Acil!!İdrar testinde gebelik

Hayır ne kusuru olur mu sizi o kadar iyi anlıyorum kii akıntım olmadı öyle çok hatta hiç olmadı diyebilirim
Benim de yok ondan şüphelendim zaten geçen ay kimyasal yaşadım onda vardı bu sefer de yok dedim heralde yok bilemiyorum

Bence yine de bir test yapin belirti beklemeyin bazılarında belirti de olmayabiliyormuş
Yapıcam yarın yada pazar inşaAllah biraz geciktiriyorum hayal kırıklığı olmasın adet olursam diye de annem çünkü hep aceleci davrandığım için kızıyo

doktor bi arkadasım reglin son 1 haftasında ve gebelikte akıntının azaldıgını soyledi rahim ağzı komple kendini kapatıp rahime baska sperm girmesini engellemek icin bilginiz olsun
Valla benim 9 ay akintim oldu. Rahim baska sperm zaten alamaz, sperm rahme gitmiyor cunku

doktor bi arkadasım reglin son 1 haftasında ve gebelikte akıntının azaldıgını soyledi rahim ağzı komple kendini kapatıp rahime baska sperm girmesini engellemek icin bilginiz olsun
Yaaa Buda bi Ümit oldu teşekkür ederim yarına heralde artık kesin yaparım çünkü evlendikten sonra düzenim şaştı tamam ama ilk defa da bu kadar gecikme oldu bu ay heralde vardır artık bende ara ara his değil ama rüya görüyorum

Çok İyi Oldu Canm Ya Bu Bilgi

Olmuyor canım olmuyor en az 6 haftaya kadar ki belirtiler tamamen kişinin kendini dinlemesiyle ilgili bir-tek adet gecikmesi en erken belirti ne iştah artması ne azalması ne o bulanıyor gibi hissetmeler hepside hikaye ama 6. Haftada bir bulantı başlıyor bir halsizlik uyku tansiyon düşmesi onları var gibi öyle gibiyim diye benziyor diye tarif edemessin ben şu an ölüyorum dayanamıyorum diyorum onlar gümbür gümbür geliyor yüzde 80 yani bazı kadınlarda da hiç belirti olmuyor onlara çok imreniyorum 3. Hamileliğim 3. Dede durum bu

İnŞallah hamiçsindir Canım

predictor erken gebelik testi alıp yap bakalım canım daha garanti olabilir senin icin

Rabbim yardımcınz olsun evet bünyeden bünyeye fark ettiğini duymuştum bana da çevremdekiler diyor adetin en az bi on gün falan geçsin en belirgin belirti diye diğerleri pek mümkün olmuyormuş bakalım hayırlısı bende de çok bir şey yok gecikmesi durumunda sizde inşaAllah sağlıkla alırsınız kucağınıza

İnŞallah hamiçsindir Canım
İnşaAllah canım benim Allah razı olsun bekliyorum büyük bi heyecan ile bugün akşamı da edersem sağ salim yarına güzel haberler ile gelirim diye umut ediyorum

İnşaAllah canım benim Allah razı olsun bekliyorum büyük bi heyecan ile bugün akşamı da edersem sağ salim yarına güzel haberler ile gelirim diye umut ediyorum
İnşAllah Sabırın sonu Salametdir Güzel Haberlerini bekliyoruz

predictor erken gebelik testi alıp yap bakalım canım daha garanti olabilir senin icin
Galiba bende idrar da geç çıkıyor diye düşünüyorum ama geçen ay çünkü gebelik vardı bir gün önce kanda öğrendim adetten bir gün önce yani sonra iki gün sonra bu dediğin marka ile test ettim bayağı bi zaman geçti silik çıktı ondan üç gün sonra falan da kimyasal oldu zaten değer düştü yani böyle anında silik görmedim bayağı yine beklemiştik görmek için idrar da o yüzden emin olamıyorum pek

idrarda adetin baya gecikmesi gerekiyomuş yaa

Tebrik ederim. Benim de bu sabah aynı çıktı, tam adet günüm

Bende test yaptm sbh pikti şimdide bakayım çatlamışmı pek anlamıyorum ama İnşAllah bu ay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…