• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACIL lutfen necdet ucar mi ismail bayrammi

Dun ameliyat oldum. Kavuştum cicislere:)çok agriyo ama mutluyum.
Cok geçmiş olsun Güle güle kullan yeni memislerini :) merak etme canim ilk 5 günü atlat sonra iyileşme süreci okadar hızlıki sen bile sasiriyosun kendine :) benim 1 ay olacak unuttum gitti ameliyat olduğumu :)

Canım biliyorsun ben de ismail beyde oldum çok iyi sempatik bir insan ve iyi bir doktor ama biraz küçükten yana gibi geliyor, sana kaç cc dedi, dogum yaptın sonuçta göğüslerine ne kadar uygun buluyor merak ettim, hem senin de memnun olacagın bir şey olsun
Canim ben telefonda konustum ismail beyle illa ki kucuk koymuyirum bu kisiden kisiye degisir dedi ;) zaten il geldigim gun onu soracagim ne takacak diye istemezse zaten ona ameliat olmam:D

Canim resim ekliyecekmisin ? Gercekten amirali den hic ameliat gormedim simdiye kadar
Iki dr arasinda kalmistin ya:) kac cc takti canim

Foto koydum tatlim bakabilirsiniz sargili ama olsun. Ben doktorumdan çok memnun kaldim eli çok hafifmis bi de çok sevimli bi adam çok güven veriyo.

Foto koydum tatlim bakabilirsiniz sargili ama olsun. Ben doktorumdan çok memnun kaldim eli çok hafifmis bi de çok sevimli bi adam çok güven veriyo.
Gordum simdi canim super olmus ya bravo dontoruna elinin hafifliginden memmun kalmissin :D

Sağol canim benim. Daha iyiyim kendim hareket ediyorum artik.sirt ustu uyumak çok yordu artik tek sorunum o. Cumartesi açacaklar bakalim
Ah tatlım o sırt ağrıları bir sorun oluyor zaten ama gittikçe hafiflicek masaj falan da yaptır birine rahatlarsın.

Sağol canim benim. Daha iyiyim kendim hareket ediyorum artik.sirt ustu uyumak çok yordu artik tek sorunum o. Cumartesi açacaklar bakalim
Canim ya masaj yaptir iyi gelir :( gecmis olsun hadi bakalim az kaldi merakla bekliyorum goreceksin cicilerini :)

CAnım mümkün oldugunca yatmamaya çalışırsan daha iyi olur ağrı hafifliyor öyle biraz. Geceleri nasıl peki uyuyabiliyor musun? Kendin yatıp kalkamıyorsundur tabii henüz?

En zoru da o birileri yatirip kaldiriyo annem var o bakiyo sağolsun. Çok zormus ya. Ne zaman gececek

Back