Mariana06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2013 1.132 470 18 Şubat 2015 Konu Sahibi berivanita #21 Hiç kullanılmayan fazladan Philips rondo satıcam ben de uygun fiyata. ..almak isterseniz bilginiz olsun...
Hiç kullanılmayan fazladan Philips rondo satıcam ben de uygun fiyata. ..almak isterseniz bilginiz olsun...
berivanita Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2012 247 35 18 Şubat 2015 Konu Sahibi berivanita #22 Mariana06 .!.: Hiç kullanılmayan fazladan Philips rondo satıcam ben de uygun fiyata. ..almak isterseniz bilginiz olsun... Genişletmek için tıkla... Fıstık mariana, Rondon harika çok kaliteli fakat haznesi bizim gibi kalabalık bir aile için ufak.yoksa kacirmazdim. Hayırlı bol satışlar
Mariana06 .!.: Hiç kullanılmayan fazladan Philips rondo satıcam ben de uygun fiyata. ..almak isterseniz bilginiz olsun... Genişletmek için tıkla... Fıstık mariana, Rondon harika çok kaliteli fakat haznesi bizim gibi kalabalık bir aile için ufak.yoksa kacirmazdim. Hayırlı bol satışlar
berivanita Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2012 247 35 18 Şubat 2015 Konu Sahibi berivanita #23 cumba .!.: King markanın fiyatı çok uygun. Rondo, blender, mikser 120 lira mı neydi en son. Ben kullanıyorum memnunum. İkinci el ne kadar ucuza alabilirsin ki, üstüne bir de kargo parası aynı paraya gelir. Genişletmek için tıkla... Benim king markadan yana şansım yok. Tavsiyemiz için tsk ederim. Büyük ihtimal burdan bir şey bulamicam biraz çarşı pazar gezmem gerekicek. Dediğiniz gibi kargo ile aynı paraya gelicek sifirini alsam daha mantıklı.
cumba .!.: King markanın fiyatı çok uygun. Rondo, blender, mikser 120 lira mı neydi en son. Ben kullanıyorum memnunum. İkinci el ne kadar ucuza alabilirsin ki, üstüne bir de kargo parası aynı paraya gelir. Genişletmek için tıkla... Benim king markadan yana şansım yok. Tavsiyemiz için tsk ederim. Büyük ihtimal burdan bir şey bulamicam biraz çarşı pazar gezmem gerekicek. Dediğiniz gibi kargo ile aynı paraya gelicek sifirini alsam daha mantıklı.
Mariana06 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Şubat 2013 1.132 470 18 Şubat 2015 Konu Sahibi berivanita #24 berivanita .!.: Fıstık mariana, Rondon harika çok kaliteli fakat haznesi bizim gibi kalabalık bir aile için ufak.yoksa kacirmazdim. Hayırlı bol satışlar Genişletmek için tıkla... Ablam senin için yazmadım arayan varsa diye yazdım..Yoksa biliyorum senin için yeterli olmadıgınıtesekkur ederim. ..
berivanita .!.: Fıstık mariana, Rondon harika çok kaliteli fakat haznesi bizim gibi kalabalık bir aile için ufak.yoksa kacirmazdim. Hayırlı bol satışlar Genişletmek için tıkla... Ablam senin için yazmadım arayan varsa diye yazdım..Yoksa biliyorum senin için yeterli olmadıgınıtesekkur ederim. ..