- 20 Eylül 2015
- 2.234
- 1.622
- 63
henüz güncellere geçmedik vatandaşlıktan,coğrafyacımızdan çok memnun dğilim bende engin eraydının kitabını aldım ve videolarıyla halletmeye çalışıyorum..vatandaşlık hocamız da notlarının fotokopisini verdi onu yazmıyorum notta var ben bi albüm yapayım iyisimi ama nasılvallaha çok sevinirim özellikle de tarih cografya anayasa falan güncelleri nasıl hallediyorsunuz
albüm yapmayı mı yok canım ya bilmiyorumhenüz güncellere geçmedik vatandaşlıktan,coğrafyacımızdan çok memnun dğilim bende engin eraydının kitabını aldım ve videolarıyla halletmeye çalışıyorum..vatandaşlık hocamız da notlarının fotokopisini verdi onu yazmıyorum notta var ben bi albüm yapayım iyisimi ama nasılbiliyor musun sen?
tagledim derken anlamadım canım nereye ekledin notlarıcanım ben eklemeye başladım notları seni de tagledim ordan bakarsın :)
ilerleyen zamanlarda daha da arttırırım inşallah not sayısını
benim profilime gir ordan fotoğraflarıma tıkla albüm yaptım..seni de albüme taglemiştim ama becerememiş miyim ki acabatagledim derken anlamadım canım nereye ekledin notları
dur bakayım canımbenim profilime gir ordan fotoğraflarıma tıkla albüm yaptım..seni de albüme taglemiştim ama becerememiş miyim ki acaba
olmuş albümden notları görebiliyorum bende oradan bakarak not çıkarırım kendimebenim profilime gir ordan fotoğraflarıma tıkla albüm yaptım..seni de albüme taglemiştim ama becerememiş miyim ki acaba
inşallah eklerim biraz uzun sürüyor bakalım :)diğer derslerden de beklerim
:) sağolasıninşallah eklerim biraz uzun sürüyor bakalım :)
iğne oyalar zaten 25-30 tl canım sen ne düşünüyorsun ki?valla çok pahalı istedin
Merhba bunu fiyati nedir kacta tane lifler kaldi
40 tl ye veririm canım satılırsa ünvde de okuyan kardeşime yollayacağımMerhba bunu fiyati nedir kacta tane lifler kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?