- 6 Mart 2024
- 8.836
- 7.531
- 28
-
- Konu Sahibi Lady Guinevere
ne biliyim ovulasyon tekrar pozitif olunca bi ümitlendim13. VEYA 14. GÜN DOĞRU SONUCU ALIRSIN ŞUAN ÇOK ERKEN
Benim çizgi 12 gün gidiyor ama ocakta kimyasal geçirdim tam silinmeden çizgi tekrar koyulaştı bi tıkne biliyim ovulasyon tekrar pozitif olunca bi ümitlendim
ovulasyon testi mi bu?Benim çizgi 12 gün gidiyor ama ocakta kimyasal geçirdim tam silinmeden çizgi tekrar koyulaştı bi tık
Yok hayır gebelikovulasyon testi mi bu?
Gebelik testinde ben de hayalet çizgiyi gördümmKızlar iyi aksamlar,
artık bıktınız benden biliyorum ama her yasadığımı danışasım geliyor.
bugün iğnemin 7.günü. sağ tarafımda bir doluluk hissediyorum ama psikolojik de olabilir bilemiyorum.
dün yaptığım ovulasyon testim negatife dönmüştü. hatta 3 farklı markayla yapıyorum garanti olsun diyegebelik testimde de çok hafif bir çizgi vardı.
bugün tekrar yaptım ve ovulasyon testim pozitif çıktı tekrar. gebelik testi de yaptım onda da yine silik bir çizgi var. iğnenin etkisi gectikçe her gün daha da silikleşmesi gerekmez mi? benimki sanki koyulaşmış biraz.
ovulasyon testi de tekrar pozitif çıkınca şüphelendim. gebelik olsa iğneden bu kadar sonra böyle olur muydu?
dünün ve bugün testlerini ekliyorum, yorum yaparsanız çok sevinirim.
ben 12. gündeyim hayalet çizgi hala var vallaGebelik testinde ben de hayalet çizgiyi gördümm
Ayy inş güzel haber alırsınn, ben dayanamazdım direkt kan testi yapardımben 12. gündeyim hayalet çizgi hala var valla
ben de çoktan verirdim ama bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var ve regl gecikmesi olmadan test yapmiyor giciklarAyy inş güzel haber alırsınn, ben dayanamazdım direkt kan testi yapardım
Aslı inş olur, ben de bu ay doktora gidip femara gibi ilaçla yumurtalıklarımı büyütmek istiyorum sen de olursa bana da umut olurben de çoktan verirdim ama bulunduğum yerde sadece devlet hastanesi var ve regl gecikmesi olmadan test yapmiyor giciklar
valla inşallah olurAslı inş olur, ben de bu ay doktora gidip femara gibi ilaçla yumurtalıklarımı büyütmek istiyorum sen de olursa bana da umut olur