P parlablbn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 718 166 33 25 Cumartesi 13:29 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #21 betusruya .!.: Sanki 5 teste silik var hangi marka markayı Google bı sor ve kesim kan ver ben dün çok üzüldüm cunku Genişletmek için tıkla... Böyle daha net sanırım
betusruya .!.: Sanki 5 teste silik var hangi marka markayı Google bı sor ve kesim kan ver ben dün çok üzüldüm cunku Genişletmek için tıkla... Böyle daha net sanırım
A Annelk Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Nisan 2025 47 1 1 22 Cumartesi 13:30 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #22 parlablbn .!.: Silik çizgi elimde daha net hepsi neden böyle bişey oldu anlamadım parlablbn .!.: Silik çizgi elimde daha net hepsi neden böyle bişey oldu anlamadım Genişletmek için tıkla... geç döllenme olabilir yarın tekrarlayın illa ki fark eder belirginliği Genişletmek için tıkla...
parlablbn .!.: Silik çizgi elimde daha net hepsi neden böyle bişey oldu anlamadım parlablbn .!.: Silik çizgi elimde daha net hepsi neden böyle bişey oldu anlamadım Genişletmek için tıkla... geç döllenme olabilir yarın tekrarlayın illa ki fark eder belirginliği Genişletmek için tıkla...
P parlablbn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 718 166 33 25 Cumartesi 13:31 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #23 Pcos var kesin geç döllenme de bu sabah yaptığım testte de böyle ince çizgi görünce bu kadar testten sonra koyulaşırdı elbet diye düşünüyorum
Pcos var kesin geç döllenme de bu sabah yaptığım testte de böyle ince çizgi görünce bu kadar testten sonra koyulaşırdı elbet diye düşünüyorum
P parlablbn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 718 166 33 25 Cumartesi 13:32 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #24 Bu sabahki testim diğerleri ondan önceki günler yaptım
B betusruya Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Nisan 2025 28 3 1 31 Cumartesi 13:32 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #25 parlablbn .!.: Pcos var kesin geç döllenme de bu sabah yaptığım testte de böyle ince çizgi görünce bu kadar testten sonra koyulaşırdı elbet diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Test hatasida olabilir bak bende aynısını yaşadım kaç tane test yaptım yapar yapmaz silik çıktı kan verdim yok o yüzden bı kan ver sonra sevin
parlablbn .!.: Pcos var kesin geç döllenme de bu sabah yaptığım testte de böyle ince çizgi görünce bu kadar testten sonra koyulaşırdı elbet diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Test hatasida olabilir bak bende aynısını yaşadım kaç tane test yaptım yapar yapmaz silik çıktı kan verdim yok o yüzden bı kan ver sonra sevin
P parlablbn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 718 166 33 25 Cumartesi 13:33 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #26 betusruya .!.: Test hatasida olabilir bak bende aynısını yaşadım kaç tane test yaptım yapar yapmaz silik çıktı kan verdim yok o yüzden bı kan ver sonra sevin Genişletmek için tıkla... Prodoctor baya güvenilir olmazsa hiç kuruma bile çıkarmıyor diyorlardı ondan merak ettim hepsinde de bu şekil çıkınca
betusruya .!.: Test hatasida olabilir bak bende aynısını yaşadım kaç tane test yaptım yapar yapmaz silik çıktı kan verdim yok o yüzden bı kan ver sonra sevin Genişletmek için tıkla... Prodoctor baya güvenilir olmazsa hiç kuruma bile çıkarmıyor diyorlardı ondan merak ettim hepsinde de bu şekil çıkınca
B betusruya Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Nisan 2025 28 3 1 31 Cumartesi 13:34 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #27 parlablbn .!.: Prodoctor baya güvenilir olmazsa hiç kuruma bile çıkarmıyor diyorlardı ondan merak ettim hepsinde de bu şekil çıkınca Genişletmek için tıkla... İnsAllah vardır uzulmezsin çok sevinirim senin adına
