Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şehir : Ankara Hasta adı : Ayyar Düğeroğlu Kan grubu :AB Rh -negatif ıletişim : 0544 318 99 09 Not : acil ankara yüksek iktisas hastanesinde amaliyat olmuş hasta için kan aranıyor
Acıl Fatıh Sultan Mehmet eğıtım ve araştırma hastanesınde bağırsak kanseri amelıyatı olacak Şeref Şıvka için çok acıl 5 Ünıte B rh (-) negatıf kana ıhtıyaç var kan verebıleceklerın Özgür Şıvka, 0 532 655 25 26
Hasta adı : Şeref Şıvka Kan grubu : B Rh - negatif ıletişim : 0 216 5783000 - 0 532 655 25 26 - ÖZGÜR ŞIVKA ACıL FATıH SULTAN MEHMET EĞıTıM VE ARAŞTIRMA HASTANESıNDE BAĞIRSAK KANSERı AMELıYATI OLACAK ŞEREF ŞIVKA ıÇıN ÇOK ACıL 5 ÜNıTE B RH (-) NEGATıF KANA ıHTıYAÇ VAR
BURSA Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çok Kanamalı bir Ameliyat olacak Murat Cem EVREN arkadaşımız için, Acil AB Rh+ Kana ihtiyac vardır... ıletişim:Füsun Özer 0 533 557 75 53
Şehir : ızmir Hasta adı : Filiz özel Kan grubu : A Rh - negatif ıletişim : 0 232 324 11 65 - 0 532 4817106 Not : Akut lösemi olan hastamız için tronbosit ihtiyacı var
Pazartesı gÜnÜ bı yakınım amelıyat olucak ve kana ıhtıyacımız var.b rh- Çok zor bulunan bı kan olduĞu ıÇın bulamıyoruz.hastamız ızmır ege Ünıversıtesınde yatıyor.adı yÜksel sÖnmez.tel no:0544 884 5808 kan vermek ısteyenler yardımlarınızı beklıyoruz.
Arkadaşlar az önce hasta yakını ile görüştüm 50 yaşında iç kanaması geçiriyormuş,karaciğer kanseri ve sirozmuş.Karnından suyu alamıyorlarmış,devamlı kan gerekiyormuş.Ne yazık ki durumu kötü imiş.Hasta Mizgin yavrumuzun yakını.Lütfen yardımcı olalım.Hem kan hemde dua olarak sizlerden destek bekliyoruz.
Şehir : ANTALYA Hastane : Akdeniz üniversitesi tıp fakültesi Hasta adı : Hamit Yiğit Kan grubu : 0 rh + pozitif 2 ünite ıletişim : 0532 226 80 18 Ayşe özbek
izmirde ege üniversitesinde yatan 8 saattir ameliyat olan annanem için acilen B Rh(-) kan aranıyor çok acil teL :0537 561 14 54 lütfen yakınlarda olanlar arasın