Acil lütfen hamile miyim

Caldionkaliyo

Güzel günler göreceğiz güneşli günler 🍀🤲🏻
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2024
390
159
Kızlar günaydın son adet tarihim 1 ağustos
Pcos var son 3 aydır takviyeler vs derken düzenli adet görüyorum bu ayın 1 nde olmam gerekirdi olmadım korunuyorum sadece adetimin bitişinin ertesi günü zaten hemen yumurtlamıyorumdur diye korunmasız ilişki oldu çok hafif adet belirtileri yaşadım adet olcam sandım olmadım şuana kadar adete ve gebeliğe dair hiçbir belirtim yoktu fakat bu sabah sol göğsümde inanılmaz bir sızlama başladı adet ağrısı vs de yok sizce hamile olabilir miyim ? Test yapmaya çok çekiniyorum , korkuyorum ...
Hamile olsam belirtiler daha mı erken çıkması gerekirdi korunmasız ilişkiye göre ? Deneyimli kişilerden öneri yorum bekliyorum lütfen

Hamile olabilirsiniz genelde insanlar regl sonrasi iliskilerinden de hemen hamile kalabiliyor yumurtlamalari erken olursa. Test yapin isterseniz en az 1 hafta gecikmis duruyor pcosunuz var ama her ihtimal olabilir.

..
Hamile olabilirsiniz genelde insanlar regl sonrasi iliskilerinden de hemen hamile kalabiliyor yumurtlamalari erken olursa. Test yapin isterseniz en az 1 hafta gecikmis duruyor pcosunuz var ama her ihtimal olabilir.
Çok teşekkür ederim dikkate alıp cevapladığın için ❤️
Bugün kaset test alacağım yarın yapacağım
Bir de şöyle bir detay var ben 4 ay adet görmemenin üzerine inositole başladım ilk içtiğim gün adet gördüm sonra kullandım 2 ay bıraktım ara vereyim diye yine düzenli devam etti tekrar başladım inositole ( gebeyken de kullanılabiliyor rahatlığıyla ) adet falan yok yani

Hmm o zaman bi test alin yine de olmayabilir de olabilir de dedigim gibi, merak ettim yazin test yapinca🙏🏻 insallah gonlunuzden hangisi geciyorsa o olsun

Kızlar günaydın son adet tarihim 1 ağustos
Pcos var son 3 aydır takviyeler vs derken düzenli adet görüyorum bu ayın 1 nde olmam gerekirdi olmadım korunuyorum sadece adetimin bitişinin ertesi günü zaten hemen yumurtlamıyorumdur diye korunmasız ilişki oldu çok hafif adet belirtileri yaşadım adet olcam sandım olmadım şuana kadar adete ve gebeliğe dair hiçbir belirtim yoktu fakat bu sabah sol göğsümde inanılmaz bir sızlama başladı adet ağrısı vs de yok sizce hamile olabilir miyim ? Test yapmaya çok çekiniyorum , korkuyorum ...
Hamile olsam belirtiler daha mı erken çıkması gerekirdi korunmasız ilişkiye göre ? Deneyimli kişilerden öneri yorum bekliyorum lütfen
Ben hemen adet bitiminde hamile kaldım. Tek korunmasız ilişkiydi o da tutmuş. Sizin de öyledir muhtemelen. Çünkü belirtileriniz ve gecikmeniz de onu gösteriyor

Ben hemen adet bitiminde hamile kaldım. Tek korunmasız ilişkiydi o da tutmuş. Sizin de öyledir muhtemelen. Çünkü belirtileriniz ve gecikmeniz de onu gösteriyor
Ayy inşallaahh yazdıklarınız dua niyetine kabul olsun inşallah

Peki öğrendiğinizde betanız nasıldı adet kaç gün gecikince öğrendiniz sanırım düşük çıkmaması gerekiyor şuan değil mi

S sevgiee beezuus beezuus
Kızlar ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım prodoctor marka 7 ağustosta tek korunmasız ilişki oldu olsa sanırım mutlaka çıkardı ama negatif
Pcos belası diyorum başka birşey demiyorum...

Eklentiler

• IMG_20240907_141318.jpg
    IMG_20240907_141318.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 141
Kızlar ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım prodoctor marka 7 ağustosta tek korunmasız ilişki oldu olsa sanırım mutlaka çıkardı ama negatif
Yaaa çok üzüldüm. Hayırlısı olsun 🙏. Üzmeyin kendinizi. Olur inşallah. Benim de kistlerim vardı. Adet düzensizliği yaşamadım ama gebe kalmama engel olmadı. Nasipte varsa hiçbir şey engel olamaz.

Canım pcos varsa en etkili yöntem femara ve çatlatma iğnesi doktor kontrolünde. Kendi kendine uğraşma zaman gider. Olur mu tabiki olabilir ama kim bilir ne zaman

Canım pcos varsa en etkili yöntem femara ve çatlatma iğnesi doktor kontrolünde. Kendi kendine uğraşma zaman gider. Olur mu tabiki olabilir ama kim bilir ne zaman
En son doktorw gittiğimde herşeyin normal birşeyin yok dedi gönderdi tahliller de normaldi başka doktora sordum gizli pcos dedi o kadar sağlıklı yaşa beslen ama geçmesin yani artık derdim çocuk değil düzgün adet görmek

X