• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Acil! Kız İsteme Tarihi Ne Kadar Zaman Önce

drusella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
819
3
96
Ankara
erkek arkadaşımın ailesi istemeye gelmeden ne kadar öncesinde bunun planlanması gerekir? 2 hafta sizce yeterli bir süre mi yoksa insanların iki ayağını bir pabuca mı sokmak olur bu? iki hafta sonra müsaitiz bekliyoruz diyeceğiz özetle.bilmiyorumkismile sadece erkek tarafı açısından soruyorum, biz kız tarafı olarak zaten sıkışacağız da.eyvahedigeldismile
temmuza nikah günü ayarlamaya çalışıyoruz o yüzden biraz acele bi durum söz konusu . bir de isteme ile yüzüklerin takılması aynı anda gerçekleşecek. deneyimi ya da bu konuda fikri olan arkadaşlar acil yorumlarınızı bekliyorum.

erkek arkadaşımın ailesi istemeye gelmeden ne kadar öncesinde bunun planlanması gerekir? 2 hafta sizce yeterli bir süre mi yoksa insanların iki ayağını bir pabuca mı sokmak olur bu? iki hafta sonra müsaitiz bekliyoruz diyeceğiz özetle.bilmiyorumkismile sadece erkek tarafı açısından soruyorum, biz kız tarafı olarak zaten sıkışacağız da.eyvahedigeldismile
temmuza nikah günü ayarlamaya çalışıyoruz o yüzden biraz acele bi durum söz konusu . bir de isteme ile yüzüklerin takılması aynı anda gerçekleşecek. deneyimi ya da bu konuda fikri olan arkadaşlar acil yorumlarınızı bekliyorum.

canım valla beni de 2 hafta sonra istemeye gelecekler. bizim de temmuz'da nikah olmalı, tayinim için; ama düğünü eylül'e düşünüyoruz. sevgilimin annesi bu akşam annemi arayıp "müsaitseniz şu tarihte geleceğiz" diyecek. bence 2 hafta uygundur.

çünkü zaman cidden sıkışık, acele etmezsek ne salon bulabiliriz ne de diğer işler ilerler...

istemeyle yüzük benim de aynı zamanda olacaktı, uzağız diye. ama allah'tan müstakbel kayınalidem dönüp tekrar gelelim dedi nişan için. herkes de bana böyle öğütlemişti zaten, kız alıyorlar sonuçta. onlar istedikten sonra "biz de sizi görelim" deyip oraya gideceğiz. ardından nişana gelecekler.

offff bu kadar iş nasıl olacak bakalım? ne zormuş yaaa.

canım valla beni de 2 hafta sonra istemeye gelecekler. bizim de temmuz'da nikah olmalı, tayinim için; ama düğünü eylül'e düşünüyoruz. sevgilimin annesi bu akşam annemi arayıp "müsaitseniz şu tarihte geleceğiz" diyecek. bence 2 hafta uygundur.

çünkü zaman cidden sıkışık, acele etmezsek ne salon bulabiliriz ne de diğer işler ilerler...

istemeyle yüzük benim de aynı zamanda olacaktı, uzağız diye. ama allah'tan müstakbel kayınalidem dönüp tekrar gelelim dedi nişan için. herkes de bana böyle öğütlemişti zaten, kız alıyorlar sonuçta. onlar istedikten sonra "biz de sizi görelim" deyip oraya gideceğiz. ardından nişana gelecekler.

offff bu kadar iş nasıl olacak bakalım? ne zormuş yaaa.

teşekkür ederim paylaştığın için. kayınvalidenin düşüncesi de güzel omuş aslında. aileler farklı şehirlerde ve genelde meşgul olduğu için isteme ve sözü birarada düşündük. tabi büyüklerin yorumu ne olur bilmiyorum. sana da kolaylıklar ve mutluluklar dilerim :1hug:

iki hafta süre kulağıma uygun geliyor ama panik içerisinde bir şeyleri doğru değerlendirebildiğimden emin değilim. o yüzden fikirleriniz benim için çok önemli. işler nasıl yetişecek hiç fikrim yok aslında ama bir kez niyetlenince Allah yardım edecektir bir şekilde. hayırlısı
:Saruboceq:

cnm 2 hafta iyi bir süre sizde telaş yapmazsınız erkek tarafıda hayırlısı olsun

2 hafta gayet iyi.Biz de 2 hafta öncesinden haber verdik erkek tarafı çok rahat şekilde hazırlandı ama biz annemlerle 2 hafta öldük yani.Yalnız şu var temmuz diyorsun az kalmış elini çabuk tut derim :) fisfisfis

Bekliyoruz.. Umarım herşey güzel geçer opuyorumnanaktan
Buarada sakın kendini o güne yakın strese sokma yüzün gözün sivilce dolar benim oyle olmustu.Rahat ol.. Bide bol bol foto çekin
zemuszemus

sonunda geldiler hihoyyyt
sevgilimle öncesinde kararlastırdığımız gibi yüzüklerimizi ve kıyafetlerimizi almıştık. evde isteme, söz nişan bir arada olacağı için hazırlıklarımızı yaptık. Güzel bir pastamız oldu ve yanında bir kaç ikram daha. derken sevgilim ailesiyle geldi. sakince yazıyorum şimdi ama bu süreç boyunca heyecandan ölüyorum sandım. aileler ilk kez karşılaşıyordu ve herkes başlangıçta biraz da olsa gergindi. Güzel bir sohbet ortamı ve karşılıklı samimi konuşmalar salonun havasını yumuşattı. Zamanla espriler havada patladı derken... o an gelmişti
Sevgilimin babası çok güzel bir giriş konuşmasının ardından sözü ..kızınızı oğlumuza.. diye bitirdi. Bizimkiler de aynı gün yüzük takılacağından ötürü hiç nazlanıp düsünelim filan demeden verdi
Yüzüklerimiz takıldı, pastamız kesildi .. ve şimdi çooooooooooooook mutluyum:nazar:
Ailelelerimizin gösterdiği karşılıklı iyi niyetin ve içtenliğin devam etmesini umuyorum. Hiç fena bir başlangıç sayılmazdı, dilerim bu günlerini heyecanla bekleyen tüm akadaşlar için bugün en az bu kadar güzel geçeropuyorumnanaktan

Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin inşallah çok güzel şeyler yaşanmış umarım hep böyle devam eder.

Back