yok arkadaslarım ben 3. Sınıfta diilim mallesef daha 1. Sınıftayım cunku yatay gecıs yaptım bılıyorsunuz bu sene hukuk 1 den baslamıstım(( bu cezayı alırsam bu donemım de yanmıs olacak cunku fınallerı saymayacaklar boylece bu donemde gıtmıs olacak yanı 4 senelık 80 bın lırayı nerden bulayımm bennn ((
katılmaktayım. vallahi ben strese girdim burada. hep beraber burada kutlarız inşallah tatlım.Cnm artık hiçbişey olmadığını sadece uyarı aldığını belirten bir mesaj bekliyoruz senden sevinç mesajı bekliyoruz yerimseniben
Allah yardımcın olsun Şeniz
evet canım o bendım ozaman nerdee sımdı nerde nasıl da mutluydum o gunlerde ama sımdııııı nasıl bas agrısı sıkıntı Allah'ım kurtar beni....canim hayirlisi olsun insallah bu kadar emegine karsilik bi sorun cikmaz bursun kesilmez...
birde sen mutluluktan uctugmuz topigine acmismiydin baska bir bölüm okurken hukuk bölümene yaty gecis yaptim diye o sen misin canim benm
Allah yardımcın olsun. ifadeni avukat verdi değil mi,annene söyleyebildin mi peki?canım daha ıste ıfade verdım bılmıyorum sorusturma asamasında oldugu ıcın kımse benle konusmuyorda kaderımı beklıyorum yanıı((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?