• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri ACİL!!!! saç uzatma önerileri

Kaç ml şanpuana ne kadar haptan koydunuz?
Ve şuan uzama nasıl?
ben sampuana direk atmadım, bi cay tabagına kullanacagım kadar koyuyorum sonra içine 1 tane hapı ezip karıstırıyorum, 2 haftadır kullanıyorum, 4 kez uyguladım toplam, 2-3 cmlik muzama oldu, arkadaşlarımda soyluyor nasıl uzattın diye soruyorlar :KK49:

Bir de saç için prp öneriyorlar. Çabuk uzayıp, hacmi arttırıyormuş. Ben bunu bir araştırayım.
Prp kendi kanından üretilen bir serum. Serumu yapıp yine saç diplerine enjekte ediyorlarmış. Araştırmaya başlayınca arkadaşlarımın arasında da yaptıranlar varmış. Sonuçları görünce hemen yaptırmaya karar verdim. Hatta ilk seansımı yaptırdım.

saç uzatma konusunda ben de pek bi muzdaribim. yıllardır kullanmadığım şey kalmadı. saçma sapan şeylere bi dolu para döktükten sonra anladım ki ne yazık ki saçın bir ayda 5 cm uzaması diye bişey yokmuş... saç bir ayda kendi haline birakılınca 1-1.5 cm arası uzuyor. ama bakımlarla destekleyince maksimum 2 cm ye çıkıyor. malzeme önemli ama fiyat değil. ntele de kullandım hc de kullandim hande hanımın kürünü de kullandım, sinemakiyi evde yapıpta kullandim, turplar soğanlar ve daha neler neler. sinemaki kesinlikle 2 cm ye çıkarıyor ama çooookk fazla saç döküyor. hem evde yapılan hem hazır kür olarak aldığımda da aynı sonucu aldım. hc gerçelten kakiteli ve işe yariyor. ama içeriğine bakıp mılımajını düşününce çok pahalı bence. ben genelde o yağları tek tek alıp karıstırıp kedi bakım yağımı kendim yapıyorum. bazı yaglar çok pahalı ama onları soguk sıkma zeytin yağıyla seyreltıyorum (mesela argan yagını 10 ml ini 100 milim zeytin yağı ile seyreltip de karıştırıyorum) böylece bir yıllık bakım yağımı tek seferde yapmiş oluyorum. ayrıca içine e ve b vitaminleri de ekliyorum. eğer vaktim yoksa yada hakikaten uğraşmak istemiyorsam doa kozmetikten hazır bakım yağı alıyorum cok cok uygun fiyata yanına birde argan yağı, e ve b vitaminleri alıyorum.(bakım yağının içinde olmadığı için ekstradan alıp yine zeytin yağı ile seyreltip hepsini karıştırılıp kullanıyorum) bu karısımda bana altı ay kadar yetiyor zaten. saçlarım belime kadardı ama kuaför hatası yüzünden yandı ve suan omuzlarımda.bi an önce uzamaları lazım. ama unutulmamalı ki, önemli olan sadece saçların hızlı uzaması değil, güçlü ve hızlı uzaması . umarım faydalı olmuştur. hoşçakalın:KK25:

bende saçım çok uzasın istiyorum ve her yöntemi denedim hangisi doğru hangisi yanlış yöntem bilemiyorum.Yardım....

Back
X