Bebek İkinci El Acil Kanguru arıyorum sanat var mı...

oyakok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
17
0
86
İstanbul
Arkadaşlar daha öncede siteye yazdım ama bir tülü sonuç alamadım.
Çok acil kanguruya ihyiyacım var. Buraya fazla giremiyorum.Eğer satan varsa hemen alıcam.
Bana mail de atabilirsiniz. oyacan.can@gmail.com

özelden gördüm mesajınızı cevapta yazdım ama dönmedin...telefon bilgisi istedim verebilirsen telte görüşelim

Haklısın kusura bakma ben böyle düşünemedim.Ozaman nasıl yapalım ürünün fotosunu bi daha koyabilirsen bakim tekrar birde benim bebeğim 6 ayluık 8.5 kilo kaç kiloya kadar kullanabiliyorum.İlk bebeğim ve ilk kez kanguru alıyorum çokta bilgim yok açıkcası.Bu arada sitersen ben telimi verebilirim.Ben istanbul ümraniyede otoruyor ,kadıköyde de çalışıyorum ürünü ne şekilde alıcam

ürünün 5 nokta emniyet sistemli Maximum 11 kg kadar taşıma özelliği var ben ankaradyaım canım istersen kargoyla gönderirim

ben özelden yazamıyorum kısıtlama var.bilmem kaç tane konu açmam gerekmiş falan filan ben burdaki konuşmana yani alıntı iletiden cevap yazmıştım

kargo ordan buraya kaç paraya getiriyor bi rbilgin varmı birde ürünün fotosunu bir daha görebilir miyim

teşekkür ederim ilgine.az önce eşim aradı oda sürpriz yapacakmış meğer almış kanguruyu :) nolur kusura bakma.her ne kadar tam olarak tanışamasakta memnun oldum...

çok sevindim senin adına bende memnun oldum olsun benim acelem yok evde durana kadar bi işe yarasın demiştim iyi günlerde kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…