- 27 Şubat 2021
- 308
- 273
- 31
-
- Konu Sahibi mysteryhrn
Çok silik çizgi var bi kac güne kaset test ile yine dene canim var gibi hayırlısıMerhabalar sağ alt karın bölgemde şişlik olduğunu hissettim övulasyon testi yaptım ve koyu çıktı daha sonra prodoctor marka testi ilk idrarla yaptım ve anında bir silik çizgi belirdi biliyorum bu test için güvenilir değil diye çok yorum var fakat benim önceki dönemlerde hiç silik çizgi çıkarmadığı için acaba diyorum gebe olabilir miyim ? Adete 7 gün var ve tekrar ovülasyon testi yaptım oda pike yakın yardım lütfen. Fotolardaki ovülasyon testleri dün ve bugünün
Teşekkür ederimÇok silik çizgi var bi kac güne kaset test ile yine dene canim var gibi hayırlısıbelirti vs varmi
yumurtlamadan sonra 11. günden itibaren kana geçer ilk canım . bekle istersen umutlanmanı istemem12 Eylül dü yumurtlama adete ise 7 gün varbilmiyorum kafam baya karıştı en iyisi 2 gün sonra testi tekrarlamak sanırım koyulaşma olursa kan veririm
Ben bi kere aldım oda bozuk çıktı ama cevremde iyi veya kötü okulları olanlar var dediğim gibi sen bi kac gün daha bekle ve kaset test ile takip et canim her hangi problem varmıydı sende yada eşinde ne zamandır istiyordunuz bideTeşekkür ederimBelirti olarak sağ alt karın bölgeme dokunduğum zaman bir sertlik hissediyorum ve sanki göğüslerim dolgunlaştı bu test markası hakkında düşüncen nedir etrafında doğru çıkanlar oldumu canım ?
I'm ozaman 9 gün olmuş benimde bugün 11 gün ama test yapmadım regl e 3 4 gün var senin bi kac gün daha bekleyip testi tekrar etmen gerekiyor mutlaka yaz buraya sonucu12 Eylül dü yumurtlama adete ise 7 gün varbilmiyorum kafam baya karıştı en iyisi 2 gün sonra testi tekrarlamak sanırım koyulaşma olursa kan veririm
1 yılı geçti eşimde varikosel vardı çift taraflı Ocak ayında ameliyat oldu ama sperm sayısında pek bir değişiklik olmadı bana bir şey demediler doktorlar her şey normal çıktı sadece bu ay 2 lt çakşır kökü suyu içti eşim bilmiyorum aslında bu dan da umutlandımBen bi kere aldım oda bozuk çıktı ama cevremde iyi veya kötü okulları olanlar var dediğim gibi sen bi kac gün daha bekle ve kaset test ile takip et canim her hangi problem varmıydı sende yada eşinde ne zamandır istiyordunuz bide
Benim esimdede solda 3.7 varikosel çıktı ameliyat olabilir1 yılı geçti eşimde varikosel vardı çift taraflı Ocak ayında ameliyat oldu ama sperm sayısında pek bir değişiklik olmadı bana bir şey demediler doktorlar her şey normal çıktı sadece bu ay 2 lt çakşır kökü suyu içti eşim bilmiyorum aslında bu dan da umutlandım
Haklısın bende kendime umutlanma diyorum eşimede söylemedim çünkü başıma bir kere daha gelmişti bu 4 farklı markadan denedim hepsinde silik çizgi çıktı fakat kimyasaldı ve eşimde çok umutlanmıştı bu duruma o yüzden ona bile söylemedim tekrarlıcam testiyumurtlamadan sonra 11. günden itibaren kana geçer ilk canım . bekle istersen umutlanmanı istemem
Çakşır suyu baya iyi ama eşim düzenli içmiyor içte bir de takviye ilaç kullanıyor bence ameliyattan önce doğal olarak arttırmayı deneyin hareket kaç sizde ? Bizim %15Benim esimdede solda 3.7 varikosel çıktı ameliyat olabilirerkek macunları var onlardan kullanın sayı ve hareketlilik artıyor biz kullanıyoruz hakkımızda hayırlısı bu ay olmazsa bende çakşır suyu iciricem bakalim
Umarım güzel olur sonucunI'm ozaman 9 gün olmuş benimde bugün 11 gün ama test yapmadım regl e 3 4 gün var senin bi kac gün daha bekleyip testi tekrar etmen gerekiyor mutlaka yaz buraya sonucu
Farklı yazıyor bizde motide mi hareket oluyo ben pek anlamıyorum sperm testinden morfoloji 14 yaziyo mesela iyimi degilmi bilmiyorumÇakşır suyu baya iyi ama eşim düzenli içmiyor içte bir de takviye ilaç kullanıyor bence ameliyattan önce doğal olarak arttırmayı deneyin hareket kaç sizde ? Bizim %15
Morfoloji 4 ve üstü olması gerekiyor bence gayet iyi sizinki morfoloji çok önemli onun dışında ileri harekette çok önemli %25 üstü olması gerekiyormuş bizim hareket ve sayıda sıkıntı var sayı 7 milyon civarıFarklı yazıyor bizde motide mi hareket oluyo ben pek anlamıyorum sperm testinden morfoloji 14 yaziyo mesela iyimi degilmi bilmiyorum
kadınların çoğı farkında olmadan kimyasal gebelik yaşar canım adet olunca atılır zatenHaklısın bende kendime umutlanma diyorum eşimede söylemedim çünkü başıma bir kere daha gelmişti bu 4 farklı markadan denedim hepsinde silik çizgi çıktı fakat kimyasaldı ve eşimde çok umutlanmıştı bu duruma o yüzden ona bile söylemedim tekrarlıcam testi
20 milyondu takviye ile 30 milyon oldu sonra hocamiz ilaç verdi 5 milyona düştü ilaç bize yaramadı benim doğal takviyelerim daha iyiydi resmenMorfoloji 4 ve üstü olması gerekiyor bence gayet iyi sizinki morfoloji çok önemli onun dışında ileri harekette çok önemli %25 üstü olması gerekiyormuş bizim hareket ve sayıda sıkıntı var sayı 7 milyon civarı
Hayırlısı bizimde morfoloji 2420 milyondu takviye ile 30 milyon oldu sonra hocamiz ilaç verdi 5 milyona düştü ilaç bize yaramadı benim doğal takviyelerim daha iyiydi resmen6 ekimde randevumuz var bakalim insallah artıcak değerlerimiz ama morfoloji 14 hep canim
Sperm sayısı ve morfoloji gayet güzel bence ameliyatın pek faydası olmadı biz İzmir’de özel bir hastanede çok iyi bir doktora yaptırdık ama değişen bir şey olmadı maalesef o paranın üstüne biraz daha koyup tüp bebek yapsaydık daha iyiydi tabi eşim sigara çok içiyor onun etkisinde büyük doktor 3 ay sonra tüp bebek için karar vericek değişim olmazsa eğer sonuçlarda bakalım20 milyondu takviye ile 30 milyon oldu sonra hocamiz ilaç verdi 5 milyona düştü ilaç bize yaramadı benim doğal takviyelerim daha iyiydi resmen6 ekimde randevumuz var bakalim insallah artıcak değerlerimiz ama morfoloji 14 hep canim.