Acil gebeliğin ilk döneminde kese bozukluğu olup sonradan düzelen var mı? Ne olur cvp

YAXGXMURCN

ALLAHIM KUZUM SANA EMANET
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2007
4.827
23
Kızlar bugün dayanamyıp gittim dr ' a keseyi görmek için tam 5 haftalık çıktı ama kese şekli biraz bozuk dedi karından ultrasonla baktırdım sadece önümüzdeki hafta gel o zaman bakalım dedi :çok üzgünüm:
Ben şimdi 1 hafta nasıl dayanıcam deneyimli arkdaşlarım lütfen yardım senağlama
Dr siz gebelik kesesiyle ilgili birşey dedimi benim ki yüzük gibi değilmiş mucizemi kaybetmek istemiyorum
Allah' ım bana bunu hediye gönderdi alma Rabbim ne olurr senağlamasenağlamasenağlama

canım benım senı yazılarından tanıyorum sımdılık bıseyde soylemek ıstemıyoum ıns gıttıgınde hersey normalınde seyreder rabbıme emenet ıns guzel haberlerle donersın

İnşallah hayırlısı olur canım ya...haftaya daha net belli olur vajinalden tam şekli görünür vajinal bakar belki haftaya...

merak etme bişiy olmaz sen AllahA GÜVEN DUA ET.Benim bir tanıdığımın kesesi yada rahmi hatırlamıyorum şekli armut gibiymiş kş bu senin durumunda daha kötü.Ama çatır çatır dpğurdu. Korkma bişiy olmaz.önemli plan rahminin sağlığı .Onda bişiy yoksa pek problem olmaz.Aklına kötü şeyler getirme bebişide üzüyosun.Bense hiç bişey olmayacak..

canım çok duydum aylara göre hamilelik başlıklarında.oval yassı vb olup düzelenleri.merak etme.rabbimin izniyle harşay güzel olacak inşallah.dua et.bunu veren rabbim gerisinide getirecek inşallah...

valla kese şekliyle ilgili bişey demedi dr.um
zaten nokta kadar kız o nasıl şekli oluyor
umarım bir sorun çıkmaz cnm ya

canım durr bakalım hemen panik yapma zaten çok erken gitmişsinn ..azcık daha sabret ozaman netleşir mrk etme Allahın izniyle bişeycik olmaz mucize bebişine...bi çok dr ilk zamanlarda abuk subuk konuşuyor malesef en azından ben çok karşılaştım ve ilk 2 ay beni çok korkuttular...

5.hafta daha cok erken.. benım 6. haftada kesem adam gıbı gözukmedı bıle..

8. haftamda ben burdayım dedı mınık sıpam..

ama o ıkı hafta öldum öldüm dirildim.

sakın... sakın stress yapma.. 5. haftada kesenıngözukmesı bıle guzel haber...

Kızlar Allah razı olsun hepinizden . Umarım mucizem beni bırakmaz ağrım sancım hiçbirşeyim yok dr dedi önümüzdeki hafta bakalım şimdi duramıyorum sürekli dnleniyorum .. İnşallah olumlu sonuçlarla dönerim crone jel verdi düşük engelleyici stresi atmaya çalışıyorum ilk öğrendiğmden daha iyiyim ama içim içimi yiyor
Allah' ıma sığındım

Canım benim kesemde hiç yuvarlak olmadı .her gitmemde farklı seklideydi .hatta dr un biri korkutmuştu beni pek düzgün değil falan diyerek .

güzel olacak herşey çok güzel olacak sabret.rabbim sana mucizeni yolladı olumsuz düşünüp kötüyü çağırma....

birde canım ağustos anneleri topiğine gelip arada bir iyiym diye haber ver bana çok merak ediyorum seni sayfalarda aramaktan şaftım kayıyor.dualarım seninle.bizim gibi olanlarla....

canim benim kesem de sonmus balon gibiydi birsey olmadi. tr deki kadin dogumcu arkadasima yazdim. o da yeni bebegi olmustu. dedi benim de kese duzgun degildi gece yatarken 3 tane progestan at vajinadan iceri dedi. ben de 10. hafta bitene kadar oyle yaptim. sukur bir sey cikmadi.

senin de yapmani tavsiye ederim. yani yarari belki olmaz ama progestanin zarari da olmaz.

dr jel verdi kızlar şimdi kanama oldu biraz bu cemartesi herşey belli olcak sürekli yatıyorum cevap veremiyorum nette annemlerde birinden buldum çok ağır kusura bakmayın
cumartesiyi iple çekiyorum

hakkında hayırlısı bitanem.ama güzel olacak inşallah.dualarım seninle...

kayra çok sağol cnm ilgilendiğin için cumartesi gelir gelmez haberlerimi vericem

umarım yoktur cnm hafif kanama oldu ama şuan yok bakalım cumartesi yani yarın gidiyorum dr inşallah içim rahatlamış bir şekilde gelirim

yerleşme kanamsıdır umarım
çok endişe etme dr.unun haberi varsa sorun değil cnm
ama mutlaka haber ver
bakalım cumartesi güzel ahebrlerle dönersin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…