Acil gebeliğin ilk döneminde kese bozukluğu olup sonradan düzelen var mı? Ne olur cvp

YaĞmurcn cevap ve pozıtıflıĞın ıÇın Çok tesekur ederım Çevremdekılerın aldırmalısın ya allah korusun sakatlık durumu olursa sozlerı benı gerÇekten Çok bunalltı ınŞallah o arkadaŞın gıbı bızde kalpatıŞlarını duyarız buarada kan testlerınkı artıŞ devam edıyo..

ne demek aldırmalısın olurmu öncelikle sabır ya inşallah sorun yoktur kan testide güzel artıyorsa bekle biraz daha büyüsün dediğim gibi arkdaşım var senin gibi umarım sende kalp atışlarını görürsün biranönce
bana da ilk gittğim dr kese bozuk dedi
sonradan gittim başka dr yok dedi kese gayet normal

Slm bayanlar dun bende dra gittim kese bozulmus dedi dr hcg istedi 81.01 cikti ctesi tekrar hcg yapalim dedi ama cok umutlu deil gibiydi agrim var ve geceleri donuyorum kafam karisik moralm bozuk

Kızlar benim imdadıma da koşun çift rahimlim bugün 7 haftalik olduk ama gebeliğim geri 4 buçuk 5 haftalik diyolar ultros onda çıktı ilk adtim geçti 3 gün sonra idrar ve kanda çıktı kanda 1019 çıktı sonra gittim 4 buçuk haftalik dedi kese gözükmesi 1 hafta sonra kese gözüktü keseden bozukluk var dediler ilk öğrendimde kese 7 milim di şimdi 11 milim ve kese arkasında kan pirtisi var dediler çok az kanamam var peçeteye değiyor sdc düşük önleyici iğne vuruldum sonra gene 2 kalçadan gene vurdular serum verdiler bol sıvı tüketiyorum. Ve hep yatyrm doktor dış gelebik dedi alalım dedi ben istemedim ondan önceden de normaldir gözükmemesi kalp atisi olmaması geç donllenmistir dedi ama sonradan alalım dedi yarın gene gidicem inş bişey olmaz

Kızlar benim imdadıma da koşun çift rahimlim bugün 7 haftalik olduk ama gebeliğim geri 4 buçuk 5 haftalik diyolar ultros onda çıktı ilk adtim geçti 3 gün sonra idrar ve kanda çıktı kanda 1019 çıktı sonra gittim 4 buçuk haftalik dedi kese gözükmesi 1 hafta sonra kese gözüktü keseden bozukluk var dediler ilk öğrendimde kese 7 milim di şimdi 11 milim ve kese arkasında kan pirtisi var dediler çok az kanamam var peçeteye değiyor sdc düşük önleyici iğne vuruldum sonra gene 2 kalçadan gene vurdular serum verdiler bol sıvı tüketiyorum. Ve hep yatyrm doktor dış gelebik dedi alalım dedi ben istemedim ondan önceden de normaldir gözükmemesi kalp atisi olmaması geç donllenmistir dedi ama sonradan alalım dedi yarın gene gidicem inş bişey olmaz
Ne oldu sizin durumunuz?

X