parlablbn .!.: Prodoctor baya güvenilir olmazsa hiç kuruma bile çıkarmıyor diyorlardı ondan merak ettim hepsinde de bu şekil çıkınca Genişletmek için tıkla... İnsAllah vardır uzulmezsin çok sevinirim senin adına
P parlablbn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 718 166 33 25 Cumartesi 13:36 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #28 betusruya .!.: İnsAllah vardır uzulmezsin çok sevinirim senin adına Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim inşallah vardır çok istiyoruz
betusruya .!.: İnsAllah vardır uzulmezsin çok sevinirim senin adına Genişletmek için tıkla... İnşallah çok teşekkür ederim inşallah vardır çok istiyoruz
rrruyabrsl Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2025 120 14 13 29 Cumartesi 13:39 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #29 betusruya .!.: Sanki 5 teste silik var hangi marka markayı Google bı sor ve kesim kan ver ben dün çok üzüldüm cunku Genişletmek için tıkla... Testlerin hepsi yalan 5 testin 3 pozitif 2 si silik çıktı hamile değilim kanda negatif artimed freely cart curt sadece insanları kandiriyorlar
betusruya .!.: Sanki 5 teste silik var hangi marka markayı Google bı sor ve kesim kan ver ben dün çok üzüldüm cunku Genişletmek için tıkla... Testlerin hepsi yalan 5 testin 3 pozitif 2 si silik çıktı hamile değilim kanda negatif artimed freely cart curt sadece insanları kandiriyorlar
P parlablbn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 718 166 33 25 Cumartesi 13:39 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #30 rrruyabrsl .!.: Testlerin hepsi yalan 5 testin 3 pozitif 2 si silik çıktı hamile değilim kanda negatif artimed freely cart curt sadece insanları kandiriyorlar Genişletmek için tıkla... Prodoctor nasıl peki burda çoğu insan onu önermiş
rrruyabrsl .!.: Testlerin hepsi yalan 5 testin 3 pozitif 2 si silik çıktı hamile değilim kanda negatif artimed freely cart curt sadece insanları kandiriyorlar Genişletmek için tıkla... Prodoctor nasıl peki burda çoğu insan onu önermiş
rrruyabrsl Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2025 120 14 13 29 Cumartesi 13:41 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #31 parlablbn .!.: Bilmiyorum tek bildiğim testlere asla güvenme ya kan.testi yaptır.yada bekle yani çünkü pozitifi görüp sonra hayal kırıklığı yaşamak çok acı bişi parlablbn .!.: Prodoctor nasıl peki burda çoğu insan onu önermiş Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
parlablbn .!.: Bilmiyorum tek bildiğim testlere asla güvenme ya kan.testi yaptır.yada bekle yani çünkü pozitifi görüp sonra hayal kırıklığı yaşamak çok acı bişi parlablbn .!.: Prodoctor nasıl peki burda çoğu insan onu önermiş Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla...
P parlablbn Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 718 166 33 25 Cumartesi 13:41 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #32 evet haklısın çok acı oluyor
B betusruya Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Nisan 2025 28 3 1 31 Cumartesi 13:42 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #33 rrruyabrsl .!.: Testlerin hepsi yalan 5 testin 3 pozitif 2 si silik çıktı hamile değilim kanda negatif artimed freely cart curt sadece insanları kandiriyorlar Genişletmek için tıkla... Üzüldüm sizin için bende dün öyleydim 3 pozitif görünce hastaneye bı sevinçle gittim geldiğimde dersimi aldım bir daha hiç bir teste guvenmem
rrruyabrsl .!.: Testlerin hepsi yalan 5 testin 3 pozitif 2 si silik çıktı hamile değilim kanda negatif artimed freely cart curt sadece insanları kandiriyorlar Genişletmek için tıkla... Üzüldüm sizin için bende dün öyleydim 3 pozitif görünce hastaneye bı sevinçle gittim geldiğimde dersimi aldım bir daha hiç bir teste guvenmem