• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil lütfen

teşekkür ederim kızlar ama gerek kalmadı adet oldum.neden böyle oldu anlamış değilim.Nasıl idrar testinde bu şekilde çıktı aklım almıyor.araştırdım biraz belki kimyasal olabilir.zaten kanda çıkmayınca idrarda çıkması olanaksız.bende şaşırdım kaldım.
Büyük ihtimalle kimyasal oldu canım test yaptığında 5in üzerinde olup düşmüş olabilir 5in üzerini algılıyor benim bildiğim testler geçen sene Eylül de benim de 4.99 çıktı bütün belirtiler var gecikmr vs dedim tamam Şükür oldu ama Dr dediğin gibi negatif zaten ama yine yenileyelim tahlili dedi o bı gün bana geçmek bilmedi sonra tahlil verdim 6.4 çıktı normal şartlarda hamile olmam gerek ama maalesef dedi düzenli artmadığı için kimyasal dediler gecikmenin 4. mu 5. Gunumu acayip sancılı adet oldum üzülme zaten kimyasal da sağlıksız embriyo tutunamiyormus ..
Bı b kaç kez daha oldu bu durum tabi lütfen Dr kontrolüne beklemeyi planliyorsann yumurtlama vs takip etme araştırma insan daha da stres oluyor kızımda ne yumurtlama ne başka bişey bilmiyordum yani ne zmn ilişki olsa hamile kalabilirim düşüncesi vardı şimdi sağlıklı çiftin her ay tutturabikmesi ihtimalinin yüzdesini bilince daha stres olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲 sana da hayırlısyla nasip eder insAllah canım

Büyük ihtimalle kimyasal oldu canım test yaptığında 5in üzerinde olup düşmüş olabilir 5in üzerini algılıyor benim bildiğim testler geçen sene Eylül de benim de 4.99 çıktı bütün belirtiler var gecikmr vs dedim tamam Şükür oldu ama Dr dediğin gibi negatif zaten ama yine yenileyelim tahlili dedi o bı gün bana geçmek bilmedi sonra tahlil verdim 6.4 çıktı normal şartlarda hamile olmam gerek ama maalesef dedi düzenli artmadığı için kimyasal dediler gecikmenin 4. mu 5. Gunumu acayip sancılı adet oldum üzülme zaten kimyasal da sağlıksız embriyo tutunamiyormus ..
Bı b kaç kez daha oldu bu durum tabi lütfen Dr kontrolüne beklemeyi planliyorsann yumurtlama vs takip etme araştırma insan daha da stres oluyor kızımda ne yumurtlama ne başka bişey bilmiyordum yani ne zmn ilişki olsa hamile kalabilirim düşüncesi vardı şimdi sağlıklı çiftin her ay tutturabikmesi ihtimalinin yüzdesini bilince daha stres olduk Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲 sana da hayırlısyla nasip eder insAllah canım
amin canım inşallah.bu süreçten sonra bebeğin oldumu

amin canım inşallah.bu süreçten sonra bebeğin oldumu
Henüz kesin bişey yok canım silik gördüm cumartesi dün yani ama heveslenmedim henüz yeniden yapicam test ..
Ben kimyasal dan sonra o kadar stres sıkıntı araştırma yaptım ki belki süreci uzattım bilmiyorum elbette herşeyin bı vakti var Rabbim bilir 🤲 bu ay sıfır beklenti vardı ama cidden daha önce beklemiyorum dediğim aylar bile bat sayıyordum spora başladım öyle iyi geldi ki bana bebekten ziyade kendim için birşeyler yapıyor olmak başlı başına mutluluk dün diyetisyene gitmiştim detoks vs verdi uygulsyacktm bı test yapayım dedim Süphede kalmayım niye içtim diye silik görünce ( ilk defa bu kadar net silik çizgi görüyorum inan baya ağladım)vazgeçtim detoks yapmaktan hayırlısi beklemedeyim

