Acil(kayıt dondurma)

fataldanger

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
4.625
1.121
Arkadaşlar merhaba, lütfen yardım edin çünkü son bir günüm kaldı. Ben yüksek lisans öğrencisiyim. Bu dönem okulu donduracağım. Ancak bir konuda kafam karıştı: Bu dönem kaydımı dondurmadan önce, öncelikle sistemden ders seçip kayıt olmam mı gerekir, yoksa hiçbir ders seçmeden ve kayıt işlemi gerçekleştirmeden mi dilekçe sunulur? Üniversitenin ilgili yönetmeliğine de baktım bu konu hakkında hiçbir bilgi yok. Öğrenci işleri ise(elli kez aramışımdır) ya hep meşgul çalıyor ya da yanıt vermiyor. Yarın kayıtların son günü. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi!...

Süreyi geciktirmeden dilekçenizi verin. Ders almadan işlem yapılıyor. Enstitünüzün konuyla ilgili matbu bir formu vardır onu doldurmalısınız. Genelde dondurma işlemi çok ciddi ve geçerli bir sebep olmadan kabul edilmiyor. Bu sebeple gerekçenizi belgelendirmeniz istenir.

Ayrıca üniversitenizin web sayfasında yönetmelikler kısmında muhakkak tabi olduğunuz yönetmelik vardır. Orayı okuyun. Belki senato kararlarıyla alınan başka zorunluluklar da vardır.

Arkadaşlar merhaba, lütfen yardım edin çünkü son bir günüm kaldı. Ben yüksek lisans öğrencisiyim. Bu dönem okulu donduracağım. Ancak bir konuda kafam karıştı: Bu dönem kaydımı dondurmadan önce, öncelikle sistemden ders seçip kayıt olmam mı gerekir, yoksa hiçbir ders seçmeden ve kayıt işlemi gerçekleştirmeden mi dilekçe sunulur? Üniversitenin ilgili yönetmeliğine de baktım bu konu hakkında hiçbir bilgi yok. Öğrenci işleri ise(elli kez aramışımdır) ya hep meşgul çalıyor ya da yanıt vermiyor. Yarın kayıtların son günü. Bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi!...
Mantıken seçmeden olur. Çünkü her sene seçmeli dersler değişebilir. Hoca değişebilir ve diğer nedenlerle. İsim değişir. Kod değişir. Çık öğrenci işlerine zaten kayıt dondurmaya gidiceksin. Kayıt dondururken eğer seçmen lazım derse seçer dondurursun. :kahve:

Mantıken seçmeden olur. Çünkü her sene seçmeli dersler değişebilir. Hoca değişebilir ve diğer nedenlerle. İsim değişir. Kod değişir. Çık öğrenci işlerine zaten kayıt dondurmaya gidiceksin. Kayıt dondururken eğer seçmen lazım derse seçer dondurursun. :kahve:
Okulum yaşadığım şehirde değil. Yoksa şimdiye yüz kez gitmiştim. Acaba yine de gitsem mi ki yarın için bilet alıp

Kayıt yenileme işlemi yapıyorsunuz ancak ders seçimi yapmıyorsunuz. Entitünün web sayfasında kayıt dondurma formu vardır onu doldurmanız gerekiyor. İmzalayıp taratıp enstitüye mail atabilirsiniz.

ben de bi üniversitede çalışıyorum, bizden bildiğim kadarıyla kayıt dondurma için belli bir süre o süre sonuna kadar kayıt dondurma ücretini yatırıp işlemleri başlatmış olman gerekiyor ama ders seçimi falan yapmıyorsun döneme devam etmeyeceğin için

sizin okulun da uygulaması böyledir diye düşünüyorum okumayacağın dönemin dersi seçilmez

X