Acil!!İdrar testinde gebelik

Bebisisteyenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
82
34
38
26
Hayırlı cumalar bayanlar. Bir kaç gündür belirtilerim vardı henüz daha tam beklenen adet gününü geçmiş değil zaten oynuyor adet günüm ama bugün test yapmak istedim içime doğdu hissettim ve saniyeler içerisinde bu çıktı sizce gebelik var midir

Eklentiler

• 609D9288-506F-4257-A0AC-B4EE01871A6F.jpeg
    114,2 KB · Görüntüleme: 210
Var hayırlı olsun inşaAllah dua edin bizlere de adetinize kaç gün vardı peki

Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah değişiyor 3 4 gün oynuyor geçen ay 32 günde olmustum bu ay 28 gün oldu adet olmayali ama gerçekten en içten hissetimmm
Yaaa çok sevindim çok iyi maşaAllah hissetmeniz falan belirtileriniz neydi peki

Yaaa çok sevindim çok iyi maşaAllah hissetmeniz falan belirtileriniz neydi peki
Göğüslerimde çok hafif hassaslaşma oldu arada mide bulantım oluyordu 1 haftadan beri nerdeyse kasiklarimda agri oluyordu ve bu bacaklarıma ve belime vuruyordu bacaklarım sızlıyordu bir gece sızısından uyuyamadığımi biliyorum bir de sağ tarafımda sanki basınç var suan bile var hala

Sen dur daha ne bulantısı onlar senin kuruntuların 2 hafta sonra göreceksin bulantinin ne demek olduğunu hayırlı sağlıklı olsun inşallah

[QUOTE="Bebisisteyenkiz, post: 63423808, member: 985326"
Yaaaa peki iştahın ne durumdaydı

Sen dur daha ne bulantısı onlar senin kuruntuların 2 hafta sonra göreceksin bulantinin ne demek olduğunu hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Ay hemen belirti falan olmaz ciddi değil mi adet gecikmem var da henüz test yapmadım eşim biraz daha dur dedi belirtim yok ama ilk defa bu kadar gecikmem var sadece ara ara ağrım var karın kasık o kadar bir de adetimden önce yada gününde baş ağırlarım olurdu daha da karşılaşmadım iştahım da iyiydi ama şimdi de hiç hiç iştahım yok pazar günü test yapıcam inşaAllah bir de geçen ay kimyasal yaşadım en fazla otuz günde bi oldum bu ay otuz ikiyi de buldu anlamadım

Bence yine de bir test yapin belirti beklemeyin bazılarında belirti de olmayabiliyormuş

Haaa iyi bari bir de son olarak akıntı durumunuz neydi acaba çok soruyorum ama kusura bakmayın beklentim var da yani
doktor bi arkadasım reglin son 1 haftasında ve gebelikte akıntının azaldıgını soyledi rahim ağzı komple kendini kapatıp rahime baska sperm girmesini engellemek icin bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…