Cok geçmiş olsun Güle güle kullan yeni memislerini :) merak etme canim ilk 5 günü atlat sonra iyileşme süreci okadar hızlıki sen bile sasiriyosun kendine :) benim 1 ay olacak unuttum gitti ameliyat olduğumu :)Dun ameliyat oldum. Kavuştum cicislere:)çok agriyo ama mutluyum.
Canim ben telefonda konustum ismail beyle illa ki kucuk koymuyirum bu kisiden kisiye degisir dediCanım biliyorsun ben de ismail beyde oldum çok iyi sempatik bir insan ve iyi bir doktor ama biraz küçükten yana gibi geliyor, sana kaç cc dedi, dogum yaptın sonuçta göğüslerine ne kadar uygun buluyor merak ettim, hem senin de memnun olacagın bir şey olsun
tamam canım süper o zaman :)Canim ben telefonda konustum ismail beyle illa ki kucuk koymuyirum bu kisiden kisiye degisir dedizaten il geldigim gun onu soracagim ne takacak diye istemezse zaten ona ameliat olmam
Nancy foto koydum bak. Çok güzel oldular:) çok agriyo ama mutluyum. Çok güzel geçti.Canımm nasılsın ağrın çok yoktur umarım :)
Canim resim ekliyecekmisin ? Gercekten amirali den hic ameliat gormedim simdiye kadar
Iki dr arasinda kalmistin ya:) kac cc takti canim
Cok geçmiş olsun Güle güle kullan yeni memislerini :) merak etme canim ilk 5 günü atlat sonra iyileşme süreci okadar hızlıki sen bile sasiriyosun kendine :) benim 1 ay olacak unuttum gitti ameliyat olduğumu :)
Gordum simdi canim super olmus ya bravo dontoruna elinin hafifliginden memmun kalmissinFoto koydum tatlim bakabilirsiniz sargili ama olsun. Ben doktorumdan çok memnun kaldim eli çok hafifmis bi de çok sevimli bi adam çok güven veriyo.
Evet çok iyi geçti nasil olmuş. Ben pek anlayamiyorumGordum simdi canim super olmus ya bravo dontoruna elinin hafifliginden memmun kalmissin
Canim kac cc idi valla buyuklugu super gozukuyor simdilik ne bilim tam gorunmuyodaEvet çok iyi geçti nasil olmuş. Ben pek anlayamiyorum
Canim kac cc idi valla buyuklugu super gozukuyor simdilik ne bilim tam gorunmuyoda
Darmis diyo ya 375 cc cok cok begendigim bir olcu bence cok hos olmus kuzumGöğüs kafesin darmis bebisim. Ancak 375 cc almis.
Darmis diyo ya 375 cc cok cok begendigim bir olcu bence cok hos olmus kuzumkeyfini cikar agrilar gectigi zaman cicislerin:)
Canim nasilsin sesin cikmiyor agrilarin hafifledimi biraz ? Sargilari ne zaman aciyorlarŞahini.inş öyledir sağol bebisim
Sağol canim benim. Daha iyiyim kendim hareket ediyorum artik.sirt ustu uyumak çok yordu artik tek sorunum o. Cumartesi açacaklar bakalimCanim nasilsin sesin cikmiyor agrilarin hafifledimi biraz ? Sargilari ne zaman aciyorlar
Ah tatlım o sırt ağrıları bir sorun oluyor zaten ama gittikçe hafiflicek masaj falan da yaptır birine rahatlarsın.Sağol canim benim. Daha iyiyim kendim hareket ediyorum artik.sirt ustu uyumak çok yordu artik tek sorunum o. Cumartesi açacaklar bakalim
Canim ya masaj yaptir iyi gelirSağol canim benim. Daha iyiyim kendim hareket ediyorum artik.sirt ustu uyumak çok yordu artik tek sorunum o. Cumartesi açacaklar bakalim
Canim ya masaj yaptir iyi gelirgecmis olsun hadi bakalim az kaldi merakla bekliyorum goreceksin cicilerini :)
Sorma cicim ya çok agriyoAh tatlım o sırt ağrıları bir sorun oluyor zaten ama gittikçe hafiflicek masaj falan da yaptır birine rahatlarsın.
CAnım mümkün oldugunca yatmamaya çalışırsan daha iyi olur ağrı hafifliyor öyle biraz. Geceleri nasıl peki uyuyabiliyor musun? Kendin yatıp kalkamıyorsundur tabii henüz?Sorma cicim ya çok agriyo
CAnım mümkün oldugunca yatmamaya çalışırsan daha iyi olur ağrı hafifliyor öyle biraz. Geceleri nasıl peki uyuyabiliyor musun? Kendin yatıp kalkamıyorsundur tabii henüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?