- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Acil tesettür abiye arıyorum
- Konu Sahibi peace88
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- acil tesettür abiye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elimde 36 38 uyumlu çok şık bir abiye var 390 tl ye almıştım 150 ye veririmarkadaşlar kuzenımın kınasında giyinmek için acil tesettür abiye arıyorum . Şık bir şey olsun istiyorum 38 40 beden 150 tl butcem var . Kiralama da olabilir .
Foto atmaniz mumkun mu acabaElimde 36 38 uyumlu çok şık bir abiye var 390 tl ye almıştım 150 ye veririm
Canım bende de var bir abiye zümrütyeşili, tam kınalık nişanlık ne çok abartı nede sade, saten aynı renk ve gri eşarp larıda var, 50 liraya veririm düşünürsen 120 tlye almıştık tam yazlık tiril tiril ve çok rahat düşünürsen özeldn no yaz whatsapp tan atarım fotoları nı buraya yükleyemiyorum bir türlüarkadaşlar kuzenımın kınasında giyinmek için acil tesettür abiye arıyorum . Şık bir şey olsun istiyorum 38 40 beden 150 tl butcem var . Kiralama da olabilir .
MERHABAarkadaşlar kuzenımın kınasında giyinmek için acil tesettür abiye arıyorum . Şık bir şey olsun istiyorum 38 40 beden 150 tl butcem var . Kiralama da olabilir .
Canim abiye almak zorunda kaldim :)MERHABA
ÖZEL DİKİM BİR ABİYEM VAR. ÇOK ŞATAFATLI ARAMIYORSANIZ BAKIN DERİM
SAĞLIK OLSUN...GÜLE GÜLE GİYCanim abiye almak zorunda kaldim :)