Diyetisyene gitmekten baska cozum ydiyetisyenede
Diyetisyenede gittim zamanında dahiliyeye falanda hiç birşeyim yok problemim yok bişey çıkmıyo ama niye kilo alamıyorum bilmiyorumDiyetisyene gitmekten baska cozum yok gibi
Merhaba bende kendim bileli kilo problemim var doğum yaptım hemen verdim diyetisyene gittim tahliller de bir sorun yok mama vermişti içtim üçÇok zayıf biriyim kendimi çok çirkin hissediyorum. Üçüncü çocuğa hamileyim ama yinede kilo alamadım hiç. Bana denediğiniz kilo alma yöntemlerini söylermisiniz.
KullanmıyorumSigara kullanıyor musunuz
Bende bombax diye bir toz kullanmıştım iştah açıyo ama bıraktınmı yine eskiye dönüyosun. Dediğiniz deprem dolayısıyla bişeyde yapmak istemiyo insan bizde Malatya'da yakalandık depreme mecbur şehrimizi değiştikMerhaba bende kendim bileli kilo problemim var doğum yaptım hemen verdim diyetisyene gittim tahliller de bir sorun yok mama vermişti içtim üç
Ay alamadım kilo en son trendyol da bomba diye toz gıda takviyesi gördüm yorumlara baktım olumlu memnun kullananlar aldım eşim kızdı sağlıklı değildir diye içtim yine de bitkisel diyr
Geçiyor kullananlar da yan etkisi görmemiş bir ay da üç kilo aldım gerçekten iştah açıyor düzenli de kullanmadım deprem olayı olunca üzüldüm kullanmak istemedim daha düzenli kullanım da daha çok aldırır diye düşünüyorum ben üç kilo daha alsam tamm ama sporla beraber daha iyi olur çünkü düzensiz kilo alıyorsun bu defa göbeğim çıktı benim spora başlamak istiyorum ama bebeğim var küçük bakalım
Yiyipte alamíyorsanız tiroidleriniz hízlí çalíşıyordur endokrin polikinligine baş vurun iştahınız yoksa psikiyatriye gidin psikiyari ilaçlarının çoğunluğu istemeyeceğiniz kadar aldırıyor bu defada vermek icin uğraşıyorsunuzÇok zayıf biriyim kendimi çok çirkin hissediyorum. Üçüncü çocuğa hamileyim ama yinede kilo alamadım hiç. Bana denediğiniz kilo alma yöntemlerini söylermisiniz.
Çok geçmiş olsun ben de kolay kilo veriyorum bakalım denim bakım aldıktan sonra kalır inş zaten iki üçBende bombax diye bir toz kullanmıştım iştah açıyo ama bıraktınmı yine eskiye dönüyosun. Dediğiniz deprem dolayısıyla bişeyde yapmak istemiyo insan bizde Malatya'da yakalandık depreme mecbur şehrimizi değiştik
Bomba diye toz kullanıyorum trendyoldsn aldım bitkisel diyorlar ama bilemem tabi sağlıklı olduğunu ben bir buçuk aydır kullanıyorum düzenli de kullanamadım ama üç dört kilo aldım ki ben asla sene de bir kilo bile alamayanlardanım bana aldırdıysa herkese aldırır herhaldeÇok zayıf biriyim kendimi çok çirkin hissediyorum. Üçüncü çocuğa hamileyim ama yinede kilo alamadım hiç. Bana denediğiniz kilo alma yöntemlerini söylermisiniz.
Ben hergün 1 paket badem yiyerek kilo almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 30 gr olması lazım o badem paketinin.Çok zayıf biriyim kendimi çok çirkin hissediyorum. Üçüncü çocuğa hamileyim ama yinede kilo alamadım hiç. Bana denediğiniz kilo alma yöntemlerini söylermisiniz.
Onuda deniyeyim kaç kilo aldınız ne kadar zamandaBen hergün 1 paket badem yiyerek kilo almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam 30 gr olması lazım o badem paketinin.
Bende acil kilo vermek istiyorum ne olacak şimdiÇok zayıf biriyim kendimi çok çirkin hissediyorum. Üçüncü çocuğa hamileyim ama yinede kilo alamadım hiç. Bana denediğiniz kilo alma yöntemlerini söylermisiniz.
Bende bombax kullandım ama bırakınca eski kiloya yne döndümBomba diye toz kullanıyorum trendyoldsn aldım bitkisel diyorlar ama bilemem tabi sağlıklı olduğunu ben bir buçuk aydır kullanıyorum düzenli de kullanamadım ama üç dört kilo aldım ki ben asla sene de bir kilo bile alamayanlardanım bana aldırdıysa herkese aldırır herhalde
Kilo almak vermekten daha zor bence. Kimse halinden memnun değilBende acil kilo vermek istiyorum ne olacak şimdi
Bana görede kilo vermek almaktan daha kolay kilo aldın mı veremiyorsun maalesef bende ikinci çocuğuma hamileyim artık yuvarlak 100 olurum diye düşünüyorumKilo almak vermekten daha zor bence. Kimse halinden memnun değil
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Doğumdan sonra verirsiniz inşaallahBana görede kilo vermek almaktan daha kolay kilo aldın mı veremiyorsun maalesef bende ikinci çocuğuma hamileyim artık yuvarlak 100 olurum diye düşünüyorum
3 ay içinde 5 kilo diye hatırlıyorum. 45 kilo iken 50 olmuştumOnuda deniyeyim kaç kilo aldınız ne kadar zamanda
İştahınız mı yok o kiloyu koruyabilmek için çok çok yemeye gerek yok aslın da çabuk kilo veriyorsunuz sanırımBende bombax kullandım ama bırakınca eski kiloya yne döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?