Henüz kesin bişey yok canım silik gördüm cumartesi dün yani ama heveslenmedim henüz yeniden yapicam test ..
Ben kimyasal dan sonra o kadar stres sıkıntı araştırma yaptım ki belki süreci uzattım bilmiyorum elbette herşeyin bı vakti var Rabbim bilir 🤲 bu ay sıfır beklenti vardı ama cidden daha önce beklemiyorum dediğim aylar bile bat sayıyordum spora başladım öyle iyi geldi ki bana bebekten ziyade kendim için birşeyler yapıyor olmak başlı başına mutluluk dün diyetisyene gitmiştim detoks vs verdi uygulsyacktm bı test yapayım dedim Süphede kalmayım niye içtim diye silik görünce ( ilk defa bu kadar net silik çizgi görüyorum inan baya ağladım)vazgeçtim detoks yapmaktan hayırlısi beklemedeyim
ay canım benim sende benim gibisin.
Ama inşallah olur bebeğin Rabbim hayırlısını versin canım.Duacınım ama olmaz sa da üzülme tamam vardır bir hayır de ❤Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹olursa birşeyler haber ver tamam duacınım ❤🌹

ay canım benim sende benim gibisin.
Ama inşallah olur bebeğin Rabbim hayırlısını versin canım.Duacınım ama olmaz sa da üzülme tamam vardır bir hayır de ❤Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ❤❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹olursa birşeyler haber ver tamam duacınım ❤🌹
Ayyy Allah razı olsun cnm benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah duan beni çok mutlu etti burda hiç tanımadan ne güzel dualar ediyoruz birbirimize 😍😍🤲 Rabb'im kabul etsin ederim haber

merhaba arkadaşlar.
Şuan biraz ainirim bozukta yazmak istedim.
Ben eşimle korumasız ilişkiye girmeden önce 28 günde bir adet olan biriydim genel olarak 29 yaşındayım bu yaşıma kadar hep normal bi adet dönemim oldu.en fazla sabah olmasam akşam olurdum.Eşimle korumasız ilişkiye girmeye başladıktan sonra malum bebiş istiyoruz artık yaklaşık 8 ay oldu 33 günde bir adet görmeye başladım.Obulasyon takvimimden takip ediyorum hem adet düzenimi hem yumurtlama dönemimi.Bu ay 3 gün gecikti adetim bende hamile olabileceğimi düşündüm ve gidip gebelik testi aldım sürekli de bu ay akıntım vardı.Yaptım testi ve ikinci çizgi gözle görülür şekilde olsada silik vaziyette çıktı.aynı gün gidip kan vetdim ve sonuç 5 çıktı.Doktor biz bu değeri yok sayıyoruz dedi.bende yaptığım testi gösterdim ve bunuda yok saydıklarını söyledi.1 hafta bekleyebilirsin dedi eğer adet olmazsan gecikmiş olabilir dedi zaten 4 gün sürüyor adetim 3 gün gecikmiş dedim beklememi söyledi.Böyle bişey yaşayan varmı.Ve kasıklarımda inanılmaz derecede batma var ve bugün hafif hafif leke şeklinde kanamam oluyor nedir bu acaba bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ?
Canim ben planlı gebelik icin birliktelik yaşadım sonra belirtilerimden sonra test yaptım 4gun kala pozitif cikti.
Doktora gittim dedim ben gebelik testi yaptim pozitif cikti dedim.
Oda ne testi dedi idrarda dedim evde yapılan..
Payimsamadi gülümsedi öyle olmaz dedi bakalım dedi ultrasonla önce..
Aldı beni ultrasona kese ufacık göründü ona bile var diyemeyiz dedi başka birşeyde olabilir dedi..
Planlı gebelik istiyorken başka ne olabilir test pozitif ultrasonda var...
Moralini çok bozmuştu ertesi gün özele gittim tarihi tarihine uyumlu gebeliğim 5haftalik flndi.
Sanırım doktorlar umutlandirmak istemiyir hayal.kirikligi yaşamayalım diye lakin bende o bebeğimi kaybettim kalp atışı alamadığımız icin.
Umarım hamilesindir ve sağlıkla alırsın kucağına🙏🙏

Back