Bende turp kuru kullaniyorum ve siddetle oneririmSinameki renk değişikliği yapıyor diye çekiniyorum.
Havuç ve turp kurlerini çok gördüm. Hatta soğan da var. O kadar kararsız kalıyorum ki
Canim bende 1 hafta oldu turplu suya baslayali insallah ise yarar, 4. Haftanin sonunda yazarim durumlariTurp uzatıyor mu saçı? Acil 10 cm uzamaya ihtiyacım var. Kuaforun sekilsiz kesiminden kurtulmak için.
maalesef öyle bi hata bende yaptım hemde pahalı bi şampuan kullanıyordum onun içine koydumya bugun arkadaslarımla da bu sac uzatma konusunu konustuk arkadasım dogum kontrol hapını sampuanına katmıs ama yuzde kıllanma yaptı dedi guvenemedim acıkcası
merhaba bu dedigin ampuller nerede satiliyor acaba :)selamlar,
forumlarda, çeşitli sitelerde, bloglarda saç uzatma ile ilgili yüzlerce yazı okudum. Ama bir çok ilgimi çekti ve bir çok kişi deneyip çok olumlu sonuçlar almış. 2 aydır aşağıda tarifini vereceğim karşımı yapıyorum. şaka veya abartı değilmiş cidden saçın haftada 1 cm hatta daha fazla uzuyor. Mutlaka dene ben şoktayım çünkü. bu karışımı yapmadan önce saçımı güzelce kestirdim. kırıklardan arındı. şimdi saçım kestirdiğim halinden daha da uzun :S
MALZEMELER:
YAPILIŞI:
- bepanton ampul ( 1 ampul)
- bemix ampul (1 ampul)
- redoks ampul ( 1 ampul)
- sinemaki otu ( 1 tutam)
- badem yagı ( 1 tatlı kaşığı)
- Yarım cay bardağı suda 1 tutam sinamekiyi kaynat-süz-soğut.
- Diğer tüm malzemeler ile birlikte sinamekiyi karıştır.
- bir sprey şişeine ekleyip uygularsan daha kolay olur.
- malzemeyi uygula ve başını strecle sar.
- Haftada 1 gün uygula
- En az 2- en fazla 4 saat
Palmiye Şekeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?