Acil gebeliğin ilk döneminde kese bozukluğu olup sonradan düzelen var mı? Ne olur cvp

kalbini ferah tutu tamammı güzelim.allahım verdiyse acının mükafatını mucizenide sana bağışlayacaktır.korkularını anlıyorum biz bir kayıp verdik sonuçta.benimde hep düşük riskim vardı ve ben çalışıyorum yatma ihtimalim yok yani ama bak rabbim bana bağışladı.şimdide ilki erken doğduğu için buda erken olabilir diyor doktorlar hergün ağlıyorum.kalbim elimde.ama rabbim ne dediyse o.korkma canım dua et allaha sığın.bekleyeceğim güzel haberlerini....

banada 5 haftalıkken öle dediler sonra gittiğimde 6 hafatalık yolundaydı herşey hiç bişi olmaz boşu boşuna strese sokuo bu doktorlar insanı

sıkma canını arkadasımda senle aynı dönemde aynı soru yasadı progestanla hallolldu haTTA oun kanamadan kesesinin yarısı gitmişti düzeldi allahı iniyle düzelir

Kızlar hepiniz çok olumlu pozitifsiniz Allah razı olsun ve bunu banada yansıtıyorsunuz

çok şükür ki gittim bugün kendi dr ' uma kese gayet düzgün dedi içinde yolksac dedikleri emriyo oluşmuş önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı inşallah onuda görürüm sağlıkla
kayram inşallah yavrunu sağlıkla kucağına alırsın duacınım

hmm birde kanamada keseye yakın bierde değilmiş kesenin etrafı düzgün yerleştiği yer güzel dedi Allah' a şükürler olsun şimdi heyecanla kalp atışlarını bekliyorum minik mucizemin

yagmurcan çok sevindim :teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyytyolksacta oluşmuş maaşlaah umarım haftaya kalp atışlğarını dutyarsın Allah küçük mucizeni vaktiyle ve saglıkla kucagına almayı nasip etsin

Osmak sağol bitanem Allah razı olsun sendende hep takip ettin beni çok sağol inşallah kalp atıilarınıda görürüm :))

Kızlar hepiniz çok olumlu pozitifsiniz Allah razı olsun ve bunu banada yansıtıyorsunuz

çok şükür ki gittim bugün kendi dr ' uma kese gayet düzgün dedi içinde yolksac dedikleri emriyo oluşmuş önümüzdeki hafta kalp atışları için çağırdı inşallah onuda görürüm sağlıkla

hmm birde kanamada keseye yakın bierde değilmiş kesenin etrafı düzgün yerleştiği yer güzel dedi Allah' a şükürler olsun şimdi heyecanla kalp atışlarını bekliyorum minik mucizemin

sayfayı her açtığımda ellerim titreyerek bastım tuşlara.aklıma gelen tüm duaları okuyarak.rabbim bir daha yaşatma diyerek.canımbiz çok zor bir sınavdan isyansız dualarla geçtik.gözyaşlarımız yavrularımızaydı.bu iştede vardır bir hayır diyerek dimdik durduk.ve hediyemizi rabbim verdi.
ilk söylediğinde aklıma zaten kötü birşey gelmemişti.güzel olacağını biliyordum.gözün aydın.allah seninle benimle ve bebek bekleyen herkesle olsun....ÇOK SEVİNDİM ÇOK.ŞÜKÜRLER OLSUN.beni habersiz bırakma....

Kayram cnm Allah razı olsunnn sendende destekçim oldun sürekli yanlız bırakmadınn
inşallah sağlıklıda alırız kucaklarımıza bebişlerimizi
Hiç isyan etmedik etmeyizde Allah' ın bir bildiği vardır
Ve halada diyorum veren de o alan da o sorgu sual olmaz
Rabbim sağlıkla sıhattle kucağımıza almayı nasip etsin

canım benım bak Rabbim hiç ummadıgın anda verdı mucızenı ınan bana hersey sorunsuz ılerleyecek annelık işte bende ilk baslar herseye takılmıstım keseyı görebılecekmıyım kalp atısını duyacakmıyım hareketını hissedecekmıyım benımkıde senın gıbı mucıze olmustu ama bak şimdi gün sayıyorum ve son 1 haftam kaldı Allahım sag salım kucagımıza almayı nasıp etsın bebişlerımız inşaallah

Kızıleniz maşallahhh yavruna ne güzel gün sayıyorsun darısı başımıza inşallahhh Rabbim sağlık sıhattli büyütmeni nasip etsinn

