Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adar Talay
ANKARA HACETTEPE ÜNİVERSİTESİNDE YATMAKTA OLAN VE SALI GÜNÜ AMELİYAT OLACAK HİCRET BARTU İÇİN A RH (-) 4 ÜNİTE KANA İHTİYAÇ VARDIR.HASTAMIZI İL DIŞINDAN GELDİĞİ İÇİN ANKARA DA AKRABALARIYOK.
0542 615 28 32 ---------- 0542 767 03 81
İstanbul Çapa Kızılay Kan Merkezinde verilmek üzere Cihat Balcı isimli hasta için AB Rh (-) NEGATİF Kan ihtiyacı vardır. Aranacak kişi:0553 266 16 72-Özlem
İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde verilmek üzere Gülaştı Şencan isimli hasta için A Rh (+) POZİTİF ve O Rh (+) POZİTİF Kan ihtiyacı vardır
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde-Eski SSK verilmek üzere Recep Erkan isimli hasta için ACİL OLARAK A Rh (-) NEGATİF Kan ihtiyacı vardır. Aranacak kişi:0539 986 75 01-Perihan
İstanbul Özel Şişli Florence Nightingale Çağlayan Hastanesinde verilmek üzere Karaciğer Nakli yapıulacak olan Bahar Erkan isimli hasta için A Rh (-) NEGATİF Kan ihtiyacı vardır. Aranacak kişi:0532 413 14 17Hemşire
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde-Eski SSK verilmek üzere Refik Fuat Bostancı isimli hasta için ACİL OLARAK A Rh (-) NEGATİF Kan ihtiyacı vardır. Aranacak kişi:0545 278 67 66-İrfan-
İstanbul Kartal Kızılay Kan Merkezinde verilmek üzere Saime Aktaş isimli hasta için AB Rh (-) NEGATİF Kan ihtiyacı vardır. Ulaşım sağplanacaktır. Aranacak kişi:0535 367 16 38-Pınar
kocaeli eğitim araştırma hastanesi hematoloji servisinde yatmakta olan annem Naciye ÖZMEN için 0(+)pozitif trombosit ihtiyacı vardır kan vermek isteyenler lütfen 05468460600
İyi akşamlar arkadaşlar. Amcam kalp ameliyatı olacak acil B Rh pozitif kana ihtiyaç var kartal koşuyolu kalp Hastanesi'nde yatmakta. İzzettin saylan adına kan verilmesi gerek . İletişim numarası 0536 747 38 54 Çarşamba öğlen 12 ye kadar lütfen . Şimdiden teşekkürler yakınlardaysaniz ve kan vereceksiniz benimle iletişime geçebilirsiniz. Lütfen çok çaresiz kaldık kimsede bulamadık . Lütfen çok rica ediyorum