arkadaşlar kuzenımın kınasında giyinmek için acil tesettür abiye arıyorum . Şık bir şey olsun istiyorum 38 40 beden 150 tl butcem var . Kiralama da olabilir .
arkadaşlar kuzenımın kınasında giyinmek için acil tesettür abiye arıyorum . Şık bir şey olsun istiyorum 38 40 beden 150 tl butcem var . Kiralama da olabilir .
canım markası kayra etiketi üstünde 449 lira yakası full taş kol manşeteri kol düğmeli çok şık 40-42 beden ama daraltadabilirsin sıfır başka bi tane daha mor abiyem olduundan giymeden satışta 130 lira ya
Canım bende de var bir abiye zümrütyeşili, tam kınalık nişanlık ne çok abartı nede sade, saten aynı renk ve gri eşarp larıda var, 50 liraya veririm düşünürsen 120 tlye almıştık tam yazlık tiril tiril ve çok rahat düşünürsen özeldn no yaz whatsapp tan atarım fotoları nı buraya yükleyemiyorum bir türlü