Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parfüm, cüzdan, saat, çok şık hediyeler oluyo ben erkk arkdşma aldım çok da beğenerek kullanıyo
kesin kıyafet almamakta kararlımısın? ayakkabıda güzel bi hediye oluyo yada ben evde giyebilceği çok tatlı bi terlik almıştım basit kaçmaması için bide kazak aldım çok hoş bi hediye olmuştu
ben eşim için küçük bir kilim yaptırmıştım.. isimlerimiz yazıyor, ortasında da bir kalp var.. süs kilimlerden:)))
sigra içiyorsu tabaka alabilrsin zippo olabilir
kitap okumayı seviyorsa felsefe pskiloji vb gibi sevdiği konularla alaklı bir kitap yada senin yaptıgın bir parfum olabilir acık parfümeriden kendin hazırlattıgın formulu sık bir şişeye koyup verebilrisn yadaasuraya bak marjinal bir seyvar bir bak istersen :)
Sevgilime Hediyeler - Sevgilime ilginç hediyeler - Hediye Fikirleri -ANASAYFA
öncelikle düz bir kutu alınır güzel bir kağıt yada kumaş ile kaplanır; içine sevgilinin beğendigi bir yiyecek örneğin kavanoza doldurulmuş şekerlemeler (ne de olsa erkeğin kalbine giden yol mideden geçiyor) kendi el yazın ile yazılmış güzel bir mektup ile küçük bir hediye konulur ve kutu güzelce paketlenir sevgiliye iletilir laf arasında herşey el emeğim denilir 2 kat bonus kazanılır
not :öğrenciyken sevgilime yaptıgım hediyedir hem sevgilim hemde görenler oldukça beğenmişti hem maliyeti az hem degeri yüksek![]()
klişe belki ama ,kucuk kucuk notlar hazırlayıp ,
ılıskınız boyunca onu neden sevdıgını anlatan cumleler yazabılırsın .
bence cok etkılı ve ugras gerektıren bırsey .
espırı olsun dıye ,ona plaket hazırlıyabılırsınız .
baska bır topık de senın ıcın buldugum yazıyı paylasıyım ;
1 paket çikolata, 1 kutu aspirin, 1 tanede saat alabılırsın .
Çikolata, "En az bunun kadar tatli oldugun icin ve hayatıma tat kattığın için"
Aspirin, Arada bir başını ağrıttığım ve seni kizdirdigim İçin :)"
Saat, "Zamanımı Değerli Kıldığın için ve tüm anilarimiz icin" .
ay bu cok guzelmıs ,ben de boyle bırsey yapıcagım![]()