2 gün sonra tekrar başka doktora git söyle silik çizgi gördüm diye test yaptırdığını söyleme 2 katına çıkarsa kesin hamilesin canım inşallah Rabbim gönlüne göre versinmerhaba arkadaşlar.
Şuan biraz ainirim bozukta yazmak istedim.
Ben eşimle korumasız ilişkiye girmeden önce 28 günde bir adet olan biriydim genel olarak 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hep normal bi adet dönemim oldu.en fazla sabah olmasam akşam olurdum.Eşimle korumasız ilişkiye girmeye başladıktan sonra malum bebiş istiyoruz artık yaklaşık 8 ay oldu 33 günde bir adet görmeye başladım.Obulasyon takvimimden takip ediyorum hem adet düzenimi hem yumurtlama dönemimi.Bu ay 3 gün gecikti adetim bende hamile olabileceğimi düşündüm ve gidip gebelik testi aldım sürekli de bu ay akıntım vardı.Yaptım testi ve ikinci çizgi gözle görülür şekilde olsada silik vaziyette çıktı.aynı gün gidip kan vetdim ve sonuç 5 çıktı.Doktor biz bu değeri yok sayıyoruz dedi.bende yaptığım testi gösterdim ve bunuda yok saydıklarını söyledi.1 hafta bekleyebilirsin dedi eğer adet olmazsan gecikmiş olabilir dedi zaten 4 gün sürüyor adetim 3 gün gecikmiş dedim beklememi söyledi.Böyle bişey yaşayan varmı.Ve kasıklarımda inanılmaz derecede batma var ve bugün hafif hafif leke şeklinde kanamam oluyor nedir bu acaba bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ?
teşekkür ederim kızlar ama gerek kalmadı adet oldum.neden böyle oldu anlamış değilim.Nasıl idrar testinde bu şekilde çıktı aklım almıyor.araştırdım biraz belki kimyasal olabilir.zaten kanda çıkmayınca idrarda çıkması olanaksız.bende şaşırdım kaldım.
teşekkür ederim canm inşallah hayıt otu diye birşey araştırdım burada birkaç yerde daha rastşadım konuya.Ona başladım bakalım inşallah rabbim nasip ederse olur diye umud ediyorum.Allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsinDoktor o yuzden size net birsey soylememis bazen yerlesmeden once atiyormuş vucut evet kimyasal olabilir. Deger 5 ken boyle cikmasi normal. Uzmeyin kendinizi allah en kisa zamanda nasip etsin insallah
teşekkür ederim canm inşallah hayıt otu diye birşey araştırdım burada birkaç yerde daha rastşadım konuya.Ona başladım bakalım inşallah rabbim nasip ederse olur diye umud ediyorum.Allah sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
inşallah canım.
Büyük ihtimalle hormonal bir problemim var çünkü bu ara biraz kilo aldım ve kilo aldıktan sonra adet düzensizliğim olmaya başladı.Şimdi doktora gitsem biraz kilo ver diyecek bide düzene girsin diye doğum kontrol hapı verecek bi 3 ay kullan diyecek.Bende bunu saraçoğlunun sayfasında okudum kist felan oluncada atıyormuş.Zaten zararsız kistler her ay kendiliğnden adetle birlikte atılıyormuş.Yani hem bunu bi 3 ay deneyeceğim hemde spora başladım ona devam edeceğim hemde doktorlar 1 sene veriyorlar çocuk için olmazsa eğer bu sefer iyi bir muayene şart sanırım.Hem eşime hem bana hayırlısını isteyelim öyle olaun canm ne diyim belkide çok istiyorum ondan olmuyordur.artık oluruna bırakıyorum ama tedbirimide bırakmıyorum tabiki
maşşallah canım iyi sabretmişsin gerçekten.5 sene sonra dünyalar güzeli bir meleğin olacak.rabnim bahtını güzel eylesin.Olmayınca olmuyor işte yapıcak birşey yok Takdiri ilahi ama tabii ki özlemle yaptığımız şeyler bunlar.İnsan bir bebeği olmasını çok ister.Bende böyle her ay adet dönemimde strese giriyodum gecikince.bu ayda böyle olunca strese girmemek eldemi ama şimdi sen gecik gebelik testi yapayım pozitif çıksın beni umutlandır sonra gideyim kan vereyim çıkma.Şimdi strese girmeyeyimde ne yapayım.Ama dedim artık bunuda gördüm daha ne olabilir tamam dedim bidahaki sefere yemicem bu numarayıoluruna bıraktım.
amin canım inşallah bende yaşarım ama bırakıyorum gerçekten beklemicem bu sefer 8 aydır bekliyorum 1 gün bile gecikse umutlanıyorum.Eşimde olur diyor takma kafana bu kadar diyor olmazsada yapıcak bişey yok diyor.söylemesi kolay tabii ona da.İnşallah rabbim hayırlı annelere hayırlı evlatlar versin.Bi yerde okumuştum kadınla adam 10 senedir deniyorlar çocuk yapmayı olmuyor doktorlarda artık olmaz diyorlar.Sonra gidip yetiştirme yurdundan evlat ediniyorlar.Derken aradan 2 ay geçiyor ve kadın hamile olduğunu öğreniyor.Rabbim nelere kadir.O yüzden umutsuzluk yok ama beklemicem bu ay valla isterse 15 gün geciksin
amaaannn valla onada kızamıyorum artık.
her ay misafir bekler gibi bekliyorsun diyor.Olursa olur zaten strese sokma diyor haklı valla
yok daha takmıcam beklemicemde söz verdim kendime
sağolasın canım nasıl iyi geldi konuşmak ❤
Allah razı olsun canım benim.Sana ve eşine de bebeğinle bir ömür huzur mutluluk dilerim.
inşallah yazarım buraya kervana katıldığım gün ❤Çok öpüyorum seni iyi geceler güzel anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?