• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil testime bakar mısın lütfen 🥹

meryem2132

Üye
Kayıtlı Üye
Merhabalar 25 inde regl olmam gerekiyordu olmadım az önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı fotoğrafı yorumlar mısınız lütfen aşırı heyecanlıyım şuan 🥹🥹🥹🥹 buarada anında çıktı çizgi hemen yani testin markası freely erken gebelik testi

Eklentiler

• IMG_4252.jpeg
    IMG_4252.jpeg
    61,4 KB · Görüntüleme: 315
  • IMG_4248.jpeg
    IMG_4248.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 304
  • IMG_4250.jpeg
    IMG_4250.jpeg
    133,8 KB · Görüntüleme: 303
Merhabalar 25 inde regl olmam gerekiyordu olmadım az önce erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı fotoğrafı yorumlar mısınız lütfen aşırı heyecanlıyım şuan 🥹🥹🥹🥹 buarada anında çıktı çizgi hemen yani testin markası freely erken gebelik testi
Tebrikler hamilesin seninki yine görünüyor benim testimde sadece ben görebilirdim yani o derece silikti bende görmek için kendimi aşırı zorladım 😊 hemen aynı gün gittim kan verdim zaten orda çıktı silik de olsa kesin hamilesin 😊

Tebrikler hamilesin seninki yine görünüyor benim testimde sadece ben görebilirdim yani o derece silikti bende görmek için kendimi aşırı zorladım 😊 hemen aynı gün gittim kan verdim zaten orda çıktı silik de olsa kesin hamilesin 😊
Ayy çok mutlu oldum çok teşekkür ederim sizde adetiniz gectikten sonra mı yaptınız ben adet günümden 1 gün önce yine erken gebelik testi yapmıştım negatifti

Back
X