- 19 Ocak 2017
- 20
- 1
- 1
- 35
- Konu Sahibi Ayyyyamannn
-
Karismayiiiiinnnnnn
Bende durumu Leylaya anlatayim diyorum ama sonra Leyla annesine falan anlatirsa annesiyle karsi karsiya kalmaktan korkuyorum ki benluk bi durunda yok ortadaLeyla ile gorusmeden numarasini birine vermen dogru olmaz. Kafama sikarim diyorsa da ondan bir cacik olmaz zaten.
Valla karsismamak istiyorum ama ne diyecegimi bilmiyorum nasil siyrilacagimi bilmiyorum isin icindenKarişmayin bence, siz kötu olursunuz.
O zaman bu olanlar olmamis gibi yapacaksin. Ulasabiliyorsan komutana haber ver intihar olasiligina karsi.Bende durumu Leylaya anlatayim diyorum ama sonra Leyla annesine falan anlatirsa annesiyle karsi karsiya kalmaktan korkuyorum ki benluk bi durunda yok ortada
Bende Leylaya soylemenin en uygun sey oldugunu dusunuyorum belki leylada hala seviyirdue yada gorusmek istiyirdur ama durum tam tersiyse ve Annesine soylerse arada ben kaynarim diye korkuyorumNumarasını verirseniz çok kötü olabilir sizin için. Bir krizin içinde bulabilirsiniz kendinizi. Ya hiç karışmayın ya Leyla'ya kendiniz ulaşıp söyleyin. Ama numara vermeyin.
Ilk basta cocuga dedim Leylanin annesiyle ailesiyke karsi karaiya karşıya kalmak istemiyorum ucumuzede sıkinti olur dedim ama resmen yalvardi bide teror bolgesinde asker kendisi kafama sıkmamak icin kendimi zor tutuyorum dedi asker psikolojisiyle yanlis bisey yapar diye korktum
Ben cocugu en son 10 yil once falan gordum belki dahada once tam olarak askerlik yaptigi yeri bile bilmitorum ki komutanini nerden bileyim bide mevzular daha cok buyurse diye korkuyorumO zaman bu olanlar olmamis gibi yapacaksin. Ulasabiliyorsan komutana haber ver intihar olasiligina karsi.
Acaba oyle mi yapsam dusundumde sabah mesaj atayim evi aradim telefonu bozulmus telefon kullanmiyormus evden ulasabilirsin dedi diyeyimYalvarmasına kanmayın, hiçbir şey yapmaz kendisine.. Sakın sakın karışmayın o adamı da engelleyin
Ihbar gibi derkenbu bi ihbar gibi.Mune sen bi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?