Kızlar bugün dayanamyıp gittim dr ' a keseyi görmek için tam 5 haftalık çıktı ama kese şekli biraz bozuk dedi karından ultrasonla baktırdım sadece önümüzdeki hafta gel o zaman bakalım dedi :çok üzgünüm:
Ben şimdi 1 hafta nasıl dayanıcam deneyimli arkdaşlarım lütfen yardım senağlama
Dr siz gebelik kesesiyle ilgili birşey dedimi benim ki yüzük gibi değilmiş mucizemi kaybetmek istemiyorum
Allah' ım bana bunu hediye gönderdi alma Rabbim ne olurr senağlamasenağlamasenağlama

canım öncelikle hayırlı olsun
gerçektende mucize tatlım benim
bence 1 hafta bekle ve vajinal ulturosonda baktır
en güzel o gösterir tekrar dr öyle söylerse başka dr da görün canım
hemen kötü düşünme canım güzel haberlerini bekliyoruzŞenizŞenizŞeniz

canım ben bu konuyu yeni gördüm
çok sevindim çok çekmiştin çünkü
bu sefer allahın izniyle yüzün gülecek canım
sabırsızlıkla bebişini kucağına aldığın günü bekliyorum:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

efsunum ç.ok sağol bitanem inşallahh bende sabırsızlıkla bekliyorumm inşallah görürüm o günleride

efsunum ç.ok sağol bitanem inşallahh bende sabırsızlıkla bekliyorumm inşallah görürüm o günleride

Canım cooook sevindim,sırada kalp atışı var.Ama heyecan hiç bitmeyecek,sonra eller ayaklar olusacak,sonra hareket baslayacak,sonra taklalar baslayacak,hıçkıracak,al sana Alice'in harikalar diyarı.yerimseniben

Yagmurcan sen degistir o doktoru. aptal adam ya da kadin. ortada fol yok yumurta yokken senin canini sikmis. doktor dedigin biraz pozitif olmali bence.

Kibele zaten öylesine gittim o dr çok haklısın kendi dr ma gittiğimde nasıl görmüş dedi o yorumu nasıl yapmış dedi normalde kendi dr umda kendi meslektaşlarıyla ilgili yorumyapmayan biridir.
Neyseki düzeldi Nuri bey moral verdi çok şükür iyiyiz
desteğiniz için herkese teşekkürler ederim
Dilarem umarım o günleride görürüm

Arkadaşlar merhaba burdaki birbirinize olan desteği okuduktan sonra yazmaya karar verdım lütfen banada yardımcı olurmusunuz Adet gununde gecikme nedeniyle doktora gıttım adet gunune gore hesaplama 7 haftalık gebelık cıktı ultarasondan baktıgımızda kese gorunmeyınce doktorum dıs gebelıkten supelendi.Kan testı yaptık ve 3 haftalık cıktı doktorum duzenlı takıpe aldı değerlerın yukselme gostermenı kontrel ettı normal sartlarda kantestıne gore 5 haftalık hamılelık var ultarasondan kesyı gormek için baktığımızda(vajinal ultrason) çok kısa bır sure gorundu sonrasında gorunmedı.Ultrason goruntusunda nohut kadar bı karartı vardı doktor geç gebelık normal dedi ama içime kurt düştüğü için 3 gün sonra başka doktora gıttım o da ultrasonla baktı bu sefer iki kese vardı kese boyları buyumustu ama doktor ikiz olabilir problemlı bi gebelik dedi ve mol (üzüm gebelik ) süpesi var dedi hemen alınması gerekıyo ayrıca kan testıyle adet arasında bu kadar fark olmaz dedi ve keseler çok küçük dedi bole bı sonucu beklemediğim için yıkıldım ve dun baska bır yere gıttım ona doktorun mol gebelıkten supelendığini soledim oda rahımde dalgalanmalar var ondandır kan testı yapalım dedi normal çıktı iki kesenın kucuk olmasınıda belki ikiz gebelik olduğu içindir bole bidurumda bı hafta beklemekte yarar var su anda 6.haftanın içerisindeyim ne düşüneceğimi şaşırdım aranızdan bole bi durumla karşılasan varmı umutlarımı yitirmiş durumdayım....

cnm panik yapmana gerek yok hemen kan testine devam et geç döllenmiş olabilir geriden gelebilir öndemli olan kan testinin sürekli artış göstermesi uamrım seninde olumlu haberlerini alırız
bu arada kanaman var mı eğer yoksa buda güzel sonuçta kesede görünmüş hade bakalım bekliyoruz

Arkadaslar merhaba pazaretesi ilk doktorum normal gozukuyor dedı dun ikinci doktora gittim kesın olrak alınmalı kese gelısımı çok yavas beklemenın anlamı yok kan testinde 6 hafta 3 gunluk ultrasonda 4 hafta 3 gunluk çıktı ne yapmalıyım hiç bilemıyorum bole bı durum yasayıpta herşeyın normale donduğu olan kımse varmı

geç döllenme olabilir arkdaşım biraz sabredip inşallah büydüğünü görürsün evt dediğin gibi bir arkşım var kalp atışlarınıda gördü
umarım sizdede bi aksilik yoktur ve bebeğin sağlıkla gelişir
kan testini tekrarla artması önemli

X