Ne güzel çok şükürTamam canım inşallah çok heyecanlıyım kaç aydır bu anı bekliyordum
ElhamdülillahNe güzel çok şükür
Erken test olanlardanmi aldiniz ozaman dogru gosterirKızlar merhaba adetime 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı sizce varmı gebelik???
Haber et bize de canimAmin kuzumm cümlemizin inşallah Allah razı olsun ❣
Evet canım erken testErken test olanlardanmi aldiniz ozaman dogru gosterir
Tamam canımHaber et bize de canim
Gozun aydin canim rabbim kucaginda koysun size bagislasin insallah saglikli sihhatli hayirli bi evlat olurKızlaaarr hamileyimmmmmm
Amin kuzum inşallah rabbim olmayanlara da nasip etsin inşallahGozun aydin canim rabbim kucaginda koysun size bagislasin insallah saglikli sihhatli hayirli bi evlat olur
Bence sen de git bir kuzum benim ki daha çok yeni oldugu için 7.62 çıktı 2 gün sonra gidicem yine kan testi yaptırmayaBende sun sabah idrarimda test yaptim hafif golge cikmisti sonra koyulasti suya tuttum hala var acaba bende mi hamileyim belirtilerimde bar adet gunum yarin
Var cnmKızlar merhaba adetime 3 gün var az önce erken gebelik testi yaptım ve böyle çıktı sizce varmı gebelik???
Gozukuyomu cizgi bi test daha alip yapsammikiBence sen de git bir kuzum benim ki daha çok yeni oldugu için 7.62 çıktı 2 gün sonra gidicem yine kan testi yaptırmaya
Ben gördüm kuzum hem de pembe al yap test o da aynı çıkarsa hastaneye git en azından kafandaki şüphe yok olurGozukuyomu cizgi bi test daha alip yapsammiki
Bugün erken olan testten al bakalım Bi deBurda tuhafiyeden aliyorum ben ayni markayi satiyorlar gittim kapaliydi dua edin bana da
18 gün sonra canımYumurtlamadan kac gun sonra seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?