gecikmem var ve adet zamanımda 3 damla kan gördüm. Psikolojik mi yoksa hamile olabilir miyim Genişletmek için tıkla... 10 günlük gecikmen varsa çıkardı testlerde bayağı gecikmiş bence inşallah ALLAH sanada nasip eder