Acil... Okuldan atılacağım:(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahhhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
burs o durumda kesilmiyoki şimdi okuldan uzaklaştırma kararı verecekler uzaklaştığı içinde bir yılı gidecek yani dönem yada sene uzatmış olacak bu durumdada bursa kesilecek seneye tekrar 3. sınıftan başlayacak hem sene uzatacak yani hem burstan olacak hayırlısı ne diyelim inş sadece daktiloda kalır herşey burslusun diye belki acırlar çok üzüldüm canım ya.....Allah sana sabır versin kötü durum...

yok arkadaslarım ben 3. Sınıfta diilim mallesef daha 1. Sınıftayım cunku yatay gecıs yaptım bılıyorsunuz bu sene hukuk 1 den baslamıstım(( bu cezayı alırsam bu donemım de yanmıs olacak cunku fınallerı saymayacaklar boylece bu donemde gıtmıs olacak yanı 4 senelık 80 bın lırayı nerden bulayımm bennn((

Cnm artık hiçbişey olmadığını sadece uyarı aldığını belirten bir mesaj bekliyoruz senden sevinç mesajı bekliyoruz yerimseniben
Allah yardımcın olsun Şeniz

Cnm artık hiçbişey olmadığını sadece uyarı aldığını belirten bir mesaj bekliyoruz senden sevinç mesajı bekliyoruz yerimseniben
Allah yardımcın olsun Şeniz
katılmaktayım. vallahi ben strese girdim burada. hep beraber burada kutlarız inşallah tatlım.

daha birinci sınıfmışsın ya adaletmi bitirdin sen geçiş yaptın cnm bende adalet mezunuyum...şimdi kamu okuyorum...

canim hayirlisi olsun insallah bu kadar emegine karsilik bi sorun cikmaz bursun kesilmez...
birde sen mutluluktan uctugmuz topigine acmismiydin baska bir bölüm okurken hukuk bölümene yaty gecis yaptim diye o sen misin canim benm

dualarımız seninle canım inş. bursun kesilmez daha önceki hukuk bölümüne geçtim topiğini okumuştum emeklerin boşa gitmez inş. haberlerini bekliyoruz

canim hayirlisi olsun insallah bu kadar emegine karsilik bi sorun cikmaz bursun kesilmez...
birde sen mutluluktan uctugmuz topigine acmismiydin baska bir bölüm okurken hukuk bölümene yaty gecis yaptim diye o sen misin canim benm
evet canım o bendım ozaman nerdee sımdı nerde nasıl da mutluydum o gunlerde ama sımdııııı nasıl bas agrısı sıkıntı Allah'ım kurtar beni....

canım daha ıste ıfade verdım bılmıyorum sorusturma asamasında oldugu ıcın kımse benle konusmuyorda kaderımı beklıyorum yanıı((

canım acil geçmiş olsun inşallah burs falan kesilmesine kadar gitmez iş
ben de vakıf üniversitesindeyim, kopyaçekerken yakalananlar hakkında disiplin soruşturması açılıyor bizde de ama kopya çeken öğrenciyi disipline verip vermemek hocanın insiyatifinde, mesela bizim sınavlarda çekenleri görmesine rağmen çoğu gözetmen göz yumuyo yani

bi de sen çekerken yakalanmamışsın anladıım kadarıyla? suç üstü değil yani di mi? sadece yazmışsın ve görülmüş gözetmen tarafından?

ama özel ünilerde burslu öğrencilere ayrıcalık tanınıyor bildiğim kadarıyla, herkesin öğrencilik döneminde yapmış olduğu bişiden ötürü bu kadar ağır ceza verip bursunu keseceklerini sanmıyorum ama taa disipline kadar varması kötü olmuş ya.. inşallah kesilmez canım bursun dua edicem çok, gelişmelerden bizi haberdar et olur mu? çok zannetmiyorum kesileceğini ama her okulun kendi iç tüzüğü var çok da yorum yapamıycam o nedenle...allah yardımcın olsun canım

canım benım ablamda bır ozel ünide araştırma görevlisi .. bunun sonucu ona kalmıs yanı hocalara bence nekdr pişman oldugunu ve bu bursa ıhtıyacın oldugunu konus mutlaka sonucta ıyı bır ogrencıyım dıyosun kopyayı kım cekmedıkı unuversıtede senın talıhsızlıgın yakalanman olmus sadece.. senın ıcın dua edıcem umarım hersey yolunda gıder canım..

son durum nedir ahuuu?merak ediyorum seni, ifadeni de vermişer, bir an önce iyi karar çıksa bari ya

ya bugun yıne sınavdaydık ve dekan yardımcısı dedı kı 10 kısıden 8 ı 3 ıla 6 ay arası uzaklastırmalar aldılar ve tabıı burslunun bursu yanar bu bukadar bıze gelıp sakın aglamayın yapmasaydınız.......
Bı ınsanın hayatını sılebılmek bu kadar kolay yazıklar olsun bu ınsanlara yazıkkkkllarrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…