Saç Uzatma Yöntemleri ACİL!!!! saç uzatma önerileri

Kana karismiyor sadece sac diplerini yani koklerini uzamasi icin harekete geciriyor, uyarici gibi, bi zarari yok bende kimyasal diye kullanmaya korktugum icin cok arastirdim ve kotu bisey degil zararida yok hatta cok fazla yarari var

Kana karismiyor sadece sac diplerini yani koklerini uzamasi icin harekete geciriyor, uyarici gibi, bi zarari yok bende kimyasal diye kullanmaya korktugum icin cok arastirdim ve kotu bisey degil zararida yok hatta cok fazla yarari var
Öylemi bende çok araştırdım ama her kafadan bises çıkıyo dr.ların bile bi kısmı zararlı diyo diğer kısmı faydalı bilemedim bende şampuanım için üzülmüştüm açıkçası belkide kullanmaya devam ederim

Devam et bence yada ben dun kullanmaya basladim 1 ay boyunca etkileri yaziyim ona gore kullan ama benim 2 tane arkadasim yapti cok hizli uzadi saclari ve bi zararinida gormediler, yine kkda okudugum bi yazida bitkileri canlandirmak icin kullandiklari yaziyodu, gelismelere gore basla bence

Durum böyleyken 3. Kez koyu kahve boyandi saçım. 10 gün oldu. Benim amacım doğala dönmek. Hala da aynı fikirdeyim. Kasim başında da çok sekilsiz bir kesim yaptı kuaför. Ilk olarak onu duzeltmem lazım. Saçım simsiyah oldu. Akması bu sefer zor gibi. Kahve tonuna akarsa kendi sacimla uyumlu olacak hiç olmazsa.
Ben HC CARE kullanmaya başladım bugün. Bunun içine biraz cam terebentin yağı da ekleyecegim. Haftada 1 kez. Belki arada da bmiks ampul katarim. Fazla bir bakım yapmadım. Biotinli şampuan kullanıyorum ve çinko biotin takviyesi. Ihtiyacim olan ayda 1.5-2 cm lik uzama. 1.5 senede tamamen boyadan kurtulmak istiyorum kısa kestirip. Sonra da tekrar doğal saçımi uzatmak ve ömür boyu da boya surmemek.

Önerilerinizi bekliyorum. HC den fayda görenler var mı?

Tmm.canım tecrübelerini mutlaka paylaş benimle teşekkürler

Kızlar sinameki ile yapılan kür renk değiştiriyor mu? Var mı bi bilen duyan yapan?

ya bugun arkadaslarımla da bu sac uzatma konusunu konustuk arkadasım dogum kontrol hapını sampuanına katmıs ama yuzde kıllanma yaptı dedi guvenemedim acıkcası
Kafani egerek yikarsan yuze degmez ve ben etkisini buyuk oranda gordum uzatmaya

Sınameki ciddi anlamda sonuc aldigim bi kur sacimi o kadar uzattiktan snra gidip bob model kestirdim smdi bende uzatmanin yollarini ariyorum ama hic vaktim yok restorex hizli uzaman etkili sampuan kullaniyorum sacim yumusacik ve uzattigini hissediyorum tavsiye edebilirim organix biotin collagen i kullandim dolgunluktan baska bosey katmadi sacima sirada eeose sac uzatan sampuan var restorexten snra deneyebilirim

Doğum kontrol hapli 2. Haftam bitti, sabah saclarimda uzama gordum ama yinede emin olamadim 1-2 cm uzamis gibiydi, ise gelince arkadasim saclarin uzamis dedi sevindim :) 6 hafta daha deniycem bakalim nasil olucak

Bir de saç için prp öneriyorlar. Çabuk uzayıp, hacmi arttırıyormuş. Ben bunu bir araştırayım.

eğer saglıklı ve cabuk bir uzama istiyorsan, bende bir arkadasımın tavsiyesi ile fastlonghair.com sitesinden serum aldım, cok memnunum tavsiye ederim

Benim saçlarım lanet,ince telli,hiç uzamayan bi tip.Ama ben badem yağı-ceviz yağı-hint yağı karıştırdım.Haftada 2 kez banyodan çıkınca sadece saçlarımın uçlarına 1 damlayı yediriyorum.Sadece 1 damla yağı al avucuna yedir saçlarını jölelermiş gibi uçlarına sür kurut.Gerçekten uzadı benimkiler,tavsiye ederim.

Mane'n Tail at şampuanı denedim bende,çok memnun kaldım.Amerika'dan almıştım.Saçlarımın kısa bir sürede inanılmaz uzadı. Tavsiye ederim. Türkiye'de potkozmetik.com'dan telefonla sipariş verilebiliyor galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…