• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil öneriye ihtiyacım var!!!

clumsy6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2012
28
0
36
İstanbul
arkadaşlar erkek arkaşımın doğumgünü yaklaşıyor ve ne yapmam konusunda fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin. ne yapabilirm değişik fikirler gerek. teşekkür ederim.

işi kisiligi tarzi ile ilgili bilgi verebilirsen yardimci olabiliriz sanirim.. ?

üniversite öğrencisi. kendi halinde biri. kıyafet konusunda çok seçici ben ne beğenirsem zıttını beğeniyor klasik bir tarzı var çoğu erkek gibi kot gömlek. 23 yaşında.

Son düzenleme:
kesin kıyafet almamakta kararlımısın? ayakkabıda güzel bi hediye oluyo yada ben evde giyebilceği çok tatlı bi terlik almıştım basit kaçmaması için bide kazak aldım çok hoş bi hediye olmuştu

kesin kıyafet almamakta kararlımısın? ayakkabıda güzel bi hediye oluyo yada ben evde giyebilceği çok tatlı bi terlik almıştım basit kaçmaması için bide kazak aldım çok hoş bi hediye olmuştu

aslında ayakkabı güzel olur o kendime de ona da aynı renk alabilirm hatta bu olabilir değerlendircem teşekkürler tekrardan :)

ben eşim için küçük bir kilim yaptırmıştım.. isimlerimiz yazıyor, ortasında da bir kalp var.. süs kilimlerden:)))

sigra içiyorsu tabaka alabilrsin zippo olabilir
kitap okumayı seviyorsa felsefe pskiloji vb gibi sevdiği konularla alaklı bir kitap yada senin yaptıgın bir parfum olabilir acık parfümeriden kendin hazırlattıgın formulu sık bir şişeye koyup verebilrisn yadaasuraya bak marjinal bir sey :54: var bir bak istersen :)
Sevgilime Hediyeler - Sevgilime ilginç hediyeler - Hediye Fikirleri -ANASAYFA

sigra içiyorsu tabaka alabilrsin zippo olabilir
kitap okumayı seviyorsa felsefe pskiloji vb gibi sevdiği konularla alaklı bir kitap yada senin yaptıgın bir parfum olabilir acık parfümeriden kendin hazırlattıgın formulu sık bir şişeye koyup verebilrisn yadaasuraya bak marjinal bir sey :54: var bir bak istersen :)
Sevgilime Hediyeler - Sevgilime ilginç hediyeler - Hediye Fikirleri -ANASAYFA

çok iyimiş gerçekten. ama bundan 2 yıl önce buna benzer bir hediye verdim kendisine kendi yazdığım günlüğü vermiştim tamamı onla ilgili düşüncelerimden oluşan. teşekkür ederim :)

öncelikle düz bir kutu alınır güzel bir kağıt yada kumaş ile kaplanır; içine sevgilinin beğendigi bir yiyecek örneğin kavanoza doldurulmuş şekerlemeler (ne de olsa erkeğin kalbine giden yol mideden geçiyor:1:) kendi el yazın ile yazılmış güzel bir mektup ile küçük bir hediye konulur ve kutu güzelce paketlenir sevgiliye iletilir laf arasında herşey el emeğim denilir 2 kat bonus kazanılır :27:
not :öğrenciyken sevgilime yaptıgım hediyedir hem sevgilim hemde görenler oldukça beğenmişti hem maliyeti az hem degeri yüksek:16:

öncelikle düz bir kutu alınır güzel bir kağıt yada kumaş ile kaplanır; içine sevgilinin beğendigi bir yiyecek örneğin kavanoza doldurulmuş şekerlemeler (ne de olsa erkeğin kalbine giden yol mideden geçiyor:1:) kendi el yazın ile yazılmış güzel bir mektup ile küçük bir hediye konulur ve kutu güzelce paketlenir sevgiliye iletilir laf arasında herşey el emeğim denilir 2 kat bonus kazanılır :27:
not :öğrenciyken sevgilime yaptıgım hediyedir hem sevgilim hemde görenler oldukça beğenmişti hem maliyeti az hem degeri yüksek:16:

teşekkür ederim :)

klişe belki ama ,kucuk kucuk notlar hazırlayıp ,
ılıskınız boyunca onu neden sevdıgını anlatan cumleler yazabılırsın .
bence cok etkılı ve ugras gerektıren bırsey .

espırı olsun dıye ,ona plaket hazırlıyabılırsınız .

baska bır topık de senın ıcın buldugum yazıyı paylasıyım ;

1 paket çikolata, 1 kutu aspirin, 1 tanede saat alabılırsın .

Çikolata, "En az bunun kadar tatli oldugun icin ve hayatıma tat kattığın için"

Aspirin, Arada bir başını ağrıttığım ve seni kizdirdigim İçin :)"

Saat, "Zamanımı Değerli Kıldığın için ve tüm anilarimiz icin" ….

ay bu cok guzelmıs ,ben de boyle bırsey yapıcagım :1:

klişe belki ama ,kucuk kucuk notlar hazırlayıp ,
ılıskınız boyunca onu neden sevdıgını anlatan cumleler yazabılırsın .
bence cok etkılı ve ugras gerektıren bırsey .

espırı olsun dıye ,ona plaket hazırlıyabılırsınız .

baska bır topık de senın ıcın buldugum yazıyı paylasıyım ;

1 paket çikolata, 1 kutu aspirin, 1 tanede saat alabılırsın .

Çikolata, "En az bunun kadar tatli oldugun icin ve hayatıma tat kattığın için"

Aspirin, Arada bir başını ağrıttığım ve seni kizdirdigim İçin :)"

Saat, "Zamanımı Değerli Kıldığın için ve tüm anilarimiz icin" ….

ay bu cok guzelmıs ,ben de boyle bırsey yapıcagım :1:

teşekkürlerr güzel fikir :)

Back