- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi Ayyyyamannn
-
farkindamisiniz asker kendini oldurmekten bahsediyor. yapilmasi gerekenileylaya anlatın ama numara vermeyin. çokistiyosa leyla ulaşsın. kızıda zor durumda bırakmayın.
Acikcasi hicbirsey yapmak istemiyorum olayda 3-4 sahis bile degilim her iki tarqfinda didisinin didisiyim ama ihale bana kalacak diye korkuyorum hic karismasamda cocuk kendine birsey yaparsa vicdan azabi cekerim diye korkuyorumKıza sor o ver derse ver illa birşey yapayım diyorsan.. yada hiç karışma bu işler zor
farkindamisiniz asker kendini oldurmekten bahsediyor. yapilmasi gerekeniIhbar gibi derken
Ama emin degilim ki belkide beni ikna etmek icin yalan soyluyor ve ben bu askerin tam olarak nerede askerlik yaptigini bile bilmiyorumfarkindamisiniz asker kendini oldurmekten bahsediyor. yapilmasi gerekeniMune aydinlatirsman sevinirim. devletin askeri bu konu ciddi
Kıza sor sorumluluk kalkmış olur sendenAcikcasi hicbirsey yapmak istemiyorum olayda 3-4 sahis bile degilim her iki tarqfinda didisinin didisiyim ama ihale bana kalacak diye korkuyorum hic karismasamda cocuk kendine birsey yaparsa vicdan azabi cekerim diye korkuyorum
iste bu yuzden bu bir ihbardir.Ama emin degilim ki belkide beni ikna etmek icin yalan soyluyor ve ben bu askerin tam olarak nerede askerlik yaptigini bile bilmiyorum
Bende cok sasirdim leyla onun facesini kullaniyormus ordaki mesengerde kayitliymis numaram hala mantigim almadi nasil olduguna ama mesengerin fotosunu attiAcaba sizin numarayi nasil bulmus...
ya kusura bakma ben o açıdan bakmamıştım. ayrıca okuduğum psikolojiye dayarnarakta kendini gerçekten öldürmeyi düşünen birinin bunu dile getirmeyeceğidir. ama dediğin gibifarkindamisiniz asker kendini oldurmekten bahsediyor. yapilmasi gerekeniMune aydinlatirsman sevinirim. devletin askeri bu konu ciddi
Bende en dogrusunun o oldugunu dusunuyorum ama cocuk cok rica etti ne olur kimseye soyleme diye ya annesine falan soylerse cocugun akrabalarina kadar duyulabilirKıza sor sorumluluk kalkmış olur senden
Isteyen buluyor gordugun gibi. Ugrasamam diyorsan, ben bir sey yapamam intihar etme durumunu polise bildirecegim onlar gerekeni yapar de. Ya da salla gitsin komple.Ben cocugu en son 10 yil once falan gordum belki dahada once tam olarak askerlik yaptigi yeri bile bilmitorum ki komutanini nerden bileyim bide mevzular daha cok buyurse diye korkuyorum
Valla bilsem en bastan hic bulasmazdim mesaj yazdiginda engelkerdim ama aklimin ucundan gecmezdikarışmaman en doğrusu olur cozum yine onların elinde olan birsey.
Bende sasirsim hatta benim numaram adima bile degil sordum leyla benim facemi kullaniyordu mesengere kayitli kalmis numaran dedi nasil oldugunu gercekten bilmiyorum ama mesengerden numaramin fotografini yolladiBu kadar uzaktan arabanın telefon numarasını bu askerdeki şahıs bu kadar kolay nasıl bulmuş???
Sizin bir bağınız olmadan o kadar kolay mı tlf numarana ulaşmak?
Ya aslinda anlatirsa annesiyle aram bozulur biliyorum ama ondan cokta cocugu dusunuyorum cunku cocuk defalarca rica etti kimsenin haberi olmasin diyeLeylayla konuşun,ya gerçekten bir şey yaparsa çocuk kendine. Leyla annesine anlatırsa o onun bileceği iş. Ki anlatmaz da sizin bir suçumuz yokki . Anlatırsınız intihar ederim diyor, korktum dersin.
Valla bilsem en bastan hic bulasmazdim mesaj yazdiginda engelkerdim ama aklimin ucundan gecmezdi
Isin icinden hic bulasmadan nasil siyrilirim diye dusunuyorum bir yandanda cocuk kendine bisey yaparsa diye korkuyorum
Cocugun ailesinden gorustugum kimse yok durumu anneme soylemem lazim ailesine soylemesi icin o sekildede her iki tarafta da ortalik karisirçocuğun yakınina haber vermek en doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?