Acil geçmeyen sarılık bebekte lutfen

selenakif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
95
23
3
38
Arkadaşlar bebeğim 45 günlul hala yüzü sarı..vücudunun diğer yerleri daha açık renkte ama yine de tam açılmış değil..benim kızım 2. Gününde enfeksiyon ve sariliktan yoğun bakımda yattı.ultrason gibi tahlilleri yapıldı o yüzden simdiki gittigim çocuk Dr u başka tahlil istemedi..ama ben yarın gidip yine de tahlil istedicem...kendiliğinden geçer diyor.

Ama neti okuyunca metabolik safra yolları hastalıkları gibi birçok hastalıktan behaediyor.inanin hergun çocuğa bakıyorum geçti mi diye ama yok sanki aynı artık deliricem

Kuzu kakaya cıkısı nasıl ? Sarılığı bebekler kakayla atar. Ne kadar kaka yaparsa o kadar iyidir bebeğe. O yüzden sık emzirin derler. Çıkışı çok olsun diye. İnternettekilere de aldırma. Yenidoğan sarılığı ayrı bir sey. Normal sarılık ayrı bir şey. Geçer Allah ın izniyle korkma. Değer ne kadar yüksekse vücudunda o kadar fazla alanda sarılık olur. Vücudunda yok diyorsun. Varsa da onda hafif sarılık vardır

Çok sık emzirmek gerekiyor diye biliyorum, geçmiş olsun, internetten okuyup okuyup kendini korkutma, oralardan koyduğun teşhislerle kafayı yersin 😏

Kuzu kakaya cıkısı nasıl ? Sarılığı bebekler kakayla atar. Ne kadar kaka yaparsa o kadar iyidir bebeğe. O yüzden sık emzirin derler. Çıkışı çok olsun diye. İnternettekilere de aldırma. Yenidoğan sarılığı ayrı bir sey. Normal sarılık ayrı bir şey. Geçer Allah ın izniyle korkma. Değer ne kadar yüksekse vücudunda o kadar fazla alanda sarılık olur. Vücudunda yok diyorsun. Varsa da onda hafif sarılık vardır
Canim 46 günlük olduk..bir geçiyor gibi bir de bakıyorum aynı gibi.psikolojim bozuldu..şimdi gaz dönemi kaka yapmakta zorlanıyor ama bugüne kadar iyi kaka yapmisti

ıkı cocugumda da 45 gunden fazla surdu 50 gune yakın surdu ve gectı. ıkıncısınde kan testlerı vs yapıldı. doktor anne sutune baglı sarılık dedi cunku akcıger degerlerı normaldi. emzirmeye devam et dedi. anne sütü dışında bır şey vermedim. yatış vs de olmadı. gunluk halinde bir sorun yoktu emmesi kaka yapması normaldi halsizlik uyku hali vs yoktu sadece yuzu ve vucudu saarıydı. 45-50 gun arası surdu sonra geçti. sarılıgın farklı nedenlerı oluyor kan uyuşmazlıgı ve anne sütüne baglı sarılıkta olabılıyor. değerlerini ve bebeği takipte kalın . strese girmeyin geçeçek.

İki bebegimde 45 günü geçmişti. Yigenimin 3. Aydan sonra düzeldi onunki anne sütü sarılığı idi. Olabilir yani.

Back
X