- 28 Mayıs 2024
- 392
- 159
-
- Konu Sahibi Caldionkaliyo
Çok teşekkür ederim dikkate alıp cevapladığın içinHamile olabilirsiniz genelde insanlar regl sonrasi iliskilerinden de hemen hamile kalabiliyor yumurtlamalari erken olursa. Test yapin isterseniz en az 1 hafta gecikmis duruyor pcosunuz var ama her ihtimal olabilir.
Ben hemen adet bitiminde hamile kaldım. Tek korunmasız ilişkiydi o da tutmuş. Sizin de öyledir muhtemelen. Çünkü belirtileriniz ve gecikmeniz de onu gösteriyorKızlar günaydın son adet tarihim 1 ağustos
Pcos var son 3 aydır takviyeler vs derken düzenli adet görüyorum bu ayın 1 nde olmam gerekirdi olmadım korunuyorum sadece adetimin bitişinin ertesi günü zaten hemen yumurtlamıyorumdur diye korunmasız ilişki oldu çok hafif adet belirtileri yaşadım adet olcam sandım olmadım şuana kadar adete ve gebeliğe dair hiçbir belirtim yoktu fakat bu sabah sol göğsümde inanılmaz bir sızlama başladı adet ağrısı vs de yok sizce hamile olabilir miyim ? Test yapmaya çok çekiniyorum , korkuyorum ...
Hamile olsam belirtiler daha mı erken çıkması gerekirdi korunmasız ilişkiye göre ? Deneyimli kişilerden öneri yorum bekliyorum lütfen
Ayy inşallaahh yazdıklarınız dua niyetine kabul olsun inşallahBen hemen adet bitiminde hamile kaldım. Tek korunmasız ilişkiydi o da tutmuş. Sizin de öyledir muhtemelen. Çünkü belirtileriniz ve gecikmeniz de onu gösteriyor
AminnAyy inşallaahh yazdıklarınız dua niyetine kabul olsun inşallah
Peki öğrendiğinizde betanız nasıldı adet kaç gün gecikince öğrendiniz sanırım düşük çıkmaması gerekiyor şuan değil miBen hemen adet bitiminde hamile kaldım. Tek korunmasız ilişkiydi o da tutmuş. Sizin de öyledir muhtemelen. Çünkü belirtileriniz ve gecikmeniz de onu gösteriyor
Peki öğrendiğinizde betanız nasıldı adet kaç gün gecikince öğrendiniz sanırım düşük çıkmaması gerekiyor şuan d
Yaaa çok üzüldüm. Hayırlısı olsun
Canım pcos varsa en etkili yöntem femara ve çatlatma iğnesi doktor kontrolünde. Kendi kendine uğraşma zaman gider. Olur mu tabiki olabilir ama kim bilir ne zaman
En son doktorw gittiğimde herşeyin normal birşeyin yok dedi gönderdi tahliller de normaldi başka doktora sordum gizli pcos dedi o kadar sağlıklı yaşa beslen ama geçmesin yani artık derdim çocuk değil düzgün adet görmekCanım pcos varsa en etkili yöntem femara ve çatlatma iğnesi doktor kontrolünde. Kendi kendine uğraşma zaman gider. Olur mu tabiki olabilir ama kim bilir ne zaman