• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACIL lutfen necdet ucar mi ismail bayrammi

Bence hepsiyle görüş sanırım 3 doktor var sonra seç birini :D
Gelismeleri yazmaya devam ederim yalnizb git gide sismeye basladım patlicaklar gibi şişti. Göğüs dokun var mi belki kas üstü olursun kas alti en zoru. Ama ismail beye kas üstü diye direttim ama yapmadı daha ağrılı ama daha doğal falan dedi ikna oldum. :)

Ben o mevzulardan korkmuyorum. Yasadigin süreç cok doğal bir hafta sik dişini. Harika olacaksin ins. Ben yanlis doktor secmekten korkuyorum sadece. Göğüs dokusu mu nerede annem keşke olsa tahta gibiyim. Kas alti olur benim mecbur. Senin nasildi memisler küçük muydu

Ben o mevzulardan korkmuyorum. Yasadigin süreç cok doğal bir hafta sik dişini. Harika olacaksin ins. Ben yanlis doktor secmekten korkuyorum sadece. Göğüs dokusu mu nerede annem keşke olsa tahta gibiyim. Kas alti olur benim mecbur. Senin nasildi memisler küçük muydu
Göğüs dokum vardi aslında ama küçüktü tabi desteksiz sütyen hic kullanmadım gogus alti 71cm gogus cevrem 76cm di
75a kullanirdim medical sutyenimi 80b aldık hemde bez yani bomboş içi tabi suan füze gibiler :)

Göğüs dokum vardi aslında ama küçüktü tabi desteksiz sütyen hic kullanmadım gogus alti 71cm gogus cevrem 76cm di
75a kullanirdim medical sutyenimi 80b aldık hemde bez yani bomboş içi tabi suan füze gibiler :)

Oh oh daha güzel olacak merak etme. Benim bir sutyen bedenin yok. Çok az göğsüm var. Bana doktor 85 yapariz dedi sen 80b olduysan bana koyacak öyle ya tirstim sanki. Bir de sana dekolte de yapmaliyiz. Yok bi şey dedi. O mevzuyu bilmiyorum hic mesela duymadim. Çok merak ediyorum her şeyi ve başka bi şey düşünemez oldum napcam ben:(:(:(

Oh oh daha güzel olacak merak etme. Benim bir sutyen bedenin yok. Çok az göğsüm var. Bana doktor 85 yapariz dedi sen 80b olduysan bana koyacak öyle ya tirstim sanki. Bir de sana dekolte de yapmaliyiz. Yok bi şey dedi. O mevzuyu bilmiyorum hic mesela duymadim. Çok merak ediyorum her şeyi ve başka bi şey düşünemez oldum napcam ben:KK43::KK43::KK43:
Neden cok kucuk yaptiriyosun ki canim sonradan pisman olmiyasin bak :/ o kadar aci cekiyosun bide uzulme sonra

Oh oh daha güzel olacak merak etme. Benim bir sutyen bedenin yok. Çok az göğsüm var. Bana doktor 85 yapariz dedi sen 80b olduysan bana koyacak öyle ya tirstim sanki. Bir de sana dekolte de yapmaliyiz. Yok bi şey dedi. O mevzuyu bilmiyorum hic mesela duymadim. Çok merak ediyorum her şeyi ve başka bi şey düşünemez oldum napcam ben:KK43::KK43::KK43:
Canımm benimki yuvarlak ve ultra high profile oldukça dekolteli :)
Dusukten yuksege kadar 5 6 boy var yükseklik olarak benimki en yüksegı yani. Sanada onu kastetmistir muhtemelen :)

Canımm benimki yuvarlak ve ultra high profile oldukça dekolteli :)
Dusukten yuksege kadar 5 6 boy var yükseklik olarak benimki en yüksegı yani. Sanada onu kastetmistir muhtemelen :)

Bu forma girdiğinden beri kendimi cok cahil buluyorum sözde çok arastirmistim:()
Bana biraz anlatsana bebisim benim kafam dondu resmen calismiyor. Çok kotu oldum ben niye öyle oldum ki acaba

Bu forma girdiğinden beri kendimi cok cahil buluyorum sözde çok arastirmistim:KK43:)
Bana biraz anlatsana bebisim benim kafam dondu resmen calismiyor. Çok kotu oldum ben niye öyle oldum ki acaba
Daha cok sey ogreneceksin canim bi oku kizlArin yazilarini cok cok sey ogrendim ben boylece :)

Voovv diyorum:) ne yapacagim
Mutlaka doktorun tavsiyelerini dinle
benim fizyolojik yapım 300cc için uygun değildi mesela sigmaz dedi doktorum. Max 240 yaparım belki 280 zorlarim dedi ama 255 koymus demekki sigmadı :) ben dogalliktan yanaydim ve tek istedigim desteksiz sütyen ve tabiki üçgen bikini giyebilmekti :) hem gorenler aaa göğüsleri protez demesin ne guzel göğüsleri var desin :))

Himm akillica:)
Ben de doğal ve guzel dursun istiyorum. Ucgen bikini icin deliriyorum:)))) Ama hic yok bakalim nolacak merak içindeyim.

Himm akillica:)
Ben de doğal ve guzel dursun istiyorum. Ucgen bikini icin deliriyorum:)))) Ama hic yok bakalim nolacak merak içindeyim.
Canim ameliat oldunmu nasil gecti ?
Bugun ameliatin vardi sanirim insallah guzel gecmistir

Merhaba MadammS,

Öncelikle çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun diyorum:):):)

Ben de Boğaziçi Tıp'ta düşünüyorum. Amirali Nevai ile görüştüm. Süreçlerin ve memnuniyetin ile ilgili yazar mısın? Orada başka hastalarla görüşme imkanın olduysa biraz yardımcı olur musun lütfen:KK43::KK43::KK43:

Eli çok hafifmis. Ben dun oldum.cok yolunda geçti her şey. İnş daha guzel olacak amirali hocayi şiddetle oneriyorum.

Eli çok hafifmis. Ben dun oldum.cok yolunda geçti her şey. İnş daha guzel olacak amirali hocayi şiddetle oneriyorum.
Canim resim ekliyecekmisin ? Gercekten amirali den hic ameliat gormedim simdiye kadar
Iki dr arasinda kalmistin ya:) kac cc takti canim

Canim kararin hayirli olsun ben ismail beyi sectim artik cok kisi memmun kaldigi icin hakkimizda hayirlisi insallah
Doktor amirali den pek bilgi bulamadim yaptigi burunlardan memmun olmayan lar vardi
Yinede sen bilirsin
Canım biliyorsun ben de ismail beyde oldum çok iyi sempatik bir insan ve iyi bir doktor ama biraz küçükten yana gibi geliyor, sana kaç cc dedi, dogum yaptın sonuçta göğüslerine ne kadar uygun buluyor merak ettim, hem senin de memnun olacagın bir şey olsun

Back