• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Acil Lütfen) Çok Mühim Mevzu

Kıza sor o ver derse ver illa birşey yapayım diyorsan.. yada hiç karışma bu işler zor
Acikcasi hicbirsey yapmak istemiyorum olayda 3-4 sahis bile degilim her iki tarqfinda didisinin didisiyim ama ihale bana kalacak diye korkuyorum hic karismasamda cocuk kendine birsey yaparsa vicdan azabi cekerim diye korkuyorum

Kıza sor sorumluluk kalkmış olur senden
Bende en dogrusunun o oldugunu dusunuyorum ama cocuk cok rica etti ne olur kimseye soyleme diye ya annesine falan soylerse cocugun akrabalarina kadar duyulabilir

Ben cocugu en son 10 yil once falan gordum belki dahada once tam olarak askerlik yaptigi yeri bile bilmitorum ki komutanini nerden bileyim bide mevzular daha cok buyurse diye korkuyorum
Isteyen buluyor gordugun gibi. Ugrasamam diyorsan, ben bir sey yapamam intihar etme durumunu polise bildirecegim onlar gerekeni yapar de. Ya da salla gitsin komple.

Bu kadar uzaktan arabanın telefon numarasını bu askerdeki şahıs bu kadar kolay nasıl bulmuş???

Sizin bir bağınız olmadan o kadar kolay mı tlf numarana ulaşmak?

Leylayla konuşun,ya gerçekten bir şey yaparsa çocuk kendine. Leyla annesine anlatırsa o onun bileceği iş. Ki anlatmaz da sizin bir suçumuz yokki . Anlatırsınız intihar ederim diyor, korktum dersin.

karışmaman en doğrusu olur cozum yine onların elinde olan birsey.
Valla bilsem en bastan hic bulasmazdim mesaj yazdiginda engelkerdim ama aklimin ucundan gecmezdi

Isin icinden hic bulasmadan nasil siyrilirim diye dusunuyorum bir yandanda cocuk kendine bisey yaparsa diye korkuyorum

Bu kadar uzaktan arabanın telefon numarasını bu askerdeki şahıs bu kadar kolay nasıl bulmuş???

Sizin bir bağınız olmadan o kadar kolay mı tlf numarana ulaşmak?
Bende sasirsim hatta benim numaram adima bile degil sordum leyla benim facemi kullaniyordu mesengere kayitli kalmis numaran dedi nasil oldugunu gercekten bilmiyorum ama mesengerden numaramin fotografini yolladi

Leylayla konuşun,ya gerçekten bir şey yaparsa çocuk kendine. Leyla annesine anlatırsa o onun bileceği iş. Ki anlatmaz da sizin bir suçumuz yokki . Anlatırsınız intihar ederim diyor, korktum dersin.
Ya aslinda anlatirsa annesiyle aram bozulur biliyorum ama ondan cokta cocugu dusunuyorum cunku cocuk defalarca rica etti kimsenin haberi olmasin diye

Simdi annesine soylese cocugun akrabalarina kadar duyulabilir diye cekiniyorum normalde akrabalik baglati uzak ama aile dostu gibi yakin devamli gorusen aileler yani benim yuzumden ortalik karisirsa diye cekiniyorum burda cogunlugun dedigine gore hareket educem artik

Valla bilsem en bastan hic bulasmazdim mesaj yazdiginda engelkerdim ama aklimin ucundan gecmezdi

Isin icinden hic bulasmadan nasil siyrilirim diye dusunuyorum bir yandanda cocuk kendine bisey yaparsa diye korkuyorum

çocuğun yakınina haber vermek en doğrusu.

Back
X