Acil kilo vermem gerek

Bety7140

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2016
17
2
42
Merhaba kızlar.ben 11aylık bir bebek annesiyim Doğumdan önce 50 kg dan fazla olmamiştim şimdi de çok değil 63 kg dayım ama sezeryanla Doğum yaptım ve göbeğim kaldı 70 kg gibi duruyorum.ve benim psikolojim acayip bozulmaya başladı.böbek eritecek bildiğiniz birsey var mi çok dikkat ediyorum ama olmuyor

Sabahvesen teşekkürler ama bana spor ve mekik deme çok başladım ama devam edemiyorum.gelmiyor bi türlü.bu arada memleketin Kırşehir mi ?? Resminden bizim oralardanmışsın gibi geldi de

Formsante'nin Ağustos sayısında çok güzel pilates kartları vardı yeni başlayanlar için, sırf lastik kullanılan hareketler vardı içinde. Pilates'te ne yaparsan yap karın kaslarını hissediyorsun zaten, kesin toparlar karnınızı onlardan yapsanız.

Ama pilatesi bırakmamak gerekiyor tıpkı diğer sporlar gibi bırakınca yine alıyorlarmiş kg ları. Sabahları başlıyorum mekik olsun bel hareketleri olsun ama minnak o kadar fena ki beni görünce gelip yapışıyor bacağıma benimle oyna yapma der gibi.uykusu zaten Yok en fazla 20 dk uyuyor o ara da da yemeğimi hazırlıyorum..işten de çıktım kızımla zaman geçiriyim diye ama başlıcam bu gidişle yoksa kafayı yiyeceğim.ya bakın noldu 11 aylık kızım düğün fotomuza bakıp babasına baba dedi kendimi gösterdim bu kim diye boş boş yüzüme baktı ne biliyim kimse der gibi

Bu işin en temiz çözümü sabah akşam 2 kere belli sayılarda - bunu zamanla artırarak- mekik çekmek. Akşamda ufak kasede pulbiberli yoğurt yiyip yatmak...

Şimdi bi sitede ceviz suyunu gördüm.ilgimi çekti bir de elma sirkesi yağları yakıyormuş

Tarçınlı , elmalı su.
Akşam yatmadan önce bir kase yoğurt içine bir çay kaşığı zencefil.
Bunlar yağ yaktırır. Eşim göbeğini bu şekilde eritmeye başladı. Devam ediyor da. Ama hareket etmeniz lazım. Hareketsiz olmaz. Devam edemiyorum falan diyorsunuz ama yapmalısınız bi şekilde. Yoksa faydası pek olmaz.

Hamurisini kesmek ve herseyden cok az yemek son derece cok etkili. Ben bu sekilde 2 ayda 10 kilo kadar vermiştim. Bide karbonatli su

Ama emzirirken karbonatli su sakincali olabilir. Bebisi memeden kestikten sonra dene. 2 bucuk ltre suya bi kaşık karbonat. Tek gecerim

Sezaryan gobegimi aldirdim orada ki yag birikintisi gitti .hayatımda hic kilolu olmadim ama o gobek aynen beni 70 kilo gostriyordu.

Forumdaki zayıflaman takımlarına gelebilirsiniz sizin gibi emziren birsürü anne var diyet gruplarında ve emzirirken kilo vermek çok daha kolay her zaman tabi bilinçli beslenip sütü azaltmadığınız sürece :) ben de temmuz ortasından bu yana 14 kg verdim karın bölgesi spor yapmaya başlayınca en çabuk giden bölge youtubedan Sezeryan yapanlariçin yapılabilecek sporları bakabilirsiniz :)

Zencefil karanfil ve çubuk tarçın beş dakika kaynatıp günde iki defa için faydasını görürsünüz

Yaa bende hamile kalmadan önce deli gibi spor yapardım evde. 1ayda 11kilo vermiştim.sezeryanla doğum yaptım.gobegim olduğu gibi duruo.. bugün yarın baslicM diye diye 2sene olacak.kendimi kaldıracak halim yok...

Tesekkürler kızlar bilgileriniz için hepsini denicem ama karbonatlı su nasıl olacak karışim miktari ne kadar olacak? Birde elmali su o nasıl olacak haşlanacak mi yoksa bekletilecek mi

Yaa bende hamile kalmadan önce deli gibi spor yapardım evde. 1ayda 11kilo vermiştim.sezeryanla doğum yaptım.gobegim olduğu gibi duruo.. bugün yarın baslicM diye diye 2sene olacak.kendimi kaldıracak halim yok...
Aynen bende anlamiyorum bu göbek niye gitmiyor yada zor gidiyor dr bana kaslarınızın sinirleri kesildiği için zor kilo veriliyor dedi bir de ben Doğum kontrol hapı kullaniyorum o şişirdi beni iyice

Sabahvesen teşekkürler ama bana spor ve mekik deme çok başladım ama devam edemiyorum.gelmiyor bi türlü.bu arada memleketin Kırşehir mi ?? Resminden bizim oralardanmışsın gibi geldi de
merhaba canm ben duygu telefonumu vereyım msj atabilirsin .....kilo verme konusunda

Son düzenleyen: Moderatör:
X