- 10 Mart 2020
- 82
- 34
- 38
- 26
- Konu Sahibi Bebisisteyenkiz
-
Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah değişiyor 3 4 gün oynuyor geçen ay 32 günde olmustum bu ay 28 gün oldu adet olmayali ama gerçekten en içten hissetimmmVar hayırlı olsun inşaAllah dua edin bizlere de adetinize kaç gün vardı peki
Yaaa çok sevindim çok iyi maşaAllah hissetmeniz falan belirtileriniz neydi pekiRabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah değişiyor 3 4 gün oynuyor geçen ay 32 günde olmustum bu ay 28 gün oldu adet olmayali ama gerçekten en içten hissetimmm
Göğüslerimde çok hafif hassaslaşma oldu arada mide bulantım oluyordu 1 haftadan beri nerdeyse kasiklarimda agri oluyordu ve bu bacaklarıma ve belime vuruyordu bacaklarım sızlıyordu bir gece sızısından uyuyamadığımi biliyorum bir de sağ tarafımda sanki basınç var suan bile var halaYaaa çok sevindim çok iyi maşaAllah hissetmeniz falan belirtileriniz neydi peki
4 haftalik yani 1 aylık hamile olmuş oluyorsunuz baya da belirgin çıkmış değeriniz yükselmiş gibi yani kan verinRabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın insallah değişiyor 3 4 gün oynuyor geçen ay 32 günde olmustum bu ay 28 gün oldu adet olmayali ama gerçekten en içten hissetimmm
İnsallah yarın veya bugün özel bir hastaneye gidip hemen vericem kan pazartesi gününü bekleyemem4 haftalik yani 1 aylık hamile olmuş oluyorsunuz baya da belirgin çıkmış değeriniz yükselmiş gibi yani kan verin
Sen dur daha ne bulantısı onlar senin kuruntuların 2 hafta sonra göreceksin bulantinin ne demek olduğunu hayırlı sağlıklı olsun inşallahGöğüslerimde çok hafif hassaslaşma oldu arada mide bulantım oluyordu 1 haftadan beri nerdeyse kasiklarimda agri oluyordu ve bu bacaklarıma ve belime vuruyordu bacaklarım sızlıyordu bir gece sızısından uyuyamadığımi biliyorum bir de sağ tarafımda sanki basınç var suan bile var hala
[QUOTE="Bebisisteyenkiz, post: 63423808, member: 985326"Göğüslerimde çok hafif hassaslaşma oldu arada mide bulantım oluyordu 1 haftadan beri nerdeyse kasiklarimda agri oluyordu ve bu bacaklarıma ve belime vuruyordu bacaklarım sızlıyordu bir gece sızısından uyuyamadığımi biliyorum bir de sağ tarafımda sanki basınç var suan bile var hala
Ay hemen belirti falan olmaz ciddi değil mi adet gecikmem var da henüz test yapmadım eşim biraz daha dur dedi belirtim yok ama ilk defa bu kadar gecikmem var sadece ara ara ağrım var karın kasık o kadar bir de adetimden önce yada gününde baş ağırlarım olurdu daha da karşılaşmadım iştahım da iyiydi ama şimdi de hiç hiç iştahım yok pazar günü test yapıcam inşaAllah bir de geçen ay kimyasal yaşadım en fazla otuz günde bi oldum bu ay otuz ikiyi de buldu anlamadımSen dur daha ne bulantısı onlar senin kuruntuların 2 hafta sonra göreceksin bulantinin ne demek olduğunu hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Açıkcası çok bir iştah artısı olmadı aksine yiyemedim bile bazı şeyleri zorlandım[QUOTE="Bebisisteyenkiz, post: 63423808, member: 985326"
Yaaaa peki iştahın ne durumdaydı
Yani o zaman da farklı olabilir ama suan da bulantılarım oluyorSen dur daha ne bulantısı onlar senin kuruntuların 2 hafta sonra göreceksin bulantinin ne demek olduğunu hayırlı sağlıklı olsun inşallah
Haaa iyi bari bir de son olarak akıntı durumunuz neydi acaba çok soruyorum ama kusura bakmayın beklentim var da yaniAçıkcası çok bir iştah artısı olmadı aksine yiyemedim bile bazı şeyleri zorlandım
Hayır ne kusuru olur mu sizi o kadar iyi anlıyorum kiiHaaa iyi bari bir de son olarak akıntı durumunuz neydi acaba çok soruyorum ama kusura bakmayın beklentim var da yani
Bence yine de bir test yapin belirti beklemeyinAy hemen belirti falan olmaz ciddi değil mi adet gecikmem var da henüz test yapmadım eşim biraz daha dur dedi belirtim yok ama ilk defa bu kadar gecikmem var sadece ara ara ağrım var karın kasık o kadar bir de adetimden önce yada gününde baş ağırlarım olurdu daha da karşılaşmadım iştahım da iyiydi ama şimdi de hiç hiç iştahım yok pazar günü test yapıcam inşaAllah bir de geçen ay kimyasal yaşadım en fazla otuz günde bi oldum bu ay otuz ikiyi de buldu anlamadım
doktor bi arkadasım reglin son 1 haftasında ve gebelikte akıntının azaldıgını soyledi rahim ağzı komple kendini kapatıp rahime baska sperm girmesini engellemek icin bilginiz olsunHaaa iyi bari bir de son olarak akıntı durumunuz neydi acaba çok soruyorum ama kusura bakmayın beklentim var da yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?