• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El acil iyi durumda baston bebek arabasına ihtiyacım var kızlar:)

abercan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2016
6
1
1
37
22 aylık bi kızım,bide 14 aylık bi oğlum var ,şu ana kadar kanguru ve tek bebek arabası yeterli geldiyse de artık oğlumu kanguruya koyarak taşımak cookkkk zorlaştı:)
elinde iyi durumda birazda olsa yatar baston arabası olanlar yardımcı olursa cok sevinirim :)

22 aylık bi kızım,bide 14 aylık bi oğlum var ,şu ana kadar kanguru ve tek bebek arabası yeterli geldiyse de artık oğlumu kanguruya koyarak taşımak cookkkk zorlaştı:)
elinde iyi durumda birazda olsa yatar baston arabası olanlar yardımcı olursa cok sevinirim :)
Chicco liteway var bende kırmızı renk fiyat 200 buraya resim yukleyemedim ilgilenirseniz whatsaptan resim yollayabilirm

humusum saol ama daha uygun bişilere ihtiyacım var.aslında chicco harıka ama beni aşıyo,keşke alabilsem,
iki bebek iki kat masraf malum:)

humusum saol ama daha uygun bişilere ihtiyacım var.aslında chicco harıka ama beni aşıyo,keşke alabilsem,
iki bebek iki kat masraf malum:)
Haklisin canm yeni araba almicak olsam bende alabilecegin fiyata verirdim dusunmeden çünkü araba bana da zor animda hediye gelmişti simdi 1 aylik bebegim var ve cift yönlü ye ihtiyacm var alacak durumumda yok suan icin

letgo ya bak istersen ..2el temiz ürünler tam yatan baston araba uygun 50tl satan var.

letgo ya bak istersen ..2el temiz ürünler tam yatan baston araba uygun 50tl satan var.
Bakıyorum canm ama hem hafif hem cift yönlü olmalı benmde 2 bebegim var bulamadm malesef kraft dino bide babay2go pinna Deluxe modelleri var aradigim ozellikte ama kullanicilardan sikayet var devamli :KK1:

haklısın :KK70: 27 aylık yazacagıma 22 yazmısım..[/QUOTE]
kızımı emzirirken hamile kalınca baya bi süpriz olmustu

marmara forumdan aldım arkadaslar, cok saolun..içime cok sinmedi ama almak zorundaydım artık..

Back