B betusruya Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Nisan 2025 9 0 1 31 Çarşamba 17:30 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #1 Kızlar selam Martin 14 de yumurtlama gördüm ve bu zamana kadar adet olmadım dün elimde ovulasyon testi vardı yaptım kıpkırmızı çıktı bugünde eczaneden test aldım yaptım silik hayalet çizgi var sanki birde siz bakarmisiniz emin olamadım
Kızlar selam Martin 14 de yumurtlama gördüm ve bu zamana kadar adet olmadım dün elimde ovulasyon testi vardı yaptım kıpkırmızı çıktı bugünde eczaneden test aldım yaptım silik hayalet çizgi var sanki birde siz bakarmisiniz emin olamadım
S sevgiee Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 412 204 18 38 Çarşamba 17:43 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #2 Test markaları farklıysa da böyle biri silik biri net çıkabiliyor. Ama silik de olsa görünüyor. Hayırlı olsun
Test markaları farklıysa da böyle biri silik biri net çıkabiliyor. Ama silik de olsa görünüyor. Hayırlı olsun
B betusruya Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Nisan 2025 9 0 1 31 Çarşamba 18:06 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #3 sevgiee .!.: Test markaları farklıysa da böyle biri silik biri net çıkabiliyor. Ama silik de olsa görünüyor. Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Tek test ışık olsun diye biri flaşla biri normal var dimi
sevgiee .!.: Test markaları farklıysa da böyle biri silik biri net çıkabiliyor. Ama silik de olsa görünüyor. Hayırlı olsun Genişletmek için tıkla... Tek test ışık olsun diye biri flaşla biri normal var dimi
S sevgiee Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 412 204 18 38 Çarşamba 21:37 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #4 betusruya .!.: Tek test ışık olsun diye biri flaşla biri normal var dimi Genişletmek için tıkla... İkisinde de görünüyor
betusruya .!.: Tek test ışık olsun diye biri flaşla biri normal var dimi Genişletmek için tıkla... İkisinde de görünüyor
B betusruya Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Nisan 2025 9 0 1 31 Çarşamba 22:48 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #5 sevgiee .!.: İkisinde de görünüyor Genişletmek için tıkla... Netleşmesi için acaba ne zaman gidip bı test daha yapsam bı kaç gün geçmeli mi yoksa yarın yapayım mi
sevgiee .!.: İkisinde de görünüyor Genişletmek için tıkla... Netleşmesi için acaba ne zaman gidip bı test daha yapsam bı kaç gün geçmeli mi yoksa yarın yapayım mi
S sevgiee Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2024 412 204 18 38 Dün 00:06 Konu Sahibi Konu Sahibi betusruya #6 betusruya .!.: Netleşmesi için acaba ne zaman gidip bı test daha yapsam bı kaç gün geçmeli mi yoksa yarın yapayım mi Genişletmek için tıkla... Adet gününde veya geçtikten sonra olursa iyi olur. Ya da kan testi daha net olur
betusruya .!.: Netleşmesi için acaba ne zaman gidip bı test daha yapsam bı kaç gün geçmeli mi yoksa yarın yapayım mi Genişletmek için tıkla... Adet gününde veya geçtikten sonra olursa iyi olur. Ya da kan testi daha net olur