• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil karar vermem lazım!

Dakikalikfikrim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
1.102
1.209
63
29
Arkadaşlar kpss önlisans sınavına gireceğim aylardır evde çalıştım ama artık hevesim bitti, 1600 tlye dershane var ama kitap vermeyecekmiş hızlandırılmış kurmuş ismi pegem, 2 gün sonra dönem açılacak çok kararsız kaldım yazılmayım mı faydası olur mu başım ağrıdı düşünmekten :(

3 tane dershane var küçük şehirdeyim, 1 tanesi online, diğeri ise 2700, en hesaplısı bu
Ooo çook pahalıymış.. Senin için dersaneye gitmek şartsa git o zaman.. yapacak bir şey yok. Ama kitap vermeleri lazımdı. Kitapların varsa sorun olmaz sonuçta deneme filan yapıyorlar en azından. Dersaneye gitmenin etkisi var. Evde tek başına çalışmak yetmez bnce.

Ooo çook pahalıymış.. Senin için dersaneye gitmek şartsa git o zaman.. yapacak bir şey yok. Ama kitap vermeleri lazımdı. Kitapların varsa sorun olmaz sonuçta deneme filan yapıyorlar en azından. Dersaneye gitmenin etkisi var. Evde tek başına çalışmak yetmez bnce.
Tek başıma motivem kalmadı gazlayamıyorum kendimi zaten geç uyanıyorum gün bitiyor haftanın 2 günü dediler ama yeri belli bol bol gider çalışırım diye planlıyorum

Dershanelerin gazladigini dusunmuyorum instagramda kpss hesaplarinda insanlarin surekli ders calistigini gorunce rakiplerimin bos durmadigini gormek beni gaza getiriyodu. Bence youtubedaki kanallarla devam edebilirsin pegem iyi ama sen bi okadar da test kitaplarina para vereceksin. Dershane olmadan da olur kendi motiveni kendin olustur.

Dershanelerin gazladigini dusunmuyorum instagramda kpss hesaplarinda insanlarin surekli ders calistigini gorunce rakiplerimin bos durmadigini gormek beni gaza getiriyodu. Bence youtubedaki kanallarla devam edebilirsin pegem iyi ama sen bi okadar da test kitaplarina para vereceksin. Dershane olmadan da olur kendi motiveni kendin olustur.
Çok az kaldı ne yapacağımı bilmiyorum

Back
X